HOROSCOP 3 decembrie | Mare Piramidă azi pe zodii de Apă. Vezi ce aduce această configuraţie pentru tine

Luna din Rac perfectează la începutul şi la finalul zilei un trigon cu Venus din Scorpion şi Neptun din Peşti, semn că zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) au parte de un context favorabil să facă progrese în plan financiar, profesional sau sentimental. Pe de altă parte, la mijlocul zilei, aceeaşi Lună face un careu tensionat cu Marte din Berbec, indiciu cum că Racii şi celelalte semne Cardinale (Berbec, Balanţă, Capricorn) se grăbesc în anumite privinţe şi riscă să fie pripiţi.

16318 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 decembrie | Mare Piramidă azi pe zodii de Apă. Vezi ce aduce această configuraţie pentru tine

HOROSCOP 3 decembrie

HOROSCOP 3 decembrie Berbec

Te încearcă tot felul de sentimente amestecate astăzi, dar acesta nu este un lucru neapărat rău. Problema este că ele apar în contextul unor tensiuni cu cineva din familie, că te pun pe gânduri în legătură cu modul în care se va derula relaţia cu o persoană apropiată. Este clar că te frământă nişte lucruri, că tânjeşti după armonia din zilele mai bune cu cei dragi, dar pe de altă parte, s-ar putea ca unele lucruri să nu depindă numai de tine. Dacă ai posibilitatea să clarifici anumite aspecte punând întrebări, poate ar fi o idee bună să le adresezi.

HOROSCOP 3 decembrie Taur

Eşti comunicativ(ă) astăzi şi performezi bine în mai toate discuţiile de care ai parte astăzi, atât în plan profesional, cât şi la nivel personal. Pe de altă parte, s-ar putea să apară şi probleme atunci când faci judecăţi de valoare fără să ai toate detaliile problemei, când interpretezi lipsa de informaţii într-o manieră în care distorsionează tăcerea celor din jurul tău. Este foarte important să ceri lămuriri dacă crezi că nu ai înţeles ceva corect, să pui întrebări atunci când îţi lipsesc unele date. În caz contrar, s-ar putea să tragi concluzii eronate şi să iei decizii pripite, total nepotrivite.

HOROSCOP 3 decembrie Gemeni 

S-ar putea să apară azi tot felul de oportunităţi de ordin financiar. Ar putea fi vorba de proiecte suplimentare la serviciu sau de nişte activităţi extraprofesionale aducătoare de profituri. Indiferent de unde vin aceste şanse de câştig, este foarte important cum le gestionezi şi cum îţi administrezi bugetul. De exemplu, ai putea primi o invitaţie de a investi într-o afacere sau te gândeşti tu să direcţionezi nişte resurse către un proiect personal sau de grup. S-ar putea să fie devreme pentru angajamente financiare şi ai putea risca să te alegi cu nişte pagube. Aşadar, încearcă să ai mai multă grijă.

HOROSCOP 3 decembrie Rac

Eşti într-o dispoziţie relativ bună astăzi. Te bucuri de popularitate în plan social, iar la nivel sentimental, ai parte de armonie şi romantism alături de persoana iubită. Pe de altă parte, nu reacţionezi la fel de bine la manifestările de autoritate din partea anumitor persoane din familie sau a unor superiori. S-ar putea să te deranjeze nu poziţia lor faţă de tine, ci faptul că se poartă într-un mod care te deranjează, care nu ţine cont de părerile tale. Nu rezolvi însă nimic dacă intri într-o polemică pe această temă. Poate ar fi mai bine să explici ce te deranjează.

HOROSCOP 3 decembrie Leu

Eşti foarte sensibil(ă) astăzi la energiile persoanelor cu care intri în contact, la mediile şi vibraţiile lor. Tocmai din acest motiv, este important să ai grijă cum îţi organizezi ziua şi cât de mult timp petreci în astfel de contexte. Există riscul, mai ales la mijlocul zilei, să te alegi cu o dispoziţie proastă, să te simţi epuizat(ă) de energie, iar acest lucru să nu aibă legătură prea mare cu tine personal, ci mai degrabă cu circumstanţele în care te-ai aflat astăzi, cu persoanele cu care ai interacţionat. Încearcă să limitezi expunerea la persoane şi locuri care nu-ţi fac bine.

HOROSCOP 3 decembrie Fecioară

Astrele îţi potenţează azi abilităţile de comunicare şi socializare, dar s-ar putea să existe şi contexte în care îţi este greu să le manifeşti plenar. De exemplu, s-ar putea să constaţi că te înţelegi bine cu colaboratorii, prietenii, cu persoana iubită şi alţi oameni importanţi pentru tine, dar că rămân temeri legate de un parteneriat profesional sau de viaţă, de un proiect sau de viitorul acestor relaţii în general. Explorează dacă este vorba despre ceva care se întâmplă în realitate sau doar în mintea ta. S-ar putea să îţi imaginezi de fapt că se întâmplă nişte lucruri nu prea plăcute.

HOROSCOP 3 decembrie Balanţă

Te bucuri azi de randament la serviciu, iar asta poate atrage unele oportunităţi financiare, cum ar fi un bonus pentru performanţe deosebite sau un plus la salariu pentru orele în plus lucrate până acum. Pe de altă parte, există însă şi riscul să apară probleme, în sensul în care te înţelegi nu prea bine cu unele persoane cu care lucrezi. S-ar putea să fie vorba despre superiori, de exemplu sau despre nişte clienţi vechi care ridică standardele prea mult sau au aşteptări foarte mari. În orice caz, astrele prevestesc că vei trece bine peste aceste provocări, deşi nu fără eforturi.

HOROSCOP 3 decembrie Scorpion

Ai o stare de spirit de invidiat astăzi, te vizitează şi muza inspiraţiei, iar sucurile creative nu mai contenesc să curgă. Într-un cuvânt, vei face azi treabă bună în cadrul activităţilor care te inspiră, care te provoacă să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă decât cea care te-ai obişnuit. Pe de altă parte, s-ar putea să nu faci bine faţă rutinei, sarcinilor profesionale care implică concentrare mare, constantă pe o perioadă lungă de timp. Fie nu ai răbdarea necesară să te ocupi de ele, fie nu reuşeşti să te ţii de protocoalele pe care trebuie să le urmezi în privinţa lor.

HOROSCOP 3 decembrie Săgetător

Astăzi eşti ceva mai sensibil(ă) la schimbările de energie din jurul tău, iar asta te poate afecta într-o anumită proporţie. Din acest motiv, se recomandă să stai mai mult pe lângă persoane vesele, în medii cu energie pozitivă. În caz contrar, s-ar putea să aduni ca un burete vibraţiile celor din jurul tău şi să te laşi afectat(ă) de ele. În schimb, la nivel emoţional, lucrurile s-ar putea să fie mai greu de corijat, în sensul în care partenerul de viaţă şi/ sau copiii ar putea avea dificultăţi în a înţelege motivul pentru care eşti atât de schimbător(oare) sau capricios(oasă).

HOROSCOP 3 decembrie Capricorn

Te înţelegi astăzi foarte bine cu toţi cei care intri în contact, atât la locul de muncă sau prin intermediul său, cât şi în plan social. Ştii exact ce şi când să spui pentru ca lucrurile să meargă bine, să faci progresele dorite către ceea ce ţi-ai propus să realizezi. Pe de altă parte, nu acelaşi lucru se poate spune despre interacţiunile tale cu familia şi/ sau cu partenerul de viaţă. S-ar putea să apară probleme în ce priveşte gestionarea comună a unor probleme de ordin casnic, domestic sau locativ. Îţi este greu să găseşti un teren comun de discuţie.

HOROSCOP 3 decembrie Vărsător

La serviciu, ai parte astăzi de un randament de invidiat, iar asta ar putea să atragă după sine şi unele beneficii în plan financiar, fie sub forma unui proiect extra sau a unui bonus de pe urma performanţelor pe care le realizezi. Există însă riscul să nu comunici prea bine cu colegii de muncă, ceea ce ar putea întârzia apariţia rezultatelor sau conduce la unele erori care-ţi consumă din resursele de timp şi energie. Într-un final, vei reuşi să depăşeşti şi să le rezolvi, dar le poţi şi evita dacă ai grijă cum gestionezi discuţiile cu cei de la serviciu.

HOROSCOP 3 decembrie Peşti

Ai energie şi un tonus bun astăzi, dar s-ar putea ca lucrurile să nu stea, de fapt, prea bine astăzi. Din prea mult entuziasm vis-a-vis de un hobby nou sau pentru a impresiona pe cineva drag, s-ar putea să nu te uiţi la bani şi să te afunzi în nişte cheltuieli care nu erau în program, care pun presiune inutilă pe bugetul tău, mai ales acum în prag de weekend. Gândeşte-te dacă nu poţi găsi cumva alternative mai avantajoase care să îţi aducă aceleaşi satisfacţii sau care să răspundă aceloraşi nevoi. Cercetează piaţa înainte să te înhami la achiziţii mari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici