HOROSCOP 28 iulie. Mercur intră în Leu. Aceste zodii sunt în centrul atenţiei

Mercur intră azi în semnul Leului, pe care îl parcurge până în data de 12 august. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se bucură de mai multă vizibilitate şi atenţie din partea celorlalţi.

14842 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 28 iulie. Mercur intră în Leu. Aceste zodii sunt în centrul atenţiei

HOROSCOP 28 iulie 2021

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Berbec

Mercur intră azi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, motiv pentru care te vei bucura de câteva săptămâni în care comunicarea cu persoana iubită şi/ sau cei mici este mult înlesnită. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar acest lucru vă ajută să descoperiţi noi moduri de a vă explora relaţia, cum ar fi pasiuni sau hobby-uri comune pe care nu ştiaţi că le aveţi. În cazul în care eşti single, dar te simţi pregătit(ă) pentru o relaţie, nu vor lipsi ocaziile de flirt, de a te face observat(ă) pe plan social şi a  fi admirat(ă).

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Taur

Mercur poposeşte astăzi în casa familiei din horoscopul tău solar, fapt pentru care comunici mai bine azi cu cei dragi, inclusiv cu rudele cu care nu ai prea multe viziuni în comun. Atmosfera va fi, pe parcursul următoarele săptămâni, liniştită, în mare parte, dar trebuie să ai grijă pentru că vor exista situaţii în care orgoliul unuia sau al altuia ar putea deveni supradimensionat, ceea ce riscă să conducă la tensiuni. Profită de această oportunitate pentru a ataca acele subiecte de discuţie care, de regulă, scot la iveală diferenţele de mentalitate între tine şi apropiaţi. Veţi ajunge la un compromis.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Gemeni

Mercur îşi face azi intrarea în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea ajuta să interacţionezi mai bine cu cei din jurul tău în săptămânile care urmează. Te impui mai uşor în cadrul discuţiilor, atât la serviciu, cât şi în viaţa personală, convingându-i cu succes pe ceilalţi să te asculte şi să dea o şansă ideilor pe care le propui. Acest tranzit va fi unul care le va prinde foarte bine nativilor(elor) care vor avea parte de interviuri, şedinţe sau negocieri în perioada următoare, care trebuie să demonstreze ceva ori să vândă o idee de proiect celorlalţi.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Rac

Mercur începe azi să se mişte prin casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, prilej cu care te intersectezi săptămânile acestea cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul investiţiilor. Cel mai probabil, ele vor apărea prin intermediul discuţiilor cu ceilalţi, în sensul că ţi se dau informaţii sau ponturi cu privire la comisioane sau proiecte în care te-ai putea implica financiar sau ai putea activa pentru a-ţi spori bugetul. Iată un prilej bun să te gândeşti la un hatâr pe care ţi l-ai putea face, care nu era în planul tău.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Leu

Mercur tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce te face mai expresiv(ă) şi carismatic(ă). Natura te-a înzestrat din plin cu aceste calităţi, dar pe fundalul acestui tranzit, te vei bucura şi mai mult de aceste atuuri. Dispui de ele, mai ales, în plan profesional şi la nivel personal, fie pentru a-i convinge pe interlocutori să meargă pe mâna ta într-o situaţie sau alta, fie pentru a câştiga vizibilitate într-un mediu în care te învârţi în următoarele săptămâni. Nu este exclus, de asemenea, să atragi mai multă atenţie decât de obicei din partea admiratorilor(oarelor), să te simţi mai apreciat(ă).

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Fecioară

Mercur progresează azi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în următoarele săptămâni, s-ar putea să ai o relaţie ambivalentă cu atenţia din partea celorlalţi. Uneori ai nevoie de ea şi îi simţi lipsa, iar alteori s-ar putea să te copleşească. Acest lucru vorbeşte despre o problemă care se cere rezolvată, dar mai întâi, conştientizată. Poate că există situaţii în care aştepţi validare din partea celorlalţi, când singurele confirmări ar trebui să vină, de fapt, de la tine însuţi(ăţi). Încearcă să te gândeşti la acest aspect şi să vezi cum ai putea să-l internalizezi mai bine.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, motiv pentru care te vei bucura de succes pe ambele planuri. Pe de-o parte, faci progrese destul de importante la nivelul unor iniţiative pe care le ai deja pe rol sau în care eşti implicat(ă) şi înregistrezi paşi importanţi înainte în cadrul unor idei de afaceri pe care urmează să le implementezi. Acest tranzit s-ar putea să îţi aducă în cale persoane noi, de la care ai multe lucruri de învăţat şi care te inspiră să mergi înainte cu proiectele şi idealurile tale de acum.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Scorpion

Cu Mercur în casa carierei în săptămânile care urmează, se întrevede o perioadă extrem de benefică în plan profesional. Felul în care interacţionezi cu şefii te face eligibil(ă) pentru nişte oportunităţi la care nu ai avut acces până acum şi care te-ar putea aduce cu un pas mai aproape de ceea ce îţi doreşti să realizezi la locul de muncă sau, de ce nu, în domeniul tău de activitate. Aşadar, şansele sunt mari de a obţine nişte condiţii sau proiecte mai bune, inclusiv în plan financiar sau poate că primeşti garanţia unei promovări într-un viitor nu chiar atât de îndepărtat.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Săgetător

Mercur se mişcă de azi înainte prin casa studiilor, a călătoriilor, a interacţiunii cu instituţiile statului, dar şi a filozofiei de viaţă. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru ar putea însemna că pleacă în concediu şi că se bucură de o schimbare de peisaj care le împrospătează viziunea cu privire la unele situaţii din prezent. În cazul altora, poate indica înscrierea la studii ori susţinerea unui examen important care îi/le aduce mai aproape de calificarea dorită. Iar în cazul în care eşti implicat(ă) într-un litigiu sau proces birocratic, aşteaptă-te să faci progrese la care nu te-ai fi aşteptat deloc.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Capricorn

Mercur începe astăzi să se mişte prin casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că se deschide o perioadă extrem de favorabilă pentru nativii(ele) care urmăresc să pună bazele unor parteneriate sau sunt deja implicaţi(te) în cel puţin unul. Din câte se pare, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Acest lucru poate însemna că aveţi idei similare în legătură cu direcţia în care vreţi să duceţi proiectele actuale şi cu investiţiile pe care le veţi face cât de curând. Beneficiile vin şi ele.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Vărsător

Mercur ajunge azi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce înlesneşte comunicarea cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care colaborezi deopotrivă. Este drept că mai pot exista momente în care orgoliile se supradimensionează şi pot îngreuna comunicarea, dar în cele mai multe cazuri, aveţi idei similare despre ceea ce vreţi să faceţi şi cum aţi putea implementa mai bine viziunile comune. În plan sentimental, acest tranzit, care va dura câteva săptămâni, s-ar putea să aducă şi alte efecte positive, cum ar fi depăşirea unui moment de monotonie instalat în cuplurile cu ştate vechi ale nativilor(elor) zodiei.

HOROSCOP 28 iulie 2021 - Peşti

Mercur îşi face astăzi intrarea în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, atrăgându-ţi atenţia asupra eticii tale profesionale şi a stilului de viaţă din această perioadă. S-ar putea ca acest tranzit să îţi atragă atenţia că se impun unele ajustări la un nivel din acestea două sau în cadrul amândurora, mai ales dacă te-ai cam neglijat în ultima perioadă sau tragi din greu pentru nişte activităţi care ar putea fi simplificate. Încearcă să vezi unde ai putea implementa schimbări sustenabile, care pot deveni obiceiuri de care să te poţi ţine fără prea multă greutate în perioada următoare.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici