HOROSCOP 3 martie. Evenimente care cer reacţii fără întârziere. Indiferenţa nu e o soluţie pentru aceste zodii

Marte şi Venus realizează azi o conjuncţie cu Pluto în Capricorn, ceea ce poate aduce evenimente importante în vieţile zodilor Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care le provoacă să ia atitudine.

13300 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 3 martie. Evenimente care cer reacţii fără întârziere. Indiferenţa nu e o soluţie pentru aceste zodii

HOROSCOP 3 martie. Evenimente care cer reacţii fără întârziere. Indiferenţa nu e o soluţie pentru aceste zodii

HOROSCOP 3 martie - Berbec 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se perfectează în casa carierei din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să se întâmple azi ceva de cotitură pe plan profesional, fie la locul de muncă, fie în domeniul tău de activitate. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre statutul pe care îl ai în comunitate. Acest lucru poate schimba unele viziuni sau planuri pe termen lung, dar nu neapărat în rău. Ai încredere în vocea ta interioară dacă îţi spune că totul va fi bine, deşi ai temeri în legătură cu parcursul unor situaţii în viitorul apropiat.

HOROSCOP 3 martie - Taur

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto au loc în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Acest eveniment astral poate aduce un moment de cotitură în legătură cu aceste aspecte; poate fi vorba, în unele cazuri, de o concluzie pe care nativii(ele) acestei zodii nu ar fi vrut să o tragă, dar care le oferă claritate. Sau poate că trebuie să rezolve o chestiune care ţine de studii, de un examen amânat prea multă vreme. Poate fi complicat de rezolvat azi probleme briocratice, dar cu puţină informare şi răbdare, îi dau de capăt.

HOROSCOP 3 martie - Gemeni 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto ocupă casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, ceea ce face ca unele discuţii de ordin financiar să se ducă greu cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. Poate că aţi tărăgănat prea mult acest moment sau probabil că este greu să admiteţi că anumite lucruri ar fi trebuit tratate altfel în trecut. De asemenea, trebuie remediate unele comportamente care au dus la excese de autoritate din partea unora dintre voi. În caz contrar, lucrurile riscă să nu evolueze aşa cum ai anticipat, spre binele vostru comun.

HOROSCOP 3 martie - Rac

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta generală, motiv pentru care atenţia şi energia ta ar trebui să se îndrepte azi către sectorul relaţional. În principiu, se poate spune că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi, dar există unele lucruri care te deranjează şi care, în anumite momente ori atunci când eşti obosit(ă), riscă să te aducă în punctul de a spune sau de a face lucruri pe care le-ai putea regreta mai devreme sau mai târziu. Fii sincer(ă) în legătură cu ce simţi.

HOROSCOP 3 martie - Leu 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce îţi conferă un plus de energie şi un randament mai ridicat. Pe de altă parte, s-ar putea să nu observi când corpul îţi cere să te odihneşti, iar dacă nu eşti în cea mai bună formă sau încă îţi revii după unele probleme medicale, există riscul ca, la finalul zilei, să fii mai obosit(ă) decât ai crezut, dacă nu chiar extenuat(ă) de-a dreptul. Încearcă să păstrezi un echilibru între odihnă şi muncă, să nu-ţi impui obiective imposibil de atins.

HOROSCOP 3 martie - Fecioară

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto au loc în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce conferă momentelor petrecute cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii azi o profunzime aparte. S-ar putea să ajungeţi să discutaţi lucruri care merg dincolo de suprafaţă, care îţi dovedesc că cei dragi înţeleg mai în detaliu decât ai fi crezut unele lucruri. Pe de altă parte, s-ar putea să afli de la ei şi lucruri care te pun pe gânduri, care te încurajează să îţi analizezi perspectiva asupra anumitor aşteptări. Per ansamblu, însă, vă prind bine aceste discuţii.

HOROSCOP 3 martie - Balanţă

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, motiv pentru care s-ar putea să simţi o oarecare tensiune în familie. Aceasta poate proveni de pe urma faptului că nu ai reuşit să ajungi la un consens cu cei dragi în legătură cu unele chestiuni comune, cum ar fi cele de ordin casnic sau domestic. Nu este încă timpul pierdut să faci ceva în acest sens, pentru a te asigura că lucrurile merg mai bine între voi în viitor. Încearcă să îţi faci curajul să vorbeşti despre ceea ce simţi exact atunci când apare problema.

HOROSCOP 3 martie - Scorpion 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se perfectează în casa comunicării din horoscopul tău general, caz în care te bucuri de asertivitate în felul în care vorbeşti. Acest lucru îi face pe cei din jur să te asculte, să fie mai atenţi la ceea ce spui, fapt care întoarce unele situaţii aparent nefavorabile în favoarea ta. Aşadar, dacă desfăşori de ceva vreme unele negocieri, s-ar putea ca astăzi să se întâmple ceva care le scoate din inerţia din ultima vreme. Pe de altă parte, nu trebuie să îţi lipsească tactul şi abilitatea de a lăsa de la tine uneori.

HOROSCOP 3 martie - Săgetător 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se formează în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că s-ar putea să experimentezi unele dificultăţi de ordin financiar. De vină s-ar putea să fie un comportament financiar care ar necesita unele ajustări sau poate faptul că nu ai cântărit anumite riscuri la momentul potrivit. În orice caz, pari a fi determinat(ă) să schimbi ceva din acest punct de vedere, cum ar fi faptul că încerci să economiseşti mai mult sau să nu laşi anumite şanse de câştig să treacă pe lângă tine. Acest lucru te va ajuta să-ţi consolidezi finanţele.

HOROSCOP 3 martie - Capricorn 

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto ocupă semnul naşterii tale, ceea ce te face mai asertiv(ă) şi îţi conferă mai multă încredere în propria persoană. Ştii însă că există unele zone la care ai mai avea de lucrat, unde încă nu ţi-ai atins adevăratul potenţial. Este clar însă că ai făcut progrese şi eşti determinat(ă) să nu renunţi. În fond, când ştii cine eşti îţi este mai uşor să îţi dai seama ce-ţi doreşti şi până unde poţi şi ar fi bine să mergi pentru a-ţi atinge obiectivele. Aşadar, acest eveniment asttral consolidează schimbări de substanţă în plan personal.

HOROSCOP 3 martie - Vărsător

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se formează în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că s-ar putea ca această zi să te surprindă pe gânduri, cu mintea la evenimente şi persoane care poate că nu mai fac parte din peisajul actual. Pe de altă parte, ai avea mai mult de câştigat de pe urma energiei cu care vine la pachet acest eveniment astral dacă încerci să o foloseşti pentru a te desprinde de tipare de gândire şi acţiune care nu te duc înainte, ci mai degrabă te ţin pe loc sau te trag undeva înapoi.

HOROSCOP 3 martie - Peşti

Conjuncţiile lui Marte şi Venus cu Pluto se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej numai bun să ordonezi lucrurile pe aceste planuri. Dacă o prietenie bate pasul pe loc sau ai făcut paşi înapoi în ceea ce priveşte un proiect, acum este momentul să dai dovadă de realism şi să iei acele hotărâri care se impuneau de multă vreme. În unele cazuri, poate fi vorba de o schimbare de traiectorie sau de unele drumuri care se despart, dar în orice caz, cert este că trebuie să faci loc pentru o etapă nouă în viaţa ta.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici