HOROSCOP 28 august 2021. Multă energie şi bună dispoziţie pentru trei zodii. Apar şi surprize plăcute

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Uranus retrograd în Taur şi apoi la un trigon armonios cu Marte din Fecioară. Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se simt energizate astăzi şi abia aşteaptă să pună în aplicare planurile pe care şi le-au făcut pentru sâmbăta aceasta.

21686 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 august 2021. Multă energie şi bună dispoziţie pentru trei zodii. Apar şi surprize plăcute

HOROSCOP 28 august 2021. Multă energie şi bună dispoziţie pentru trei zodii. Apar şi surprize plăcute

HOROSCOP 28 august 2021 - Berbec

Cu toate că este sâmbătă astăzi, s-ar putea să te întâlneşti cu o oportunitate de a realiza profituri astăzi, pe lângă salariu. Cel mai probabil, este vorba despre o activitate extraprofesională sau de un comision în domniul tău principal de activitate sau într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Cu toate că ţi se reduce timpul liber din cauza sa, te bucuri însă de posibilitatea de a avea un buget mai mare.

HOROSCOP 28 august 2021 - Taur

Eşti într-o stare de spirit foarte bună astăzi şi se vede acest lucru cu ochiul liber. Cel mai mult se vor bucura de ea partenerul de viaţă şi/ sau copiii, cărora le-a lipsit destul de mult să te vadă aşa. De asemenea, este un moment bun în care să-ţi faci un program cu ei, dar şi să ieşi cu acel cineva care-ţi place în cazul în care eşti single şi îţi place o anumită persoană.

HOROSCOP 28 august 2021 - Gemeni

Se arată azi o zi perfectă în care să-ţi faci planuri cu familia, în care să depănaţi amintiri şi să vă bucuraţi unul de prezenţa celuilalt. S-ar putea să îţi dai seama că aveai nevoie mai mult decât ai fi crezut de astfel de momente cu cei dragi. Încearcă să te bucuri de ele şi să-ţi propui să aveţi parte mai des de astfel de clipe împreună. Ele vă ajută să vă consolidaţi ca grup.

HOROSCOP 28 august 2021 - Rac

Se arată azi o zi foarte bună în care să ieşi cu prietenii, fie că aţi organizat ceva din timp, fie că puneţi de o întâlnire ad hoc. Îţi va face bine să iei contactul cu energia lor, să vă bucuraţi de momente unul în compania celuilalt, mai ales dacă, în ultima perioadă, nu aţi avut prea multe oportunităţi în acest sens. Nu este exclus, de asemenea, ca astăzi să îţi faci un prieten nou.

HOROSCOP 28 august 2021 - Leu

Se întrevede astăzi şansa de a realiza unele profituri, cu toate că este sâmbătă. Acest lucru s-ar putea datora faptului că lucrezi într-o zi care ar fi fost liberă în mod normal sau poate pentru că reuşeşti să termini un proiect înainte de expirarea termenului limită, ceea ce te face eligibil(ă) pentru un spor. Oricare ar fi situaţia, este important să nu te laşi tentat(ă) să cheltuieşi mai mult decât este cazul graţie acestui plus financiar.

HOROSCOP 28 august 2021 - Fecioară

Eşti într-o dispoziţie foarte bună, iar acest lucru se datorează mai cu seamă mentalităţii pe care o ai şi modului în care percepi anumite evenimente din viaţa ta. De asemenea, trebuie menţionat că este o zi perfectă în care să faci o mini-excursie, să te rupi puţin de peisajul citadin. Acest lucru s-ar putea să te ajute destul de mult să capeţi o altă perspectivă asupra unor evenimente care fac parte acum din viaţa ta.

HOROSCOP 28 august 2021 - Balanţă

S-ar putea ca ziua de azi să te surprindă într-o stare de spirit meditativă, înclinată spre nostalgie. Încearcă să te înconjori de persoane pozitive, care te fac să vezi partea bună a lucrurilor. Este foarte uşor să te concentrezi pe partea mai puţin plăcută a lucrurilor într-un asemenea context, dar dacă te axezi pe cea bună, va fi mai uşor să te bucuri de timpul liber şi de activităţile pe care le ai în program.

HOROSCOP 28 august 2021 - Scorpion

Se anunţă o zi perfectă pentru a petrece momente în doi. Fie că eşti cu partenerul de mai multă vreme sau v-aţi cunoscut de curând, v-ar prinde bine o întâlnire romantică, în care să vă acordaţi unul celuilalt mai multă atenţie decât vă permite programul de obicei. În felul acesta, veţi reuşi să aveţi discuţii mai profunde, să menţineţi mai uşor flacăra vie, astfel încât să nu se instaleze monotonia. Contează să vă acordaţi timp.

HOROSCOP 28 august 2021 - Săgetător

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se întâlnesc cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau cu şansa de a-ţi valorifica economiile prin intermediul investiţiilor. Cu toate că acest lucru implică să sacrifici o parte din timpul liber de care ai fi dispus astăzi, acest lucru merită, mai ales dacă te aşteaptă unele cheltuieli destul de mari în prima parte a săptămânii următoare, pe care o începi astfel cu un buget consistent.

HOROSCOP 28 august 2021 - Capricorn

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o stare de spirit de invidiat. Poate că ai apucat să te odihneşti ieri ori au avut loc evenimente în viaţa ta care îţi dau motive să ai o viziune pozitivă. Oricare ar fi situaţia, cert este că dispoziţia aceasta este întâmpinată cu căldură şi de cei de lângă tine, care se bucură să te vadă într-o stare de spirit mai bună decât în ultima perioadă.

HOROSCOP 28 august 2021 - Vărsător

Dacă ai avut parte de unele tensiuni în plan familial, vei observa că ele se vor ameliora astăzi. Ajută şi faptul că încerci să dai dovadă de mai multă toleranţă cu privire la diferenţele dintre voi, ceea ce nu îţi vine în mod natural în anumite momente. Încearcă să internalizezi această atitudine faţă de ei şi vei vedea că multe situaţii tensionate se vor dezamorsa înainte să ajungă să constituie o potenţială sursă de conflicte.

HOROSCOP 28 august 2021 - Peşti

Dacă nu ai planuri pe astăzi, o idee bună ar fi să te ocupi de sarcinile rămase restante în gospodărie. S-ar putea să le termini mai repede dacă le ceri ajutorul apropiaţilor, iar oportunitatea de a lucra cot la cot împreună vă va oferi şi şansa de a vă apropia mai mult unii de ceilalţi, de a vă face planuri atât la nivel familial, cât şi pe plan domestic. Veţi descoperi că aveţi viziuni similare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici