HOROSCOP 30 MAI 2023 - Berbecul nu trebuie să joace la sigur. Leul nu trebuie să-şi facă reputaţie de zodie încăpăţânată

18274 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 30 MAI 2023 - Berbecul nu trebuie să joace la sigur. Leul nu trebuie să-şi facă reputaţie de zodie încăpăţânată

Sursa- Bing AI/DALL-E

 

Berbec: Nu juca la sigur. Uneori trebuie să zgâlţâi nişte pene pentru a obţine ceea ce vrei. Dar dacă simplul gând al conflictului îţi zgâlţâie penele, aruncă mult tact în ecuaţie.

Taur: Munca ta s-ar putea să nu primească recunoaşterea pe care o merită în acest moment. Sigur, e frustrant, dar nu e nevoie să-ţi trâmbiţezi propriile merite. Continuă să munceşti şi vei primi curând tot felul de laude.

Gemeni: Nu pierde energie jucându-te de-a recuperarea. S-ar putea să fie timpul să-ţi tai pierderile şi să te concentrezi pe noi începuturi. Nu e neapărat chiar sub nasul tău, dar o deschidere există dacă o cauţi.

Rac: Nu contează la ce nivel este slujba ta. Fie că eşti un stagiar sau ai mai multă putere decât un executiv de top, vocea ta este necesară. Aşa că propune o idee nebună, şi cu cât mai nebună cu atât mai bine.

Leu: Nu vrei o reputaţie de încăpăţânat, dar nici nu ar trebui să fii o cârpă. Nu există alb sau negru când vine vorba de soluţie, dar există un corect sau greşit când vine vorba de cum te descurci cu lucrurile.

Fecioară: Gradele şi cele mai bune conexiuni te vor duce doar până la un punct. Nimic nu poate înlocui practicabilitatea. Se poate realiza mult mai mult cu ea decât fără ea.

Balanţă: Dacă fiecare masă trebuie să ofere extaz pur, ceri mult de la orice restaurant. La fel se întâmplă şi cu munca. Fiecare zi nu poate fi plină de armonie şi bunătate. Nu uita că eşti în asta pentru venit.

Scorpion: A veni cu idei este crucial. Aşa că ce faci când nu eşti pasionat inspirat? Fii deschis la sugestiile cuiva care este. Apoi nu uita să-i acorzi nişte credit.

Săgetător: Nu lăsa o idee grozavă să scape de sub control. Nu-ţi face niciun bine rotindu-se nebuneşte în orbită, aşa că ţine-o pe pământ cu nişte legături realiste. Cele practice sunt întotdeauna grele.

Capricorn: Proiectele tale sunt familia ta departe de familie, şi este important să fii un bun furnizor. Adu-le ceea ce au nevoie pentru a prospera şi oferă-le toate elementele de bază.

Vărsător: Acum nu este momentul să-ţi doreşti să fii un astronaut. Mama ta nu are întotdeauna dreptate, aşa că nu-ţi pierde timpul cu acele lamentaţii. Să te bucuri de viaţa pe care o ai înseamnă să apreciezi slujba pe care o ai.

Peşti: Ai nevoie să câştigi pe cineva pentru a-ţi da proiectului unda verde. Du-o ca şi cum ar fi o romanţă. Doar tradu poezia în limbaj tehnic.

  

 

Sursa - Astrology.com 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici