HOROSCOP 29 IULIE: O zi perfectă pentru toate zodiile. Vezi de ce e specială pentru Săgetători

Mijlocul de săptămână se deschide pe fundalul sextilului armonios format de Lună, pe ultima sută de metri în Scorpion şi Saturn retrograd din Capricorn, ceea ce denotă că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) şi cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) se descurcă în orice circumstanţe. Nu la mult timp după perfectarea acestui aspect, Luna trece în Săgetător, de unde energizează semnele de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

20529 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 IULIE: O zi perfectă pentru toate zodiile. Vezi de ce e specială pentru Săgetători

HOROSCOP 29 IULIE: O zi perfectă pentru toate zodiile. Vezi de ce e specială pentru Săgetători

HOROSCOP 29 IULIE, BERBEC

Astrele te înzestrează astăzi cu rezistenţă mare la stres. Pe lângă asta, reuşeşti să faci faţă uşor presiunilor de la serviciu, fie că este vorba de o răspundere mare ori de faptul că unele persoane încearcă să îşi impună punctul de vedere. Spre dup-amiază, Luna trece în casa filozofiei de viaţă, a deplasărilor pe distanţe mari şi a chestiunilor birocratice. Dacă intri azi în concediu, fii sigur(ă) că te vei bucura de momente frumoase, mai ales că şi dispoziţia ta este pe măsură. În cazul în care trebuie să ajungi la un ghişeu, îţi vei rezolva treburile în timp record.

 

HOROSCOP 29 IULIE, TAUR

În această dimineaţă, eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Acest lucru vă ajută să colaboraţi bine în privinţa proiectelor comune. De asemenea, se anunţă o zi bună pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă. Către orele amiezii, Luna intră în casa relaţiilor şi a baniilor, semnal că ar putea apărea primele indicii ale unor profituri de pe urma activităţilor desfăşurate astăzi în parteneriat cu cei de lângă tine. Este important să se menţină însă un raport de forţe echilibrat între tine şi ei.

 

HOROSCOP 29 IULIE, GEMENI

Te bucuri astăzi de multă putere de muncă şi faci echipă bună cu cei cu care lucrezi, deşi vor exista momente în care te vei lovi de personalităţile puternice ale celorlalţi, de reticenţa lor în ceea ce priveşte explorarea unor noi strategii şi viziuni. La mijlocul zilei, Luna ajunge în casa parteneriatelor, ceea ce face ca această predicţie să fie valabilă şi pentru dup-amiază. Aşadar, se prefigurează o zi excelentă pentru tot ceea ce înseamnă interacţiuni cu ceilalţi. În ciuda inerentelor diferenţe de mentalitate, reuşeşti să îţi armonizezi punctele de vedere cu ale lor şi să ajungeţi la un rezultat.

 

HOROSCOP 29 IULIE, RAC

Prima parte a acestei zile se anunţă a zi una extrem de reuşită pentru tine şi cei dragi. Te înţelegi bine cu partenerul şi copiii, iar dacă eşti în concediu, tot ceea ce ţi-ai propus azi cu ei va ieşi fix aşa cum ţi-ai imaginat. Spre dup-amiază, Luna trece în casa muncii şi a sănătăţii, prilej bun să tragi mai tare la serviciu, undei vei fi susţinut(ă) de astre să realizezi tot ce ţi-ai pus în minte. Dacă nu ţi-ai făcut planuri pe seară, nu ţi-ar prinde deloc rău să faci o plimbare, să îţi pui sângele în mişcare puţin.

 

HOROSCOP 29 IULIE, LEU

Prima jumătate a zilei se arată a fi una cu spor pentru cei care lucrează de acasă ori la casă. Cu alte cuvinte, îţi faci bine treaba de la distanţă, iar dacă eşti implicat(ă) în unele activităţi de anvergură în spaţiul de locuit, poţi fi sigur(ă) că vei face progrese însemnate astăzi. Spre orele amiezii, Luna îşi face intrarea în casa iubirii şi a copiilor, motiv întemeiat să-ţi faci planuri cu ei pentru astă seară. Fie că rămâneţi acasă ori mergeţi în oraş, cert este că v-ar face bine o pauză de la device-uri şi mai multă comunicare faţă-n faţă.

 

HOROSCOP 29 IULIE, FECIOARĂ

Comunici bine astăzi cu cei dragi, iar dacă sunteţi în vacanţă, cele experimentate vă vor da prilejul să vorbiţi mai mult, să schimbaţi impresii şi să vă cunoaşteţi mai bine unii altora preocupările. În cazul în care nu ai întâlnit pe acel cineva special încă, fii cu ochii în patru, căci s-ar putea să existe cineva care te simpatizează şi care caută momentul potrivit să intre în vorbă cu tine. La mijlocul zilei, Luna îşi face apariţia în casa familiei, ceea ce consolidează atmosfera plăcută de care te bucuri în mijlocul celor dragi. O vizită făcută prăinţilor i-ar surprinde plăcut.

 

HOROSCOP 29 IULIE, BALANŢĂ

Aceasta se anunţă a fi o zi bună pentru mici investiţii acasă, fie că este vorba despre un obiect electrocasnic ori despre cumpărături pentru weekend, în cazul în care ţi-ai propus să inviţi prieteni sau rude pe la tine. În a doua parte a zilei, Luna ajunge în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că interacţionezi bine cu cei din jur, atât la serviciu, cât şi acasă ori în plan social. Ba chiar s-ar putea ca abilităţile tale de expresie să te scoată din bucluc, deci bazează-te pe umor atunci când simţi că riscă să apară tensiuni.

 

HOROSCOP 29 IULIE, SCORPION

Comunici bine astăzi cu toţi cei cu care intri în contact, indiferent de contextul care vă aduce aproape. Ştii să vorbeşti pe limba oricui, iar acest lucru te ajută să atragi şansa de partea ta, să cultivi relaţii deja existente şi să stabileşti unele noi. Spre dup-amiază, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să apară oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat de curând. S-ar putea totuşi să fie nevoie să ieşi din zona de confort pentru a le putea accesa eficient.

 

HOROSCOP 29 IULIE, SĂGETĂTOR

S-ar putea ca, în prima parte a zilei, să te intersectezi cu oportunităţi de câştig la care nu te aşteptai sau dintr-o sursă din care nu credeai să vină profituri. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba despre o plată pe care reuşesc să o evite la timp ori de o posibilă pagubă de care reuşesc să se ferească. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce-ţi dă un binemeritat imbold de energie şi bună dispoziţie. Caută să te bucuri de ele, dar şi să conservi o parte pentru sfârşitul de săptămână.

 

HOROSCOP 29 IULIE, CAPRICORN

Contextul astral de astăzi îţi conferă optimism şi încredere că planurile de viitor, proiectele avute pe rol sau pe care intenţionezi să le demarezi sau unele relaţii de perspectivă vor evolua în direcţia cea bună. Ai lângă tine oameni care te inspiră şi care te provoacă să îţi depăşeşti limitele, indiferent dacă sunt de natură interioară sau exterioară. Spre mijlocul zilei, Luna ajunge în casa subconştientului, ceea ce denotă că eşti predispus(ă) la introspecţie mai degrabă decât expansiv(ă). Ţi-ar face bine să profiţi de această schimbare de vibraţie pentru a-ţi pune ordine în gânduri şi a te pregăti de weekend.

 

HOROSCOP 29 IULIE, VĂRSĂTOR

În prima jumătate a acestei zile, ar putea apărea oportunităţi să ieşi în faţă la serviciu. Unele conjuncturi favorabile dar complet neaşteptate constituie un prilej bun să îţi faci cunoscute abilităţile şi să legi ori să cultivi nişte relaţii importante, care îţi pot aduce beneficii cât de curând. Spre dup-amiază, Luna îşi face intrarea în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că trebuie să îţi faci timp de ele. Se pot ivi oameni sau circumstanţe pozitive care te pot ajuta să le propulsezi înainte sau să obţii unele profituri destul de mari de pe urma lor. 

 

HOROSCOP 29 IULIE, PEŞTI

În prima parte a zilei, concentrează-te pe planurile pe termen lung şi pe proiecte, mai ales dacă implică să lucrezi cu alte persoane. Acolo unde se întâlnesc mai multe minţi, cresc şansele de a găsi soluţii inventive pentru a depăşi obstacolele ivite până acum. Aşadar, se anunţă o dimineaţă propice şedinţelor de creaţie sau oricăror activităţi de networking şi brainstorming. Spre orele prânzului, Luna trece în casa carierei, ceea ce ţi-ar putea îmbunătăţi interacţiunile cu superiorii. De asemenea, gestionezi mai uşor responsabilităţile care îţi revin la serviciu, ceea ce te ajută să atragi atenţie pozitivă asupra performanţelor tale la serviciu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici