HOROSCOP 28 decembrie 2021. O zi cu multiple provocări financiare şi relaţionale. O singură zodie trece peste ele

Luna din Balanţă aderă, pe rând, la careuri tensionate cu Mercur, Venus retrogradă şi Pluto din Capricorn, urmând ca, în a doua parte a zilei, să facă un trigon armonios cu Jupiter din Vărsător, înainte să intre în Scorpion. În afara Balanţelor, celelalte zodii Cardinale (Berbec, Rac, Capricorn) au parte azi de o zi cu multe provocări, de ordin financiar şi relaţional deopotrivă.

4183 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 decembrie 2021. O zi cu multiple provocări financiare şi relaţionale. O singură zodie trece peste ele

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Berbec 

 În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să apară unele discuţii în contradictoriu între tine şi superiori sau în raport cu unii colegi de muncă mai experimentaţi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre tensiuni în raport cu partenerul de viaţă, mai ales dacă unul dintre voi sau chiar amândoi aveţi tendinţa de a aduce dincolo de pragul casei comportamente de la serviciu. Dacă faci apel la lucrurile pe care le aveţi în comun, s-ar putea ca situaţia să revină treptat la normal, lucru indicat şi de intrarea Lunii într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Taur  

La locul de muncă, se întrevede o zi destul de complicată pentru tine, cu un volum mare de sarcini, poate, sau cu unele neobişnuit de dificile. Ori poate că te confrunţi cu termene-limită mai reduse decât de obicei şi cu aşteptări disproporţionate în condiţiile date. Oricare ar fi situaţia, este clar că ai o grămadă de provocări la orizont, dar din câte se pare, le vei face faţă cu brio, reuşind totodată să livrezi rezultatele scontate. Cu toate acestea, diseară, Luna ajunge în casa cuplului din horoscopul tău solar, semn că trebuie să-ţi faci timp pentru tine şi cel drag.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Gemeni 

Este posibil ca ziua să înceapă pe fundalul unor tensiuni între tine şi partener şi/ sau copii, iar cauzele par a fi multiple. Este greu de spus de unde apar, dar cert este că există şansa ca lucrurile să revină la normal încă de astăzi. Trebuie să decoperiţi acele dorinţe comune, pe care le puteţi împlini împreună şi care nu intră în conflict cu celelalte nevoi personale, care poate nu sunt compatibile unele cu celelalte. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii, indiciu că apar treburi urgente şi că trebuie să te odihneşti.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Rac 

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ s-ar putea să scoată azi la iveală diferenţe mari de viziune între tine şi partenerul de viaţă. Pe de altă parte, nu este imposibil să ajungeţi la un consens chiar astăzi, dar pentru aceasta este nevoie să lăsaţi unul de la celălalt. În caz contrar, tensiunile vor persista la fel de mult ca problema. Spre seară, Luna progresează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, semn că lucrurile intră pe un făgaş normal şi că se revine la sentimente mai bune. Îţi dai seama că orgoliul este adesea vinovatul.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Leu 

În cazul în care lucrezi astăzi, s-ar putea să apară nişte probleme de comunicare destul de mari între tine şi colegii de muncă. Acestea s-ar putea să apară pe fondul unor probleme la locul de muncă sau al unor defecţiuni despre care se crede că ţi se datorează. Într-un final, reuşiţi să ajungeţi la un consens şi atmosfera se mai detensionează. Spre seară, Luna poposeşte în casa familiei din horoscopul tău general, semn că vei avea parte de momente frumoase alături de cei dragi, care te vor ajuta să treci peste stresul pe care l-ai acumulat pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Fecioară 

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuielile pe care le faci pentru că există riscul să întreci măsura. Este o perioadă care abundă în tot felul de plăţi şi achiziţii şi trebuie să păstrezi o limită. Spre după-amiază, s-ar putea să apară însă o oportunitate de suplimentare a veniturilor, care te ajută să acoperi o parte din golul creat astăzi în buget. În seara acestei zile, Luna ajunge în casa comunicării şi a rudelor apropiate, prilej de întâlniri cu fraţii, surorile, verii, verişoarele sau cu un prieten din copilărie cu care nu ai reuşit să te vezi de Crăciun.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Balanţă 

S-ar putea să apară azi probleme de comunicare între tine şi unele persoane mai în etate din familie. Acestea s-ar putea rezolva în a doua parte a zilei, cel mai probabil prin intervenţia celor dragi cum ar fi copiii şi/ sau partenerul de viaţă. Mai trebuie menţionat şi faptul că, în această seară, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că s-ar putea să te întâlneşti cu o oportunitate de ordin financiar, fie în domeniul tău principal de activitate, fie într-un sector cu care cochetezi doar din când în când. Cert este că-ţi prinde bine.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Scorpion 

Trebuie să ai mare grijă la informaţiile cu care intri azi în contact, căci există riscul să spui sau să faci unele lucruri pe care poţi ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu dacă nu eşti atent(ă). Pe de altă parte, alături de cei dragi din familie, vei găsi mereu înţelegerea de care ai nevoie, chiar şi atunci când nu prea poţi vorbi despre ceea ce simţi. În această seară, Luna ajunge în semnul naşterii tale, semn că starea ta de spirit se schimbă uşor, uşor în bine şi că mâine vei vedea unele lucruri cu alţi ochi.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Săgetător 

Nu este o zi prea bună în care să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup, iar dacă te gândeşti să soliciţi sau să oferi împrumuturi, reflectează de zece ori înainte să iei o decizie de la care nu poţi da înapoi. Iar dacă zarurile au fost aruncate deja şi te confrunţi cu o pagubă, s-ar putea să te salveze o oportunitate financiară apărută pe ultima sută de metri. Tot azi, dar mai spre seară, Luna poposeşte în casa subconştientului din horoscopul tău general, semn că trebuie să îţi faci timp pentru odihnă şi destresare, mai ales.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Capricorn 

În cazul în care lucrezi astăzi, există riscul să apară tensiuni între tine şi superiori. Ai răbdare şi nu acţiona sub impulsul momentului, căci s-ar putea ca, până după-amiază, să ţi se dea dreptate şi să se mai calmeze lucrurile. În a doua parte a zilei, dar spre seară, Luna îşi face intrarea în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor, prilej bun de întâlniri cu prietenii, dar şi de discuţii cu privire la proiectele pe anul viitor, indiferent dacă le veţi derula împreună sau separat. Te va ajuta să vezi cum percep ei ce intenţionezi tu să faci.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Vărsător 

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit, dar alături de persoanele potrivite şi evitând mediile cu energie negativă, vei reuşi să te destresezi atât cât se poate. Este drept că rămâne în urmă o oarecare sensibilitate, dar este ceva ce vei gestiona uşor pe parcursul acestei zile. Pe plan profesional, randamentul tău s-ar putea să crească în a doua parte a zilei, atunci când Luna trece în casa carierei din horoscopul tău solar. Aşadar, dacă nu ai avut prea mult spor de dimineaţă, fii sigur(ă) că vei recupera după prânz, atunci când astrele se îngrijesc să n-ai treburi restante.

HOROSCOP 28 decembrie 2021 - Peşti

Un proiect, un plan de viitor, o prietenie sau relaţia de cuplu nu merg prea bine şi, în primă fază, te temi că obiectivele voastre comune au ajuns să nu mai concidă. De fapt, lucrurile nu stau chiar aşa de rău, fapt de care te convingi şi tu în a doua parte a zilei, atunci când reuşeşti să ai o discuţie deschisă cu cei implicaţi. Diseară, Luna îşi face loc în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te transpune într-o dispoziţie mai bună, cu o viziune mai constructivă referitoare la chestiuni de viaţă care nu sunt aşa cum îţi doreşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici