HOROSCOP 29 octombrie. Conjuncţie Lună – Marte retrograd în Berbec azi. Vezi ce surprize îţi rezervă

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Marte retrograd din Berbec, indiciu că zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) trec astăzi prin tot felul de situaţii neaşteptate, cu final bun sau mai puţin bun.

14286 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 29 octombrie. Conjuncţie Lună – Marte retrograd în Berbec azi. Vezi ce surprize îţi rezervă

HOROSCOP 29 octombrie - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează astăzi în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de un plus de energie astăzi. Pe de altă parte, dacă nu o direcţionezi către ceva clar, ea s-ar putea întoarce împotriva ta. Mai exact, s-ar putea transforma în nervozitate sau într-o atitudine deloc pozitivă în plan social. Aşadar, exerciţiile de gestionare a stresului pot fi prielnice pentru tine pe parcursul acestei zile, mai ales dacă observi că ai tendinţa să ridici tonul. De asemenea, ai grijă să dai dovadă de consecvenţă, să finalizezi proiectele pe care le începi pe parcursul acestei zile.

HOROSCOP 29 octombrie - Taur

În harta ta solară, conjuncţia Lunii cu Marte de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului. Asta înseamnă că şi în cazul tău se observă o atitudine care iese din tiparul personalităţii tale răbdătoare. S-ar putea, de exemplu, să îţi ieşi din fire destul de uşor, fără să fi avut loc evenimente care să te aducă în această stare sau care altfel n-ar fi avut genul acesta de efect asupra ta. Poate că episoadele ca acestea ar trebui să constituie un semnal de alarmă pentru tine; cu siguranţă ar fi mai bine dacă ai spune la timp ce te deranjează.

HOROSCOP 29 octombrie - Gemeni

În horoscopul tău general, conjuncţia Lunii cu Marte de azi se formează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale. În ceea ce priveşte sectorul din urmă, ai putea cunoaşte persoane interesante, cu care legi destul de uşor prietenii pe baza intereselor şi a viziunilor comune. În cazul altor nativi(e), s-ar putea să fie vorba mai degrabă de idei de proiecte pe care le-ai putea implementa ori de evoluţii-surpriză înregistrate de cele pe care le ai în derulare. În orice caz, cert este că pot apărea situaţii neprevăzute, care vor avea o influenţă pozitivă asupra ta pe termen lung.

HOROSCOP 29 octombrie - Rac

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă, în astrograma ta solară, casa carierei. În consecinţă, se întrevede o zi cu tot felul de surprize în plan profesional, motiv pentru care trebuie să te pregăteşti pentru scenariul în care lucrurile nu decurg conform planului. Asta nu înseamnă însă automat că surprizele de care ai parte sunt neplăcute. Pe de altă parte, există posibilitatea ca abia mai târziu să îţi dai seama că efectul lor pentru tine pe termen lung este unul pozitiv. Aşadar, cel mai bun sfat pentru tine astăzi este acela de a încerca să îţi păstrezi calmul indiferent de circumstanţele apărute.

HOROSCOP 29 octombrie - Leu

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a instituţiilor statului. În funcţie de alte elemente din harta ta solară, acest eveniment astral poate aduce tot felul de situaţii neaşteptate care ţin de aceste aspecte. Iar cum surprizele rezervate de această conjuncţie pot fi din cele mai diverse, singurul lucru pe care îl poţi face este să îţi păstrezi calmul. Nici nu te entuziasma prea tare dacă ele evoluează mai bine decât ai sperat, dar nici nu îţi pierde speranţa dacă socoteala făcută de acasă nu se potriveşte cu cea din târg.

HOROSCOP 29 octombrie - Fecioară

În astrograma ta generală, conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor, semn că atunci când se întâlnesc cele două domenii de viaţă, este foarte posibil să apară scântei. Finanţele sunt un subiect de discuţie pe care tu şi partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi ajungeţi repede să vă certaţi, fie din cauza firilor puternice şi pentru că aveţi idei foarte diferite în legătură cu investiţiile şi oportunităţile băneşti de care ar fi cel mai bine să profitaţi. Aşadar, se întrevede o zi dificilă la orizont, în care nu toate discuţiile decurg bine.

HOROSCOP 29 octombrie - Balanţă

Luna şi Marte se întâlnesc azi în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce ar putea face ca interacţiunile tale de astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale să conducă la situaţii greu de gestionat. Spiritele se încing foarte uşor pe fondul acestui eveniment astral, iar asta poate conduce la rupturi pe care cu greu le mai poţi repara în viitor. Tocmai din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu abordezi anumite subiecte dacă simţi că nu poţi gestiona calm o discuţie care aduce la suprafaţă şi alte puncte de vedere.

HOROSCOP 29 octombrie - Scorpion

Conjuncţia Lunii cu Marte se formează azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea avea tendinţa de a-ţi disipa energia în toate direcţiile fără a realiza mare lucru. Din acest motiv, se doreşte să ai mai multă grijă cum îţi organizezi programul şi în ce îţi investeşti timpul. Stresul, mai ales cel pe care ţi-l provoacă munca sau interacţiunea cu colegii de serviciu, poate constitui şi el o sursă de probleme. Din acest motiv, eşti pasibil(ă) să te pricopseşti cu dureri de cap sau chiar migrene dacă nu îl gestionezi mai atent.

HOROSCOP 29 octombrie - Săgetător

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează în cursul zilei în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce ar trebui să constituie o veste bună pentru tine. Este drept, relaţia cu cei dragi, cu partenerul de viaţă şi cei mici, poate fi destul de inflamabilă în anumite momente, iar spiritele se pot încinge destul de uşor. Pe de altă parte, eşti mai spontan(ă) decât de obicei, iar asta te ajută să condimentezi puţin relaţia cu persoana iubită, să aduci puţină noutate în activităţile pe care le ai cu cei mai mici membrii ai familiei. Depinde de tine însă cum evoluează lucrurile.

HOROSCOP 29 octombrie - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă, în harta ta solară, casa familiei, ceea ce înseamnă că atmosfera din acest sector de viaţă se anunţă a fi una dinamică, care nu te lasă să te plictişeşti, dar destul de volatilă şi greu de prevăzut. Din acest motiv, poate ar fi mai bine să nu deschizi anumite subiecte de discuţie care scot în evidenţă diferenţele de caracter şi/ sau mentalitate dintre tine şi cei dragi. Iar dacă nu le poţi evita, încearcă să le arăţi membrilor familiei că eşti dispus(ă) la dialog, că nu încerci să îţi impui punctul de vedere deasupra lor.

HOROSCOP 29 octombrie - Vărsător

Cu Luna şi Marte conjuncte în casa comunicării din horoscopul tău general, se întrevede o zi plină de imprevizibil în ceea ce priveşte modul în care interacţionezi cu cei din jurul tău. De exemplu, s-ar putea ca, în anumite contexte, să uimeşti prin luările de poziţie asertive de care dai dovadă, dar în alte situaţii, s-ar putea să şochezi cu viziunile ferme pe care le ai şi nu îl sensul bun al cuvântului. Iar tocmai din cauza faptului că ai tendinţa de a fi repezit(ă) la vorbă, se recomandă să nu programezi pe azi întâlniri cu implicaţii pe termen lung.

HOROSCOP 29 octombrie - Peşti

Luna şi Marte îşi dau mâna astăzi în casa banilor şi a bunurilor din harta ta solară, ceea ce nu sună tocmai bine pe plan financiar. Când se reunesc cele două într-un asemenea sector de viaţă, înseamnă că se lasă cu cheltuieli cărora nu le-ai putut rezista sau cu plăţi pe care nu le-ai anticipat din neatenţie ori pe care nu aveai cum să le previzionezi de dinainte. Aşadar, se recomandă multă precauţie din partea ta pe plan financiar, mai ales dacă ai planuri de sfârşit de săptămână sau obligaţii de altă natură care te obligă la unele achiziţii costisitoare.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici