HOROSCOP 27 noiembrie. Aceste zodii plonjează din lac în puţ. Vezi aici ce ţi-au pregătit astrele pentru azi

În ultimele momente ale dimineţii, Mercur din Scorpion face un sextil armonios cu Pluto din Capricorn, iar dup-amiază, Venus din Scorpion face o opoziţie la Uranus retrograd din Taur. Aceste două aspecte anunţă aşadar o zi intensă, cu surprize greu de gestionat pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Peşti).

14723 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 27 noiembrie. Aceste zodii plonjează din lac în puţ. Vezi aici ce ţi-au pregătit astrele pentru azi

HOROSCOP 27 noiembrie - Berbec

Se anunţă azi posibile cheltuieli neprevăzute, pe care fie nu le-ai anticipat la timp din lipsă de prezenţă de spirit, fie nu aveai cum să le preconizezi. În orice caz, cert este că riscă să îţi afecteze bugetul destul de puternic, deci caută să vezi dacă poţi face ceva în privinţa lor, să le amâni sau să le achiţi în tranşe, de exemplu. Pe de altă parte, vestea bună este că ai un nivel crescut de randament la serviciu şi opiniile tale sunt respectate. Faci foarte bine faţă presiunii, iar raportul de forţe dintre tine şi şefi este unul echilibrat.

HOROSCOP 27 noiembrie - Taur

Ar putea apărea astăzi unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. Sau poate este vorba de unele discuţii aprinse cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. Este cert oricum că atmosfera este încărcată, că trebuie să nu dai curs tendinţelor de a polemiza cu cei din jurul tău. Vei avea mai mult de câştigat dacă adopţi un ton calm, dacă nu începi discuţiile cu ideea că nu se va ajunge la nicio concluzie viabilă. S-ar putea să te surprindă deschiderea lor la alte opinii decât ale lor şi veţi ajunge mai repede decât ţi-ai închipuit la o strategie comună.

HOROSCOP 27 noiembrie - Gemeni

În plan profesional, se arată o zi ceva mai dificilă. Acest lucru se datorează poate şi stresului, respectiv oboselii fizice pe care le-ai acumulat în ultimele zile şi care încep să îşi spună cuvântul. Pe de altă parte, astrele indică faptul că ai resursele interioare necesare să te mobilizezi, în special dacă ai de-a face cu sarcini prioritare care nu îţi permit să procrastinezi. Concentrează-te exclusiv pe treburile de importanţă maximă, elimină factorii de presiune şi axează-te pe ce ai de făcut. Vei reuşi să duci la bun sfârşit tot ceea ce ţi-ai propus, dar rezervă-ţi şi timp de odihnă.

HOROSCOP 27 noiembrie - Rac

S-ar putea să îţi vină greu astăzi să te împarţi între proiectele de grup şi cele personale, între planurile de viitor şi cele care vizează strict ziua de astăzi. Ziua este parcă insuficientă pentru a le include pe toate, pentru a obţine progrese şi satisfacţia dorită în toate domeniile. În circumstanţele actuale, preferi mai degrabă să îţi dedici timpul liber ţie sau apropiaţilor, cum ar fi persoana iubită şi/ sau copiii, dar nu lăsa să te descurajeze vremurile pe care le trăim. Întâlneşte-te, măcar virtual, cu prietenii şi nu îţi abandona planurile pe termen lung. Fii la fel de implicat(ă).

HOROSCOP 27 noiembrie - Leu

Fie că lucrezi de acasă ori de la birou, cert este că a devenit destul de greu în ultima vreme să tragi o linie clară de demarcaţie între viaţa profesională şi cea de familie. Te surprinzi adesea lucrând peste program sau răspunzând la e-mail-uri în afara orelor de muncă. Ar fi bine totuşi să îţi regândeşti strategia din acest punct de vedere, mai ales dacă obiceiurile actuale nu îţi permit să mai dai dovadă de aceeaşi implicare în plan domestic sau în gospodărie. Fă-ţi timp să stai cu cei dragi, chiar dacă asta implică să îţi închizi telefonul şi laptop-ul.

HOROSCOP 27 noiembrie - Fecioară

De regulă, eşti o persoană comunicativă, cu care se discută uşor, dar astăzi se conturează diferenţe prea mari de viziune între tine şi interlocutori pentru a ajunge la un consens. Sau poate că eşti prea obosit(ă) mental după ultimele zile pentru a avea răbdarea necesară să îţi adaptezi discursul pentru fiecare din ei. La fel de posibil este ca tu să fii cel(a) dispus(ă) să faci compromisuri, iar ei sunt cei care nu vor să renunţe la anumite viziuni, nici chiar de dragul binelui comun. Te-ar ajuta să vorbeşti cu partenerul despre ce ţi se întâmplă, să-ţi dea un sfat.

HOROSCOP 27 noiembrie - Balanţă

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre cei(le) care experimentează probleme de ordin financiar. Poate fi vorba despre nişte plăţi la care nu te aşteptai sau despre unele investiţii pe care nu le-ai programat pentru această perioadă. Pe de altă parte, vestea bună este că îţi rămân fonduri suficiente pentru achiziţiile de bază pentru casă ori familie, chiar dacă trebuie să găseşti alternative mai avantajoase în ceea ce priveşte unele produse. Nu ezita să ceri un împrumut din partea celor dragi dacă ai nevoie sau să le propui să împărţiţi unele costuri pe care le susţii mai greu.

HOROSCOP 27 noiembrie - Scorpion

Atmosfera dintre tine şi partenerul de viaţă şi/ sau în raport cu cei cu care lucrezi este destul de încărcată astăzi. Este greu de spus de la ce pleacă tensiunile, dar îţi este destul de greu să gestionezi situaţia aşa cum este ea momentan. Poate ar fi mai bine să laşi în aer unele subiecte care se abordează greu acum şi să le reiei cândva dup-amiază, când se mai atenuează stresul provocat de livrarea unor proiecte şi diversele presiuni la care aţi fost expuşi peste zi. În fond, nu trebuie decât să vânezi momentul potrivit pentru o discuţie sinceră, deschisă.

HOROSCOP 27 noiembrie - Săgetător

La locul de muncă, nu te aşteaptă o zi prea grozavă. Problema este şi că ai acumulat multă oboseală în ultimele zile, că te preocupă unele chestiuni profesionale care nu depind de tine în totalitate. Aşadar, s-ar putea ca randamentul tău să nu se ridice la standardele obişnuite dacă nu încerci să găseşti ceva care să te motiveze să tragi tare. Se anunţă însă rost de o primă sau de un bonus financiar consistent dacă nu abandonezi astăzi. Poate că nu ai fost anunţat(ă) de acest lucru oficial, dar vei descoperi pe fluturaşul de salariu curând că remuneraţia s-a rotunjit.

HOROSCOP 27 noiembrie- Capricorn

S-ar putea să îţi fie greu astăzi să găseşti echilibrul perfect între planurile de viitor şi preocupările personale de moment. Totuşi, ar fi bine să îţi găseşti timp pentru cele dintâi, să nu le neglijezi, cu toate că este greu să te gândeşti cu entuziasm la viitor în circumstanţele actuale. S-ar putea totuşi să găseşti o sursă de energie în ele, să te motiveze să mergi mai departe şi să găseşti metode eficiente prin care să învingi obstacolele, să îţi transformi visurile în realitate. Ai lângă tine oameni care cred în tine şi în ideile tale. Cere-le sfatul şi ajutorul.

HOROSCOP 27 noiembrie - Vărsător

Poate fi dificil în această perioadă să investeşti aceeaşi măsură de timp şi energie în viaţa de familie şi cea profesională, mai ales dacă lucrezi de acasă, iar cele două domenii tind să se amestece. La serviciu, lucrurile vor evolua bine astăzi, cu toate că startul zilei va fi unul mai lent. Într-un final, vei intra pe un făgaş mai bun, într-un ritm care îţi permite să duci la bun sfârşit ceea ce ţi-ai propus să realizezi la serviciu. În planul vieţii de familie, s-ar putea să fie mai greu să îţi găseşti echilibrul, dar contează pe ajutorul celor dragi.

HOROSCOP 27 noiembrie - Peşti

Tensiunile pot fi foarte puternice astăzi între tine şi unii din interlocutorii tăi. Există diferenţe mari între viziunile şi principiile astăzi, iar asta poate face aproape imposibilă descoperirea unui teren comun, a unei baze pe care să construiţi o strategie comună. Încearcă să subliniezi beneficiile cu care v-aţi alege fiecare de pe urma unei cooperări eficiente. Cu siguranţă există avantaje pe care le puteţi extrage dacă vă concentraţi pe binele comun, dacă faceţi progrese împreună. În fond, unde sunt doi, puterea creşte, iar dacă vă pierdeţi timpul polemizând, irosiţi o resursă preţioasă care ar putea fi folosită într-un mod lucrativ.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici