HOROSCOP 31 august – Zodiile deschid azi cutia pandorei. Riscă să iasă la suprafaţă probleme ignorate multă vreme

Luna din Balanţă face un careu tensionat cu Pluto retrograd din Capricorn înainte să intre în Scorpion. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) continuă să fie sub asalt şi astăzi.

24569 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 august – Zodiile deschid azi cutia pandorei. Riscă să iasă la suprafaţă probleme ignorate multă vreme

HOROSCOP 31 august – Berbec

 
Se remarcă azi unele tensiuni între tine şi unele persoane cu care lucrezi, datorate cel mai probabil faptului că nu există un echilibru stabil în raportul de forţe între voi. Aşadar, există riscul să se ajungă la conflicte pe care nu le poţi evita dacă nu încerci să vezi de unde au apărut problemele şi cum le poţi aplana. Mai târziu, Luna intră într-o importantă casă relaţională din horoscopul tău general, ceea ce face şi mai necesară revenirea la un climat mai paşnic, mai potrivit pentru a ajunge la un consens în legătură cu unele subiecte mai dificile de actualitate.
 

HOROSCOP 31 august – Taur 

În plan profesional, s-ar putea să ai parte astăzi de o zi dificilă, care necesită multe eforturi din partea ta. Multe lucruri s-ar putea să nu meargă aşa cum ţi-ai fi dorit, iar din această cauză, o bună parte din agenda ta de astăzi riscă să fie dată peste cap. Tot în decursul acestei zile, Luna poposeşte în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, astfel că rezolvarea sau, cel puţin, ajutorul s-ar putea să vină din partea colegilor de muncă sau a partenerului, care îţi dau sfatul de care ai avut nevoie pentru a te repune pe linia de plutire.
 

HOROSCOP 31 august – Gemeni

 
În viaţa personală, s-ar putea ca unele lucrurile să nu meargă prea bine astăzi, să te confrunţi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Cel mai probabil, problema constă în faptul că vă doriţi lucruri diferite unul de la celălalt şi nu reuşiţi să comunicaţi prea bine care vă sunt aşteptările. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa muncii din astrograma ta generală, indiciu cum că atenţia ta este îndreptată pe plan profesional, acolo unde este nevoie de intervenţia ta urgentă pentru a pune unele treburi complicate pe direcţia cea mai bună.
 

HOROSCOP 31 august – Rac 

O chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ ar putea scoate la iveală unele diferenţe de mentalitate între tine şi partenerul de viaţă, astfel că, cel puţin în prima parte a zilei, există riscul să se nască unele tensiuni între voi. În a doua jumătate a ei, Luna progresează în casa iubirii din astrograma ta solară, astfel că atmosfera între voi se mai îndulceşte. Fie că ajungeţi la un consens sau nu, vă daţi seama care sunt lucrurile care contează, că este mai important să conservaţi armonia decât să lăsaţi problemele trecătoare să vă afecteze mai mult decât este cazul.
 

HOROSCOP 31 august – Leu

 
La locul de muncă, s-ar putea să apară unele diferende între tine şi unii colegi de muncă. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba mai degrabă despre unele probleme tehnice care întârzie apariţia progreselor sau chiar le blochează. Tot pe parcursul acestei zilei, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău general, iar din acest motiv, programul tău de astăzi ar trebui să includă şi activităţi cu cei dragi, fie că au un caracter casnic sau vizează petrecerea timpului liber. În orice caz, te vor ajuta să-ţi recapeţi buna dispoziţie după o zi atât de dificilă.
 

HOROSCOP 31 august – Fecioară

 
Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, întrucât s-ar putea ca bugetul de care dispui zilele acestea să nu îţi permită în mod confortabil unele cheltuieli care vizează lucruri de care tu şi/ sau cei dragi nu aveţi cu adevărat nevoie. În a doua jumătate a zilei, Luna îşi face loc în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce ar putea anunţa faptul că primeşti unele veşti interesane la telefon, printr-un mesaj sau e-mail. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o întâlnire care le schimbă perspectiva în privinţa unor situaţii de viaţă prin care trec acum.
 

HOROSCOP 31 august – Balanţă

 
S-ar putea să apară azi subiecte de discuţie sau chestiuni de ordin domestic care ar putea reactiva unele diferenţe de mentalitate destul de mari între tine şi unii membri ai familiei. Aşadar, s-ar putea să ajungi într-o situaţie în care va trebui să laşi de la tine pentru ca lucrurile să revină la normal. În a doua parte a zilei, Luna progresează în casa banilor din astrograma ta generală, indiciu cum că te-ai putea întâlni cu unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu şi/ sau de a economisi unele sume pe care ar fi trebuit să le cheltuieşti.
 

HOROSCOP 31 august – Scorpion

 
Din câte se pare, ai putea să intri astăzi în posesia unor informaţii care te pun pe gânduri sau chiar îţi dau motive de teamă. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a nu te alarma prea repede, de a mai lăsa unele lucruri să evolueze. În a doua jumătate a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, semn că după-amiaza şi seara te surprind într-o stare de spirit mai bună, cu mai multă încredere în sine. Nu te mai laşi afectat(ă) de lucruri care nu merită atenţia ta sau pe care nu trebuie să le iei în nume personal.
 

HOROSCOP 31 august – Săgetător

 
Nu se recomandă astăzi să faci investiţii în planuri de viitor sau proiecte de grup. Te afli încă pe un teren instabil cu ele şi ar fi mai bine să aştepţi un moment cu mai multe garanţii. În a doua jumătate a zilei, Luna intră în casa subconştientului din astrograma ta solară, ceea ce creează contextul cel mai potrivit pentru a medita la astfel de lucruri. Încearcă să vezi ce ai învăţat din situaţii asemănătoare din trecut şi s-ar putea să realizezi că cel mai bun lucru pe care îl poţi face în acest moment este să mai aştepţi puţin.
 

HOROSCOP 31 august – Capricorn

 
Există posibilitatea ca atmosfera între tine şi unii dintre superiori să fie destul de tensionată astăzi. Nu îţi place modul în care îşi manifestă autoritatea faţă de tine şi că nu prea poţi zice nimic fără să îţi atragi antipatii care riscă să te coste scump. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că apar progrese la nivelul proiectelor tale şi că este un moment bun să îţi îndrepţi atenţia asupra lor. De asemenea, este un moment propice din săptămână în care să ieşi şi să socializezi cu prietenii.
 

HOROSCOP 31 august – Vărsător

 
Nu pari a fi într-o stare prea bună de spirit, iar din această cauză, s-ar putea ca lucrurile să nu meargă prea bine pe multe planuri azi. Aşadar, preocuparea ta principală ar trebui să fie aceea de a încerca să îţi reglezi dispoziţia mai întâi. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa carierei din horoscopul tău general, astfel că toată atenţia este îndreptată asupra ta la serviciu. Nu îţi va fi tocmai uşor, având în vedere că nu prea eşti în apele tale, dar acest lucru te responsabilizează să te concentrezi cât de bine poţi asupra priorităţilor.
 

HOROSCOP 31 august – Peşti

 
Un proiect, un plan de viitor, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu pot întâmpina greutăţi care te pun astăzi pe gânduri, care te fac să te întrebi dacă lucrurile chiar evoluează bine pe aceste planuri. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, ceea ce îţi dă prilejul să te gândeşti la un plan de acţiune, să vezi ce este de făcut pentru ca lucrurile să revină la normal. Pentru acest lucru, însă, este nevoie să vezi şi care a fost aportul tău şi ce poţi schimba pentru îmbunătăţirea lucrurilor.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici