HOROSCOP 28 februarie. Mare Piramidă azi pe zodii de Pământ. Oportunităţi unice pentru trei zodii

Înainte să ajungă în Balanţă, când energizează zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), Luna desenează, de dimineaţă, o Mare Piramidă pe semne de Pământ cu Pluto din Capricorn şi Marte din Taur. Zodiile implicate în acest aspect complex se întâlnesc azi cu oportunităţi unice.

19609 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 februarie. Mare Piramidă azi pe zodii de Pământ. Oportunităţi unice pentru trei zodii

HOROSCOP 28 februarie - Berbec

Cu toate că este duminică, s-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi financiare demne de luat în seamă. Trebuie să îţi dai seama însă că ele presupun să renunţi la o parte din timpul tău liber sau chiar la nişte planuri pe care ţi le-ai făcut din timp cu partenerul. Dar aparent, pe cele din urmă le vei relua mai pe seară, când Luna intră în casa cuplului.

HOROSCOP 28 februarie - Taur  

Se anunţă astăzi o zi perfectă de petrecut alături de persoana iubită şi/ sau de copii, indiferent dacă vă îndeletniciţi acasă cu activităţi de timp liber sau plecaţi pe undeva într-o mică excursie. Sunteţi cu toţii în dispoziţia necesară de a profita la maximum de duminica aceasta, ceea ce face din această zi una cu multe amintiri de neuitat, pe care le veţi rememora cu drag mai încolo. Bucură-te din plin de timpul cu apropiaţii.

HOROSCOP 28 februarie - Gemeni

Timpul cu familia te va ajuta astăzi să-ţi umpli bateriile. Ai avut parte de o săptămână destul de dificilă, în care ai fost supus(ă) unui stres continuu, ceea ce ţi-a cam afectat rezervele de energie, dar şi capacitatea de a investi aceeaşi atenţie în planul domestic. Profită de climatul astral al acestei zile pentru a te revanşa, dar şi pentru a vorbi cu cineva drag ce anume te frământă încă din cele întâmplate peste săptămână.

HOROSCOP 28 februarie - Rac  

Comunici astăzi foarte bine cu toţi cei cu care intri în contact, dar mai ales cu partenerul de viaţă şi prietenii. Aşadar, dacă nu ţi-ai făcut planuri pe astăzi, s-ar putea să îţi prindă foarte bine să ieşiţi împreună la un pahar de ceva. Timpul petrecut împreună şi discuţiile te distrag de la problemele presante, ceea ce te va ajuta să revii la ele cu o viziune nouă, care te ajută să găseşti o soluţie.

HOROSCOP 28 februarie - Leu

Deşi este duminică astăzi, pare că eşti într-o formă destul de bună, ceea ce îţi permite să te ocupi de unele chestiuni restante sau chiar să prinzi avânt cu anumite sarcini de care intenţionezi să te ocupi săptămâna viitoare. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre activităţi extraprofesionale aducătoare de venituri ori de proiecte extra pe care şi le-au asumat la serviciu. Oricare ar fi situaţia, experimentezi o perioadă bună financiar vorbind.

HOROSCOP 28 februarie - Fecioară  

Vârful Piramidei de Pământ care se formează astăzi se suprapune cu semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că ziua de azi s-ar putea să fie cea mai bună de săptămâna asta pentru tine. Eşti într-o formă bună, se întâmplă lucruri frumoase în viaţa ta sentimentală, iar anumite lucruri de care te-ai temut s-au concluzionat în favoarea ta. Ai avea multe de câştigat dacă ai reuşi să-ţi păstrezi frecvenţa la fel de ridicată şi săptămâna viitoare.

HOROSCOP 28 februarie - Balanţă  

Astrele îţi activează azi latura introspectivă şi te fac să te gândeşti la unele evenimente întâmplate peste săptămână, la cum te-au făcut ele să te simţi. Acest lucru te va ajuta să extragi cele mai bune lecţii de pe urma lor, astfel încât sî nu faci aceleaşi greşeli de două ori. Aşadar, poate ar fi mai bine astăzi să nu pui prea multă presiune pe tine să faci lucruri care implică o dispoziţie care-ţi lipseşte.

HOROSCOP 28 februarie - Scorpion  

Sectorul căruia ar trebui să îi dedici cel mai mult din timpul tău de azi este cel social, fie că ieşi cu prietenii sau participi la unele evenimente care îţi permit să cunoşti persoane cu aceleaşi idealuri şi viziuni ca tine. Sunt favorizate, de asemenea, şi întâlniri informale care vizează implementarea, extinderea sau continuarea unui proiect. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei implicaţi, ceea ce uşurează discutarea unor aspecte.

HOROSCOP 28 februarie - Săgetător

Şi tu te afli azi printre nativii(ele) care se gândesc la muncă ori fac lucruri pentru serviciu sau pentru o afacere de suflet in care sunt implicaţi(te). În orice caz, cert este că eşti suficient de ambiţionat(ă) să te ocupi de aspecte restante sau să faci nişte pregătiri în avans pentru treburile de săptămâna viitoare. Fii sigur(ă) că toate aceste vor contribui la atingerea obiectivelor tale în plan profesional, iar efectele se vor vedea curând.

HOROSCOP 28 februarie - Capricorn

Pentru tine, se anunţă o zi perfectă pentru a face o escapadă în afara oraşului, undeva la ţară, dacă nu la munte. Partenerul de viaţă şi/ sau copiii se vor arăta mai mult decât încântaţi de această idee, iar aerul curat te va ajuta să te refaci mai bine după oboseala de care ai avut parte peste săptămână. La fel de posibil este să ai parte de o vizită, care are acelaşi efect asupra ta.

HOROSCOP 28 februarie - Vărsător

Din câte se pare, vei avea parte de o zi aparte astăzi. La suprafaţă, toate par să meargă bine: eşti într-o dispoziţie relativ bună, te înţelegi cu cei dragi din familie, dar există aspecte care te nemulţumesc, care riscă să conducă la o atitudine de agresivitate pasivă în sectorul domestic. Dacă crezi că se va ajunge atât de departe, poate nu ar strica să vorbeşti cu cei dragi despre ceea ce simţi şi te frământă.

HOROSCOP 28 februarie - Peşti

În cazul tău, se anunţă o zi numai bună de petrecut în cuplu. Ţi-ar prinde bine să discuţi cu cel drag planurile voastre de viitor, idei mai noi sau mai vechi de proiecte pe care ai vrea să le implementezi în acest an, fie împreună, fie pe cont propriu. S-ar putea să te ajute destul de mult sfaturile primite de la cel drag, dar trebuie să îţi asumi şi eventualele critici care ar putea apărea.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici