HOROSCOP 30 MAI 2020: Veşti bune pentru zodiile de Pământ, tensiuni cu familia şi colegii pentru semnele Mutabile

Luna din Fecioară aderă în această dimineaţă la un trigon armonios cu Uranus din Taur, iar apoi formează două aspect tensionate de opoziţie cu Marte din Peşti şi de careu cu Venus retrogradă în Gemeni.

21432 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 MAI 2020: Veşti bune pentru zodiile de Pământ, tensiuni cu familia şi colegii pentru semnele Mutabile
În prima parte a zilei, aduce astfel veşti bune pentru zodiile de Pământ (Taur, Fecioară şi Capricorn), urmând ca după-amiază să fie vizate Fecioarele şi celelalte semne Mutabile (Gemeni, Săgetător şi Peşti). În cazul lor, se anunţă tensiuni cu familia şi la locul de muncă.
 
HOROSCOP 30 MAI BERBEC  
 
Din punct de vedere financiar, nu te confrunţi cu lipsuri, ba chiar apar pot apărea oportunităţi de a-ţi suplimenta bugetul de weekend. Pe de altă parte, eşti destul de obosit(ă) şi te resimţi după volumul de muncă destul de mare de peste săptămână. Acest lucru îşi poate pune accentul pe felul în care comunici cu ceilalţi, dar mai ales cu colegii de muncă, în cazul în care lucrezi şi astăzi. Fii conciliant(ă), pe cât posibil.
 
HOROSCOP 30 MAI TAUR  
 
Eşti într-o formă bună în această dimineaţă, dar nu îţi va fi prea uşor să ţi-o menţii pe tot parcursul zilei. Pare că ţi-ai programat pe azi tot felul de activităţi, nu doar cu familia sau care vizează hobby-urile, ci şi pe plan social. Pe lângă faptul că nu se recomandă să te expui grupurilor mari de persoane, trebuie să ţii cont şi de faptul că bugetul tău ar putea susţine greu toate aceste angajamente.
 
HOROSCOP 30 MAI GEMENI 
 
Pentru tine, se întrevede o dimineaţă liniştită, în familie. Dar există posibilitatea să fie nevoie să tragi o fugă până la serviciu sau să rezolvi de acasă unele lucruri care nu pot suferi nicio amânare. Nu te aştepta ca cei dragi să reacţioneze prea bine la aflarea acestei veşti, mai ales dacă le-ai promis că te vei ocupa de anumite sarcini domestice. Caută să nu îţi neglijezi îndatoririle în gospodărie şi totul va fi bine.
 
HOROSCOP 30 MAI RAC 
 
Eşti comunicativ(ă) şi sociabil(ă) în această dimineaţă, dar sunt subiecte sau persoane pe care pur şi simplu nu le poţi aborda fără să se ajungă la o dezbatere care nu merge niciunde. Este foarte important să îţi alegi cu mare atenţie cuvintele, căci altfel există riscul să spui lucruri pe care ai putea să le regreţi mai târziu. Trece-ţi gândurile prin sita raţiunii şi verbalizează-le doar pe acelea care nu riscă să producă daune relaţionale.
 
HOROSCOP 30 MAI LEU  
 
Prima parte a acestei zile îţi aduce posibilitatea de a adăuga ceva în plus la salariu prin nişte ore suplimentare sau un proiect adiţional. În felul acesta, se poate spune că nu duci lipsa unui buget generos în acest weekend. Dar totuşi trebuie să ai mai multă grijă cu cheltuielile, mai ales dacă trebuie să achiziţionezi un cadou pentru ziua de naştere a unui prieten sau ai alte asemenea angajamente sociale care nu se amână.
 
HOROSCOP 30 MAI FECIOARĂ  
 
Eşti într-o dispoziţie bună în această dimineaţă, dar poţi avea păreri destul de ferme în legătură cu anumite lucruri. Asta poate produce tensiuni între tine şi cei cu care iei contactul astăzi, indiferent dacă este vorba despre persoana iubită sau cineva cu care lucrezi. Ai grijă ca nu cumva judecăţile de valoare pe care le emiţi să atragă atenţia negativ asupra ta sau chiar să îţi atragi un avertisment de la unul din superiorii tăi.
 
HOROSCOP 30 MAI BALANŢĂ 
 
Astăzi eşti mai degrabă introspectiv(ă) decât vorbăreţ(aţă) şi volubil(ă) ca de obicei. Dar acest lucru nu înseamnă că starea ta de spirit lasă de dorit, ci doar că preferi să asculţi mai degrabă decât să vorbeşti. Oboseala s-ar putea totuşi să te ajungă din urmă pe dup-amiază, deci asigură-te că acorzi suficient timp odihnei. În caz contrar, s-ar putea ca a doua parte a zilei să te surprindă morocănos(oasă) şi chiar mai extenuat(ă) decât înainte.
 
HOROSCOP 30 MAI SCORPION  
 
Dimineaţa acestei zile este propice pentru a discuta planuri de viitor cu partenerul şi/ sau cu cei cu care derulezi proiecte. Pregăteşte-te totuşi moral să constaţi că poate ei nu sunt la fel de entuziasmaţi cu privire la unele perspective sau că nu mai au la fel de multă încredere în iniţiativele voastre. E normal să te gândeşti cum vor evolua lucrurile între voi pe un asemenea fundal, dar s-ar putea să fie ceva temporar.
 
HOROSCOP 30 MAI SĂGETĂTOR 
 
Dai dovadă de multă productivitate în această dimineaţă, indiferent dacă te îndeletniceşti cu activităţi la/ pentru serviciu sau te ocupi de unele treburi gospodăreşti. Cert este că reuşeşti să finalizezi tot ceea ce îţi propui, dar nu fără unele comentarii din partea familiei, care poate ar fi avut alte planuri cu tine astăzi. Tensiunile se resimt mai ales pe plan sentimental, acolo unde se dereglează şi echilibrul de forţe între tine şi partenerul de viaţă.
 
HOROSCOP 30 MAI CAPRICORN  
 
Venirea weekendului are un efect pozitiv asupra stării tale de spirit şi acest lucru se vede din felul în care interacţionezi cu familia şi cei dragi. Dar pe de altă parte, există subiect de discuţie unde nu prea admiţi alte păreri decât ale tale. Dacă lucrezi astăzi, există însă riscul ca această pornire să nu-ţi facă deloc bine. Trebuie să dai dovadă de mai multă flexibilitate pentru a colabora cu colegii şi a-ţi finaliza activităţile.
 
HOROSCOP 30 MAI VĂRSĂTOR
 
Poate că nu ai la fel de multă energie ca acum câteva zile, dar nici nu eşti complet epuizat(ă). Mai degrabă este vorba despre o stare de echilibru, cel mai probabil pe fondul unor treburi grele, pe care le-ai rezolvat cu succes şi care ţi-au dat senzaţia de satisfacţie pe care ai aşteptat-o. S-ar putea însă ca lucrurile să evolueze într-o direcţie nu prea bună spre dup-amiază. Se anunţă cheltuieli neplanificate şi tensiuni în familie.
 
HOROSCOP 30 MAI PEŞTI
 
Se poate discuta orice cu tine astăzi. Sau poate că aproape orice. Există riscul să se işte unele discuţii în contradictoriu între tine şi partener cu privire la unele treburi casnice sau de familie. Ai o viziune fermă în ceea ce le priveşte şi nu prea îţi vine să dai înapoi, să ajungi la un compromis cu părerile celui drag. Nu rezolvi nimic şi problemele riscă să se accentueze dacă nu laşi de la tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici