HOROSCOP 30 august 2021. Compromis şi negociere. Ce păţesc zodiile când Mercur intră în Balanţă?

Mercur ajunge astăzi în semnul Balanţei, pe care îl tranzitează în sens direct până pe 27 septembrie, când începe să retrogradeze. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) sunt mai comunicative şi mai dispuse să ajungă la un compromis.

15809 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 august 2021. Compromis şi negociere. Ce păţesc zodiile când Mercur intră în Balanţă?

HOROSCOP 30 august 2021

HOROSCOP 30 august 2021 - Berbec

Mercur începe astăzi să se mişte prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se pune accentul în următoarele săptămâni pe modul în care comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale. S-ar putea să observi o îmbunătăţire la acest nivel, mai ales atunci când se aduc în discuţii subiecte dificile, care altfel ar fi condus la conflicte foarte aprinse. Ştii când să laşi de la tine şi când să nu renunţi la punctele tale de vedere, iar acest lucru te va ajuta să ajungi la o viziune comună cu ceilalţi.

HOROSCOP 30 august 2021 - Taur

Mercur poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, prilej numai bun să te concentrezi asupra eticii tale profesionale, dar şi asupra stilului tău de viaţă şi alimentaţie. Dacă nu ai realizat progrese prea mari la serviciu ori nu te-ai simţit prea bine în ultima vreme, înseamnă că este timpul să faci unele schimbări pentru ca randamentul şi nivelul tău de energie să se ridice la cote mai mari. Încearcă întâi să vezi dacă există un echilibru între timpul pe care îl acorzi muncii şi cel pe care ţi-l dedici ţie. Problemele pot veni de acolo.

HOROSCOP 30 august 2021 - Gemeni

Mercur îşi face astăzi apariţia în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că una din priorităţile tale principale din această perioadă ar trebuie să fie relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii. Acest tranzit creează un context prielnic pentru a lucra la modul în care comunici cu cei dragi, mai ales dacă v-aţi confruntat cu probleme generate de lipsa de transparenţă în unele momente critice. Dacă dai dovadă de mai multă deschidere faţă de partener şi/ sau cei mici, îşi vor găsi şi ei curajul să împărtăşească mai multe lucruri despre ei cu tine.

HOROSCOP 30 august 2021 - Rac

Mercur începe azi să tranziteze casa familiei din astrograma ta solară, iar acest lucru te poate ajuta să comunici mai deschis cu membrii familiei, inclusiv cu aceia cu care nu ai prea multe viziuni sau principii în comun. Profită de această oportunitate pentru a pune pe tabet teme pe care le-aţi evitat în ultima vreme sau care au generat conflicte în trecut. Dacă dai dovadă de toleranţă în privinţa acelor convingeri ale lor pe care nu le poţi schimba, îţi va fi mai uşor să ajungi la un rezultat, la un set de strategii cu care sunteţi toţi de acord.

HOROSCOP 30 august 2021 - Leu  

Cu Mercur în casa comunicării din horoscopul tău general, îţi va fi destul de uşor să faci faţă negocierilor pe care le ai pe rol în această perioadă, dar şi interviurilor de angajare ori şedinţelor în care intenţionezi să îţi impui punctul de vedere. Te ajută în acest sens şi faptul că ştii să te faci plăcut(ă) şi să atragi atenţie pozitivă din partea celorlalţi, semn că nu-ţi vor lipsi oportunităţile de a te face remarcat(ă), de a accesa oportunităţi la care nu ai avut acces până acum. De asemenea, este posibil ca, în săptămânile următoare, să primeşti unele veşti bune.

HOROSCOP 30 august 2021 - Fecioară

Mercur tranzitează de azi înainte casa banilor şi a bunurilor din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea să te intersectezi cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor. Acest tranzit îţi permite să măsori cu mare acurateţe eventualele riscuri la care te expui, să selectezi doar acele şanse de câştig care nu te expun pericolului de a te alege cu pagube. Profită de această oportunitate pentru a-ţi stabiliza bugetul sau de a-l majora prin intermediul unor decizii financiare atent cântărite, care pot ameliora probleme băneşti apărute acum ceva timp.

HOROSCOP 30 august 2021 - Balanţă

Mercur se mişcă de azi încolo prin chiar semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să dai dovadă de mai multă deschidere în raport cu ceilalţi, de mai multă încredere în forţele proprii. În săptămânile care urmează, cât Mercur tranzitează semnul Balanţei, te bucuri de beneficii atât pe plan profesional, cât şi personal, căci te mulezi aproape instinctiv pe caracterul celor din jur şi te faci plăcut(ă) cu mare uşurinţă. Pe de altă parte, însă, trebuie să ai grijă ce lucruri sacrifici pentru că s-ar putea ca acum să îţi fie mai uşor să faci compromisuri pentru a fi acceptat(ă).

HOROSCOP 30 august 2021 - Scorpion

Mercur ajunge astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că s-ar putea să fii mai retras(ă) decât de obicei în următoarea perioadă. Simţi nevoia de echilibru pe plan interior şi emoţional, iar acest lucru presupune să fii sincer(ă) cu tine însuţi(ăţi), să ajungi la un compromis între raţiune şi simţire. În felul acesta, vei înţelege mai bine diferenţa între nevoi şi dorinţe, lucru care va avea o influenţă bună inclusiv asupra modului în care te raportezi la cei din jurul tău, în care evoluează relaţii tale: de familie, de iubire, dar şi de la serviciu.

HOROSCOP 30 august 2021 - Săgetător

Mercur poposeşte azi în casa vieţii sociale şi a planurilor de viitor din astrograma ta solară. Pe de-o parte, acest lucru înseamnă că ai mai mult timp pentru prieteni în perioada următoare, că întâlneşti persoane noi care îţi împărtăşesc idealurile şi viziunile. În acelaşi timp, s-ar putea să dai peste oameni care cred în tine, care sunt dispuşi să investească sfaturi sau chiar resurse materiale în proiectele tale. Nu este exclus nici să ţi se propună să te alături unui proiect, să contribui cu know-how-ul şi cu viziunea ta la o iniţiativă care îi aparţine unui prieten ori fost colaborator.

HOROSCOP 30 august 2021 - Capricorn

Mercur progresează astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, prilej cu care s-ar putea să observi că relaţia ta cu superiorii evoluează în bine. Acest lucru s-ar putea să se datoreze şi faptului că emiţi opinii foarte pertinente la locul de muncă, că dai dovadă de o atitudine proactivă care salvează unele situaţii de la un potenţial dezastru. Nu este exclus chiar să atragi atenţia unor persoane cu influenţă în alte companii sau din societate în general, care vin şi ele în întâmpinarea ta cu oportunităţi care nu doar că îţi oferă vizibilitate, dar te şi remunerează foarte bine.

HOROSCOP 30 august 2021 - Vărsător

Mercur începe azi să se mişte prin casa studiilor, călătoriilor, dar şi a filozofiei de viaţă, respectiv a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru înseamnă că susţin cu brio unele examene în următoarele săptămâni ori că îi/le aşteaptă o delegaţie. În alte cazuri, acest tranzit poate aduce rezolvarea unor probleme de natură birocratică. Toate experienţele prilejuite de acest tranzit vin la pachet cu lecţii foarte importante, pe care nativii(ele) acestui semn le pot aplica şi în alte situaţii de viaţă mai mult sau mai puţin asemănătoare. Perspectiva lor se maturizează din anumite puncte de vedere.

HOROSCOP 30 august 2021 - Peşti

Mercur poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce creează un climat propice pentru nativii(ele) acestui semn care intenţionează să dezvolte un parteneriat în următoarea perioadă sau care sunt deja implicaţi(te) într-o colaborare. De asemenea, este un moment bun să discuţi cu partenerul de viaţă ce vreţi să faceţi în privinţa unor fonduri comune, dacă este sau nu un moment potrivit pentru a face o investiţie nouă ori pentru a direcţiona capital către un proiect pe care îl aveţi deja în desfăşurare. Rezultatele nu se vor lăsa prea mult aşteptate dacă acţionezi din timp.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici