HOROSCOP 4 APRILIE 2023. Luna intră astăzi în Balanţă. Fecioara are discuţii despre bani, Scorpionul caută odihnă

Luna din Fecioară se conectează cu Venus din Taur la 2:04 AM, inspirând o atmosferă senzuală, afectuoasă. Este posibil să fim într-o dispoziţie de vis, deoarece luna se opune lui Neptun în Peşti la 9:50 AM. Luna intră în Balanţă la 17:51, găsindu-ne reflectând la teme precum corectitudinea şi echilibrul. Luna se conectează cu Pluto în Vărsător la 18:13, inspirând o atmosferă puternic transformatoare.

9972 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 APRILIE 2023. Luna intră astăzi în Balanţă. Fecioara are discuţii despre bani, Scorpionul caută odihnă

HOROSCOP 4 aprilie 2023. Luna intră astăzi în Balanţă

HOROSCOP 4 APRILIE - Berbec (20 martie - 20 aprilie)

Luna intră astăzi în Balanţă, luminând sectorul relaţional al diagramei tale şi făcând din acesta un moment interesant pentru a cunoaşte pe cineva nou sau a te conecta mai profund cu un partener.

HOROSCOP 4 APRILIE - Taur (20 aprilie - 21 mai)

Luna intră astăzi în Balanţă, luminând sectorul hărţii tale care îţi guvernează rutina şi obiceiurile zilnice. Acesta ar putea fi un moment grozav pentru a vă modifica programul şi a vă reorganiza.

HOROSCOP 4 APRILIE - Gemeni (21 mai - 21 iunie)

Luna intră astăzi în alt semn de aer, Balanţă, marcând sectorul de romantism şi creativitate al diagramei tale şi inspirând o atmosferă distractivă şi cochetă. S-ar putea să te conectezi profund cu ceva – sau cu cineva – pe care îl iubeşti. Valorile tale ţi se pot limpezi.

HOROSCOP 4 APRILIE - Rac (21 iunie - 22 iulie)

Luna intră în Balanţă şi luminează sectorul casnic şi familial al hărţii tale astăzi, inspirând o atmosferă confortabilă acasă şi în viaţa personală. Acesta este un moment minunat pentru a vă redecora spaţiul sau pentru a vă distra cu cei dragi.

HOROSCOP 4 APRILIE - Leu (22 iulie - 23 august)

Comunicarea devine un impuls pe măsură ce Luna intră în semnul de aer colaborativ, intelectual, Balanţă. Informaţii suculente v-ar putea ieşi în cale. Poate că ai grijă şi de documente. Starea de spirit din cartierul tău este destul de aglomerată.

HOROSCOP 4 APRILIE - Fecioară (23 august - 23 septembrie)

Luna intră astăzi în Balanţă, luminând sectorul financiar al diagramei tale. Au loc discuţii despre bani sau aţi putea să vă reorganizaţi bugetul. Acesta este un moment minunat pentru a vă informa despre relaţia dvs. cu banii.

HOROSCOP 4 APRILIE - Balanţă (23 septembrie - 23 octombrie)

Lumea se află pe lungimea ta de undă emoţională şi acesta este un moment puternic pentru a te conecta cu emoţiile tale şi a te concentra pe îngrijirea de sine. Ar putea fi o oportunitate de a renunţa.

HOROSCOP 4 APRILIE - Scorpion (23 octombrie - 22 noiembrie)

Luna intră în Balanţă, încurajându-te să te conectezi cu intuiţia ta. Încetineşte şi odihneşte-te, dragă Scorpion! S-ar putea să-ţi doreşti timp de calitate singur. Secretele ar putea fi explorate.

HOROSCOP 4 APRILIE - Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Luna intră astăzi în Balanţă, luminând sectorul hărţii tale care îţi guvernează viaţa socială. Este posibil să vă conectaţi cu noi prieteni sau să vă concentraţi pe crearea de reţele. O nouă viziune pentru viitor vă poate inspira.

HOROSCOP 4 APRILIE Capricorn (21 decembrie - 20 ianuarie)

Luna intră astăzi în Balanţă, luminând sectorul diagramei tale care îţi guvernează cariera şi reputaţia. Balanţa este semnul zodiacal al parteneriatului şi se conectează cu munca în echipă în cariera ta şi viaţa în public.

HOROSCOP 4 APRILIE - Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Luna intră astăzi în alt semn de aer, Balanţă, care vă poate găsi făcându-vă planuri de călătorie sau să vă concentraţi pe munca intelectuală. Pot veni noi oportunităţi. O conversaţie ar putea atinge un punct de cotitură important.

HOROSCOP 4 APRILIE - Peşti (18 februarie - 20 martie)

Luna intră în Balanţă, care ar putea să te găsească concentrat pe bani şi pe cum să-ţi organizezi facturile. Este posibil să aveţi o discuţie financiară importantă cu un partener romantic sau de afaceri.

Sursa: vice.com

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici