HOROSCOP 31 ianuarie. O dimineaţă cu provocări, urmată de o după-amiază liniştită. O zodie are noroc de bani

Săptămâna se deschide cu o conjuncţie a Lunii cu Mercur retrograd şi Pluto în Capricorn, urmată apoi de ingresul Lunii în Vărsător. Se anunţă o dimineaţă plină de provocări, care se transformă într-o după-amiază liniştită, pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) mai ales.

8693 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 31 ianuarie. O dimineaţă cu provocări, urmată de o după-amiază liniştită. O zodie are noroc de bani

HOROSCOP 31 ianuarie - Berbec

Conjuncţia Lunii cu Mercur şi Pluto aduce în prim plan casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se pune accentul în prima parte a zilei pe sectorul profesional. Simţi că rezonezi bine cu superiorii şi că faci faţă cu brio responsabilităţilor care îţi revin la locul de muncă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, prilej bun să te concentrezi pe proiectele tale pe termen lung şi pe activităţile cu prietenii apropiaţi, indiferent dacă sunt de divertisment sau dacă vizează iniţiative pe care le aveţi în comun.

HOROSCOP 31 ianuarie - Taur

Conjuncţia Lunii cu Mercur şi Pluto poate semnala provocări în ceea ce priveşte procesele birocratice pe care le demarezi azi, în privinţa unor examene sau călătorii pe care le organizezi în prima jumătate a zilei. De la prânz încolo, Luna se mişcă prin casa carierei, ceea ce îţi atrage atenţia pe plan profesional. Superiorii au aşteptări mari în ceea ce te priveşte, iar dacă îţi joci cărţile bine la locul de muncă, s-ar putea să converteşti realizările de astăzi într-o oportunitate de a-ţi face remarcate abilităţile şi personalitatea în domeniul tău principal de activitate. Nu rata această şansă foarte importantă.

HOROSCOP 31 ianuarie - Gemeni

Luna realizează o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa raportului de forţe din horoscopul tău general, ceea ce avertizează în legătură cu unele tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi. Unul dintre voi dă semne azi că vrea să se impună, ceea ce poate conduce la conflicte. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa filozofiei de viaţă, ceea ce te ajută să vezi lucrurile şi din perspectiva lor. În plus, dacă ai de rezolvat treburi la instituţiile statului, susţii un examen sau o călătorie, astrele sunt de partea ta.

HOROSCOP 31 ianuarie - Rac

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că ai putea interacţiona destul de greu cu partenerul de viaţă şi cu cei cu care lucrezi. Lucrurile s-ar putea complica şi mai mult începând cu a doua jumătate a zilei, atunci când Luna trece în casa raportului de forţe în relaţii. Aşadar, dacă există probleme de comunicare între tine şi ei, cel mai bine ar fi să le rezolvi de dimineaţă, înainte ca tensiunile să ajungă să mocnească prea mult în subteran şi să dea pe dinafară după-aceea.

HOROSCOP 31 ianuarie - Leu

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, semn că, cel puţin în prima parte a zilei, se prefigurează că vei avea parte de o agendă plină la serviciu, cu tot felul de sarcini care te solicită mental destul de mult. După orele prânzului, Luna progresează în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, indiciu cum că ajutorul s-ar putea să vină din partea colegilor de muncă şi a colaboratorilor. În plus, comunici eficient cu partenerul de viaţă şi păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în general.

HOROSCOP 31 ianuarie - Fecioară

Luna face o conjuncţie azi cu Mercur şi Pluto în casa iubirii şi a copiilor, indiciu cum că te bucuri de o dimineaţă frumoasă alături de cei dragi şi că s-ar putea să reiei un obicei care îţi aducea multe satisfacţii nu demult. În a doua parte a zilei, Luna se mută în casa muncii şi a sănătăţii, semn că vei avea parte de o după-amiază destul de plină la serviciu. Încearcă să nu tragi prea mult de tine, să nu neglijezi pauzele de care ai nevoie pentru a gestiona tot stresul şi presiunea la care eşti supus(ă) la serviciu.

HOROSCOP 31 ianuarie - Balanţă

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa familiei din horoscopul tău general, semn că atmosfera de acasă ar putea fi destul de tensionată între tine şi cei dragi, cel mai probabil pe seama diferenţelor de viziune şi/ sau de personalitate între tine şi ei. În a doua jumătate a zilei, Luna migrează în casa iubirii şi a copiilor, indiciu că vei petrece mai mult timp de calitate alături de partenerul de viaţă şi/ sau de cei mici. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre timp pe care nativii(ele) îl dedică hobby-urilor şi pasiunilor.

HOROSCOP 31 ianuarie - Scorpion

Luna face azi o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa comunicării, ceea ce te face un interlocutor foarte abil, asertiv, dar cu o răbdare limitată. Aşadar, trebuie să ai grijă în această dimineaţă să dai dovadă de tact şi diplomaţie. După orele prânzului, Luna tranzitează casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce îţi semnaleză faptul că trebuie să te implici mai mult în sectorul casnic şi în cel domestic. Este o zi bună în care să te ocupi de îndatoririle gospodăreşti ori în care să petreci timp de calitate alături de familia de origine. Îţi va prinde bine.

HOROSCOP 31 ianuarie - Săgetător

Luna le lansează azi o conjuncţie lui Mercur şi Pluto din casa banilor, semn că te-ai putea confrunta astăzi cu unele piedici în ceea ce priveşte bugetul. De asemenea, se recomandă să ai grijă la tentaţii, să respecţi cu stricteţe lista de cumpărături. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa comunicării din horoscopul tău solar, prilej bun pentru întâlniri de afaceri ori cu prietenii sau familia. Ştii exact ce şi când să spui pentru a atrage atenţie pozitivă şi pentru a le demonstra celorlalţi că au toate motivele să creadă în viziunea pe care o propui tu.

HOROSCOP 31 ianuarie - Capricorn

Luna aderă astăzi la o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în semnul naşterii tale, semn că nu duci lipsă de încredere de sine în această dimineaţă. Ştii cum să te faci plăcut(ă), dar şi cum să impui limite când vine vorba de ceilalţi, atât în plan profesional, cât şi în viaţa personală. După orele prânzului, Luna ajunge în casa banilor din horoscopul tău general, indiciu cum că s-ar putea să te intersectezi cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Dacă apar mai multe, este recomandat să dai dovadă de selectivitate.

HOROSCOP 31 ianuarie - Vărsător

Luna face azi o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că prima parte a zilei s-ar putea să te surprindă într-o dispoziţie introspectivă, care nu îţi este neapărat familiară. Încearcă să ai grijă cum o gestionezi, căci există posibilitatea de a deveni melancolic(ă) de-a dreptul. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un imbold de energie şi de bună dispoziţie. În felul acesta, ziua se va încheia într-o notă pozitivă, cu o stare de spirit care contribuie mâine la un randament ridicat.

HOROSCOP 31 ianuarie - Peşti

Luna intră azi într-o conjuncţie cu Mercur şi Pluto în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, semn că în această dimineaţă este un moment favorabil în care să te ocupi de proiectele tale, dar şi să ieşi cu prietenii ori să cunoşti persoane noi prin prisma viziunilor şi a idealurilor tale. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce te face mai reflexiv(ă), mai înclinat(ă) să vezi anumite aspecte pe care altfel le-ai fi trecut cu vederea. În felul acesta, s-ar putea să eviţi unele probleme destul de mari.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici