HOROSCOP 31 decembrie. Ultima zi din 2021, sub semnul optimismului. Trei zodii au cele mai speranţe

Ultima zi din 2021 stă sub semnul conjuncţiei între Lună şi Marte în Săgetător, semn că trecerea dintre ani ne surprinde entuziaşti(te) cu privire la oportunităţile pe care ni le va aduce anul care vine. Cele mai optimiste par a fi zodiile de Foc (Berbec, Leu, Săgetător).

6374 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 decembrie. Ultima zi din 2021, sub semnul optimismului. Trei zodii au cele mai speranţe

HOROSCOP 31 decembrie. Ultima zi din 2021, sub semnul optimismului. Trei zodii au cele mai speranţe

HOROSCOP 31 decembrie - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Marte din casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general îţi vine ca o mănuşă astăzi, căci te îndeamnă să te opreşti puţin din alergare şi să faci un scurt bilanţ al experienţelor cele mai importante din 2021 şi al lecţiilor pe care acestea au încercat să ţi le predea. În felul acesta, vei putea trage unele concluzii în cunoştinţă de cauză şi îţi poţi creiona unele direcţii de evoluţie pentru anul care bate la uşă. Te aşteaptă multe lucruri benefice în lunile care vin, dar trebuie să îţi însuşeşti poveţele pe care le-ai primit în trecut.

HOROSCOP 31 decembrie - Taur 

Conjuncţia Lunii cu Marte din casa raporturilor de forţe din horoscopul tău solar semnalează faptul că, în prajul trecerii dintre ani, se manifestă, mai mult sau mai puţin vizibil, unele dereglaje în relaţia de cuplu sau în raport cu cei cu care lucrezi. Cu alte cuvinte, se vede că s-au adunat nişte frustrări în 2021 sau în ultima parte a anului şi că trebuie să lucrezi la ele în cel care vine. În caz contrar, nişte relaţii de mare perspectivă ar putea avea destul de mult de suferit, cu toate că potenţialul lor de dezvoltare era unul extrem de ridicat.

HOROSCOP 31 decembrie - Gemeni

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă casa parteneriatelor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că o parte din obiectivele tale pentru anul 2022 trebuie să vizeze şi relaţia de cuplu, respectiv parteneriatele pe care le ai în plan profesional. Acestea se pot dezvolta mult dacă faci investiţiile necesare de timp şi energie în ele, dacă nu le laşi să evolueze din inerţie. În plus, s-ar putea să ajungi foarte departe dacă reuşeşti să menţii lângă tine acele persoane cărora nu le este teamă să te critice atunci când este cazul, care te pun mereu pe traiectoria cea mai bună.

HOROSCOP 31 decembrie - Rac 

Conjuncţia Lunii cu Marte se perfectează în casa sănătăţii din astrograma ta solară, ceea ce semnalează faptul că ar trebui să ai grijă la excese în noaptea dintre ani. Pe de altă parte, nu ar fi rău să dai dovadă de aceeaşi precauţie în tot anul care vine, mai ales dacă nu te-ai ţinut de un regim de viaţă sănătos în 2021. În felul acesta, vei avea mai multă energie la locul de muncă, dar şi pentru a face lucrurile care îţi plac. În plus, vei face faţă mai bine stresului şi tuturor presiunilor întâlnite la locul tău de muncă.

HOROSCOP 31 decembrie - Leu 

Conjuncţia Lunii cu Marte se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, semn că astrele îţi sugerează ca, în ultima zi a lui 2021, să acorzi mai multă atenţie celor dragi. Pentru fiecare din voi, anul care stă să se încheie a adus tot felul de provocări, care v-au testat în acelaşi timp şi relaţia, arătându-vă unde trebuie să lucraţi pentru ca legătura voastră să devină şi mai puternică în viitor. Aveţi multe să vă oferiţi unul celuilalt, dar cel mai important cadou este, cu siguranţă, atenţia, pe care o poţi oferi începând chiar de azi.

HOROSCOP 31 decembrie - Fecioară

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă casa familiei din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că, şi pentru tine, ultima zi a lui 2021 este despre cei dragi. Chiar şi în cazul în care îţi petreci Revelionul departe de părinţi, nu ar fi o idee rea să îţi faci timp în noaptea dintre ani să îi suni şi să le urezi toate cele bune pentru 2022. Se vor bucura, cu siguranţă, să te audă şi să vadă că te-ai gândit la ei. De asemenea, nu ar fi rău să îţi propui să îi vizitezi cândva în zilele următoare. Ţi-ar face bine.

HOROSCOP 31 decembrie - Balanţă

 


Conjuncţia Lunii cu Marte se formează în casa comunicării din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că te vei număra printre companiile cele mai râvnite la petrecerea dintre ani. De asemenea, acesta poate fi unul din obiectivele tale pentru 2022: să lucrezi mai mult la capacitatea ta de a interacţiona cu persoane care nu sunt chiar pe aceeaşi lungime de undă cu tine, care au idealuri şi viziuni care nu sunt întotdeauna compatibile cu alte tale. În felul acesta, s-ar putea să ai parte de unele oportunităţi pe care nici nu ţi le-ai fi imaginat în anul care se încheie.

HOROSCOP 31 decembrie - Scorpion 

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă casa banilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că ultima zi a lui 2021 te surprinde gândindu-te la situaţia ta financiară din anul care stă să înceapă. Poate că nu sunt toate aşa cum ţi le doreşti la acest nivel, dar în orice caz, este clar faptul că ai planuri în acest sens, astfel încât lucrurile să se schimbe în 2022. Dacă ai cheltuit prea mult de sărbători sau pentru petrecerea dintre ani, lasă regretele pe zilele care urmează şi acum încearcă să te bucuri de compania celor dragi în seara zilei de Revelion.

HOROSCOP 31 decembrie - Săgetător 

Conjuncţia Lunii cu Marte are loc tocmai în semnul naşterii tale, semn că te afli printre nativii(ele) care se distrează cel mai bine astăzi în noaptea dintre ani. Ai o stare de spirit foarte bună şi eşti optimist(ă) cu privire la perspectivele anului care stă să înceapă, dar trebuie să ai grijă să nu pierzi din vedere lecţiile pe care a încercat să ţi le predea anul 2021. Nu multe din ele au fost plăcute, dar cu siguranţă îţi vor fi utile mai încolo, căci ştii că la unele probleme mai ai încă de lucrat pentru a le soluţiona complet.

HOROSCOP 31 decembrie - Capricorn

Conjuncţia Lunii cu Marte se formează în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce ar putea însemna că ultima zi din 2021 te găseşte uşor nostalgic(ă) cu privire la anumite momente din anul care stă să se încheie. Poate că unele persoane nu vor mai fi alături de tine în noul an, din motive care ţin mai mult sau mai puţin de tine, iar unele noi începuturi îţi creează un oarecare sentiment de teamă. Alege totuşi să vezi partea plină a paharului şi faptul că ai şansa de a pune bazele unor noi începuturi în domenii de viaţă neglijate.

HOROSCOP 31 decembrie - Vărsător

Conjuncţia Lunii cu Marte are loc în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că noaptea de Revelion te găseşte în compania prietenilor şi cu gândul la toate proiectele pe care le ai în minte pentru anul care bate la uşă. Nici că se putea un context astral mai bun pentru trecerea dintre ani, dar în acelaşi timp, când te uiţi la focurile de artificii şi îţi pui în minte dorinţele pentru 2022, nu uita de lecţiile pe care ţi le-a predat anul care stă să se încheie. Vei avea nevoie de ele în lunile următoare.

HOROSCOP 31 decembrie - Peşti

Conjuncţia Lunii cu Marte ocupă casa carierei din horoscopul tău general, semn că, indiferent dacă lucrezi sau nu astăzi, mintea îţi fuge la treburile neterminate de la locul de muncă sau la oportunităţile lui 2022 pentru evoluţia ta profesională. Nu este exclus, de asemenea, să ai alături de tine oameni de la serviciu care ţi-au devenit mai apropiaţi în 2021 decât oricând. În orice caz, este clar că acest domeniu de viaţă se va număra printre priorităţile tale din anul care vine şi că vei avea parte de realizări notabile în acest sector mai curând decât ai fi crezut iniţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici