HOROSCOP 28 februarie. Are loc azi o ruptură dureroasă pentru aceste zodii. Ce au insistat să păstreze vor pierde

Săptămâna începe pe fondul unui careu tensionat între Luna din Vărsător şi Uranus din Taur, semn că zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se vor rupe azi brusc de o situaţie pe care au insistat prea mult să o păstreze.

19423 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 februarie. Are loc azi o ruptură dureroasă pentru aceste zodii. Ce au insistat să păstreze vor pierde

HOROSCOP 28 februarie. Are loc azi o ruptură dureroasă pentru aceste zodii. Ce au insistat să păstreze vor pierde

HOROSCOP 28 februarie - Berbec

S-ar putea ca planurile tale de viitor sau proiectele în care eşti implicat(ă) să presupună nişte investiţii mai mari decât te-ai aşteptat. Încearcă să vezi dacă îţi poţi regândi cheltuielile din această perioadă astfel încât să poţi redirecţiona o mai mare parte din buget către iniţiativele tale cu bătaie lungă. Pe de altă parte, trebuie să ţii cont de riscuri şi să le analizezi foarte bine înainte de a face un lucru de la care nu mai poţi da înapoi. În caz contrar, te expui unui risc de a încasa o pagubă pe care ai fi putut-o evita fiind atent(ă).

HOROSCOP 28 februarie - Taur

Presiunea resimţită la serviciu la început de săptămână s-ar putea să fie mai mare decât de obicei. Din acest motiv, s-ar putea să ai unele reacţii cu care nici cei de lângă tine, nici chiar tu nu sunteţi obişnuiţi. În alte cazuri, poate fi vorba de un comportament din partea şefilor ori de aşteptări prea mari din partea unei persoane de sex feminin din familie. Încearcă să ai grijă cum gestionezi lucrurile şi vei vedea, la finalul zilei, că poţi gestiona astfel de momente stresante. Trebuie să dai dovadă de tact şi să nu pierzi controlul în faţa provocărilor apărute.

HOROSCOP 28 februarie - Gemeni

S-ar putea să îţi pierzi cumpătul astăzi când cineva formulează un punct de vedere pe care îl găseşti complet incompatibil cu felul în care vezi tu anumite lucruri. Sau poate că ai o revelaţie care te pune pe gânduri şi ameninţă să îţi dezechilibreze echilibrul emoţional. În alte cazuri, poate fi vorba de o raportare excesivă la trecut, la momente şi la relaţii care nu mai fac parte din peisajul actual. Încearcă să procesezi acele stări sau gânduri care te ţin în loc sau chiar te trag înapoi. Nu are niciun rost să stăruieşti prea mult cu mintea la ele.

HOROSCOP 28 februarie - Rac

O colaborare sau relaţia de cuplu nu merg aşa cum ţi-ai dori. Sau poate că întâmpini probleme serioase, financiare cel mai probabil, cu un plan de viitor sau un proiect în care ţi-ai pus speranţe mari. Trebuie să analizezi lucrurile atent şi să încerci să vezi dacă frica ta este într-adevăr fondată, dacă poţi face ceva în privinţa lucrurilor care nu merg bine. S-ar putea ca un dialog deschis să vă ajute să amelioraţi problemele. Ori poate că este indicat să tai răul de la rădăcină în ceea ce priveşte o iniţiativă care nu pare să înainteze în nicio direcţie.

HOROSCOP 28 februarie - Leu 

La serviciu sau în relaţia de cuplu, poate fi greu să comunici astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care colaborezi. Orgoliile sunt supradimensionate şi există tendinţa să vă impuneţi punctul de vedere în faţa celuilalt. Astfel, riscă să se ajungă azi la discuţii în contradictoriu ori la decizii la care unele persoane nu participă în mod egal. Încearcă să te pui în papucii celuilalt, iar dacă te deranjează ceva, fii sincer(ă) în legătură cu ceea ce crezi şi simţi. Doar aşa se poate evita un conflict de pe urma căruia nu are nimeni nimic de câştigat.

HOROSCOP 28 februarie - Fecioară

În plan profesional, ai parte azi de o zi destul de stresant(ă). Poate că agenda începutului de săptămână este mai aglomerată decât de obicei sau probabil că nu poţi face mare lucru cu instrumentele şi cu timpul pe care le ai la dispoziţie. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să îţi aduni forţele şi să nu cazi pradă nervozităţii. În felul acesta, vei reuşi să duci la îndeplinire cele mai urgente sarcini ale zilei şi să faci câteva progrese importante în cazul activităţilor de mâine. Aşadar, încearcă să te gândeşti la ceea ce contează de fapt pentru tine.

HOROSCOP 28 februarie - Balanţă

S-ar putea ca ceea ce îţi doreai să ţi se întâmple azi să devină realitate, dar ceea ce ţi-ai imaginat s-ar putea să nu fie în conformitate cu practica. Ori poate că apar tensiuni din senin între tine şi partener şi/ sau copii, din cauză că ceea ce vrei tu de la ei nu vine sau nu poţi să le spui ceea ce simţi în legătură cu anumite lucruri. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să te concentrezi pe ceea ce aveţi în comun şi să găsiţi o cale de compromis în raport cu ceea ce vă seară.

HOROSCOP 28 februarie - Scorpion

S-ar putea naşte azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă. De vină ar putea fi o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ori poate că discuţiile în contradictoriu se nasc pe seama unei persoane din familia extinsă. Trebuie să cercetezi atent lucrurile şi să vezi dacă ceea ce simţi este într-adevăr îndreptăţit, dacă nu cumva exagerezi dimensiunea unor probleme. De asemenea, fii deschis(ă) cu cel drag şi împărtăşeşte-i ceea ce simţi dacă atitudinea sa faţă de acel ceva care te deranjează nu este cea la care te aşteptai. Altfel, se poate ajunge la conflicte care pot face rău.

HOROSCOP 28 februarie - Săgetător

Există riscul să nu poţi comunica astăzi prea uşor cu cei de la serviciu. Păreţi să aveţi idei destul de diferite în legătură cu modul în care ar trebui abordat o problemă în plan profesional, iar pe acest fundal, orice diferenţă de personalitate şi/ sau de viziune poate căpăta proporţii mai mari decât de obicei, care pot conduce la erori. În cazul în care calitatea muncii tale depinde de o bună colaborare cu ei, este cu atât mai important să treci peste incompatibilităţi şi să găseşti un teren comun cu ei în loc să creezi o diviziune şi mai mare.

HOROSCOP 28 februarie - Capricorn

Dacă nu eşti atent(ă) azi, există posibilitatea să cheltuieşti mai mult decât ţi-ai propus. Te intersectezi cu ceea ce pare a fi o ofertă avantajoasă, dar s-ar putea să nu fie chiar confortabilă pentru bugetul tău din această perioadă. Aşadar, poate că ar fi mai bine să te opreşti înainte să mergi prea departe. Dacă eşti în postura de a cumpăra ceva pentru cineva, gândeşte-te că poate ai putea să obţii aceeaşi reacţie cu un alt cadou decât cel la care te-ai gândit poate prima orară. Cu siguranţă ţi-a fost menţionat cândva de către sărbătorit(ă) ce i-ar plăcea să primească.

HOROSCOP 28 februarie - Vărsător

S-ar putea ca azi să nu fii pe aceeaşi lungime de undă cu cineva din familie. De regulă, nu vă prea afectează prăpastia dintre generaţii, dar astăzi s-ar putea să apară unele tensiuni care depăşesc pragul tău de suportabilitate. Sau poate că cel drag se simte lezat într-un fel sau altul de atitudinea ta faţă de o chestiune de interes comun. Oricare ar fi situaţia, cert este că rişti să faci mai mult rău decât bine dacă eşti reactiv(ă) şi cedai impulsului de a adresa replici dure pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu.

HOROSCOP 28 februarie - Peşti

Eşti acaparat(ă) azi de tot felul de informaţii, dar înainte să reacţionezi la ele, să faci declaraţii ori să acţionezi într-un fel de la care nu mai poţi da înapoi, încearcă să faci nişte cercetări, să vorbeşti cu o persoană în care ai încredere. În alte cazuri, poate fi vorba despre o tendinţă de a face comparaţii cu situaţii din trecut, paralele care, în contextul de faţă, pot conduce la o abordare eronată. Încearcă să fii raţional(ă) şi să te gândeşti de două ori înainte să te laşi pradă primului impuls. S-ar putea să nu fie cel mai inspirat acum.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici