HOROSCOP 27 MAI 2020. Poziţia astrelor provoacă situaţii-limită. Efectele, resimţite în portofel şi în relaţiile cu cei dragi

În prima parte a zilei, Luna din Rac aderă la o opoziţie cu Jupiter retrograd din Capricorn, urmând ca spre prânz, când intră în Leu, să formeze acelaşi aspect cu Saturn retrograd din Vărsător. Pe acest fundal, zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă şi Capricorn) şi cele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător) sunt puse în faţa unor situaţii-limită în planul muncii, în raport cu banii sau cu cei dragi.

12086 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 MAI 2020. Poziţia astrelor provoacă situaţii-limită. Efectele, resimţite în portofel şi în relaţiile cu cei dragi

Sursa FOTO: Pprofimedia

HOROSCOP 27 MAI 2020 BERBEC

Te loveşti astăzi de tot felul de decizii dificile şi nu puţine vor fi momentele în care nu îţi dai seama de ce anume ar fi cel mai indicat să te ocupi. În prima parte a zilei, atenţia îţi este atrasă atât pe planul carierei, cât şi în familie. Apoi ai vrea să faci şi lucruri pentru tine şi/sau cei dragi, dar şi să vezi de proiectele de grup, planurile tale de viitor sau să te vezi scurt cu prietenii. Este greu să te împarţi în toate aceste direcţii dacă nu ţi-ai organizat bine programul. Aşadar, caută să-ţi ierarhizezi priorităţile.

HOROSCOP 27 MAI 2020 TAUR

Nici în cazul tău nu se anunţă o zi pe care o vei naviga prea uşor. Comunici destul de greu cu cei din jur în această dimineaţă, îi înţelegi greşit, iar ei tind să îţi răstălmăcească vorbele. Aşadar, creşte substanţial riscul de a transforma unele conversaţii în dezbateri fără nicio miză. De asemenea, dacă ai nişte drumuri de făcut ori documente de completat sau semnat, asigură-te că nu dai dovadă de superficialitate sau neatenţie. În a doua parte a zilei, s-ar putea ca evenimentele din familie să te distragă la serviciu, ceea ce-ţi poate atrage critici aspre de la şefi.

HOROSCOP 27 MAI 2020 GEMENI

Din punct de vedere financiar, nu stai prea roz în această dimineaţă. Ar putea să te surprindă neplăcut unele plăţi neaşteptate şi/ sau greu de amânat ori constaţi că nu ai luat în calcul toate îndatoririle financiare de care trebuie să te achiţi - facturi mai mari, rate, împrumuturi de restituit. Dar ai grijă să vezi dacă nu cumva sumele umflate se datorează unei erori sau omisiuni. Ori poate este vorba despre un contract păgubos în privinţa căruia ai mai putea face totuşi ceva. Nu lăsa însă acest subiect să conducă la conflicte cu cei de lângă tine, să vă învrăjbească.

HOROSCOP 27 MAI 2020 RAC

Dimineaţa acestei zile stă sub semnul tensiunilor cu ceilalţi - partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţi sau colaboratori. Sau poate simţi în ceafă mai puternic răsuflarea competiţiei, care încearcă să-ţi taxeze nişte momente de neatenţie sau în care nu ai dat dovadă de prezenţă de spirit. În cel mai rău caz, aceste dereglaje relaţionale te vor face să pierzi bani sau oportunităţi de suplimentare a bugetului, fie el personal sau comun. Ia măsuri începând cu primele ore ale zilei pentru a nu ajunge într-o astfel de situaţie. Ai muncit prea mult şi ar fi păcat să dai cu piciorul progreselor.

HOROSCOP 27 MAI 2020 LEU

Nu pari a fi într-o formă prea grozavă în această dimineaţă. Resimţi oboseala acumulată şi o văd şi alţii prin prisma productivităţii reduse de care dai dovadă. Cu toate acestea, îţi vei face mai mult rău decât bine dacă procrastinezi. Ia o pauză când simţi nevoia, dar propune-ţi să nu pierzi vremea în restul timpului. Ar mai fi de menţionat că stresul şi surmenarea şi-ar putea pune accentul pe relaţiile tale cu ceilalţi. Ai tendinţa să te răsteşti la persoana iubită şi/ sau la cei cu care derulezi activităţi profesionale, ceea ce anulează şansele de a primi ajutor la nevoie.

HOROSCOP 27 MAI 2020 FECIOARĂ

Eşti într-o dispoziţie bună astăzi şi vrei să te foloseşti productiv de timpul pe care îl ai la dispoziţie, îmbinând utilul cu plăcutul, proiectele pe termen lung cu bucuriile pe care ţi le aduce prezentul, activităţile cu familia cu angajamentele sociale. Dacă nu ţi le-ai plănuit temeinic de dinainte, riscă să se producă o harababură totală dacă încerci să împaci în ultimul moment şi capra şi varza. În plus, rişti să cazi lat(ă) diseară, complet obosit(ă) şi deloc pregătit(ă) pentru tot ceea ce ţi-ai propus pentru weekend. Lasă unele lucruri şi pe săptămâna viitoare, mai ales dacă nu sunt urgente.

HOROSCOP 27 MAI 2020 BALANŢĂ

Cu toate că se apropie weekendul şi el ar trebui să fie despre familie, încă mai ai lucruri de care trebuie să te ocupi la serviciu, ca planurile tale de viitor să o ia din loc sau să îşi urmeze traiectoria actuală. Aşadar, nu te aşteaptă o zi uşoară la orizont, mai ales în condiţiile în care ţi-ai asumat responsabilităţi domestice şi/ sau casnice faţă de familie la începutul acestei săptămâni. Unele rude for înţelege situaţia în care te afli, dar în cazul altora nu te aştepta la prea multă clemenţă. Promite mai puşin şi fă mai mult pe viitor.

HOROSCOP 27 MAI 2020 SCORPION

Dimineaţa acestei zile ar putea veni la pachet cu probleme de comunicare destul de serioase. E greu de spus dacă ele se datorează felului în care te exprimi sau modului în care interpretezi tu ceea ce ţi se spune. Cert este că situaţia aceasta te poate afecta într-o varietate largă de contexte, dar mai ales la locul de muncă sau - mai bine spus - în interacţiunea cu superiorii. Iar dacă nu faci distincţia clar între mediul profesional şi cel de familie, e foarte posibil să te angajezi în certuri şi cu apropiaţii. Gândeşte de două ori înainte să exprimi o părere.

HOROSCOP 27 MAI 2020 SĂGETĂTOR

În prima parte a acestei zile, te-ai putea confrunta cu probleme de ordin financiar. În funcţie de fiecare context în parte, poate fi vorba despre o pagubă ori de un cumul de plăţi pe care nu le (mai) poţi amâna - facturi, rate, achitarea unor datorii sau acoperirea unor facturi. În cazul altor nativi(e), se zvoneşte ceva despre anularea unei călătorii sau alte situaţii în care au pierdut bani, dar autorităţile competente întârzie să aprobe plata compensatorie. Oricare ar fi situaţia, cert este că nu rezolvi nimic dacă te cerţi. Ai răbdare şi lucrurile se vor rezolva într-un fel sau altul.

HOROSCOP 27 MAI 2020 CAPRICORN

Îţi vine greu azi să comunici cu cei de lângă tine. Aveţi păreri şi viziuni diferite, iar în comparaţie cu alte situaţii similare, acum nu mai ai aceeaşi înţelegere faţă de faptul că le lipseşte iniţiativa compromisului. Dar astrele ne transmit că sunteţi într-un moment important al relaţiei voastre, unul care poate aduce unele câştiguri importante în viitorul apropiat. Dacă pierzi vremea în dezbateri, s-ar putea să rataţi aceste oportunităţi. Caută aşadar să vii tu spre ei, să încurajezi la dialog şi disponibilitate către o soluţie de mijloc. În caz contrar, problemele se vor înmulţi şi mai mult în viitor.

HOROSCOP 27 MAI 2020 VĂRSĂTOR

Se observă astăzi o lipsă de înţelegere pe plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii cu privire la conceptul de libertate personală. Cineva din voi are o tendinţă persistentă de a micromanageria lucruri care nu sunt în subordinea sa, pe care nu ar trebui să încerce să le controleze. În felul acesta, se poate ajunge la schimburi acide de replici care pot pune în pericol armonia de care ar fi trebuit să vă bucuraţi în weekend. Cu puţin efort şi răbdare, s-ar putea să reuşeşti să aplanezi astfel de situaţii tensionate înainte că ele să vă afecteze prea tare.

HOROSCOP 27 MAI 2020 PEŞTI

S-ar putea să te fi lăsat purtat(ă) de val şi să îţi fi făcut prea multe planuri pentru astăzi. Aşa se face că nu prea reuşeşti să te împarţi între ele, ceea ce i-ar putea dezamăgi pe cei care se aşteptau de la tine să le faci un serviciu sau să te ţii de o promisiune. În orice caz, cert este că-i greu să mulţumeşti pe toată lumea şi să te ocupi şi de treburile gospodăreşti/ profesionale de pe ordinea de zi. Încearcă să vezi dacă găseşti înţelegere la cei mai apropiaţi pentru a obţine o păsuire de câteva zile.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici