HOROSCOP 4 februarie. Mercur se opreşte din retrogradare. Lucrurile o iau din loc, inclusiv în carieră

Mercur finalizează azi retrogradarea prin Capricorn, rămânând însă în acest semn până în 14 februarie, când revine în Vărsător. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) simt că lucrurile încep să se mişte iar în favoarea lor.

6592 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 februarie. Mercur se opreşte din retrogradare. Lucrurile o iau din loc, inclusiv în carieră

HOROSCOP 4 februarie. Mercur se opreşte din retrogradare. Lucrurile o iau din loc, inclusiv în carieră

HOROSCOP 4 februarie - Berbec

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ascensiunea ta profesională se va derula într-un ritm mai rapid decât în ultima vreme. De asemenea, s-ar putea să sesizezi că reuşeşti să comunici mai uşor cu superiorii, că vorbeşti pe limba lor, cum s-ar spune. S-ar putea, de asemenea, să apară mai multe oportunităţi de a te face remarcat(ă) la locul de muncă şi/ sau în domeniul tău de activitate, de a cunoaşte persoane şi de a forma relaţii cu oameni care te pot ajuta prin a-ţi deschide uşi inaccesibile până acum.

HOROSCOP 4 februarie - Taur 

Mercur se întoarce azi la tranzitul direct prin casa filozofiei de viaţă, a călătoriilor, studiilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Dacă nu ai reuşit să asimilezi informaţie până acum pentru o evaluare, lucrurile vor merge mai uşor de azi înainte. De asemenea, vei organiza mai repede deplasări, chiar şi la distanţe mai mari. În plus, dacă te-ai împotmolit în privinţa unui proces birocratic pe care îl desfăşori în această perioadă, vei observa că se derulează mai uşor în perioada următoare. Mai mult, s-ar putea să primeşti unele sfaturi de-a dreptul salvatoare din partea unei persoane extrem de apropiate ţie.

HOROSCOP 4 februarie - Gemeni

Mercur se întoarce astăzi la mersul direct prin casa raporturilor de forţe, ceea ce denotă faptul că nu te vei mai confrunta la fel de des ca în ultima vreme cu dereglaje în ceea ce priveşte relaţiile de autoritate din parteneriatul tău de viaţă ori din relaţiile cu colaboratorii ori colegii de muncă. Ai înţeles care sunt limitele peste care nu se trece în raport cu ei şi cât de departe poţi merge atunci când încerci să îţi impui punctul de vedere. În felul acesta, vei reuşi să eviţi pe viitor situaţii asemănătoare, care pot conduce la conflicte foarte aprinse.

HOROSCOP 4 februarie - Rac 

Mercur revine azi la tranzitul direct prin casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că îţi va fi mai uşor să comunici cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi. În ultima perioadă, este posibil să fi apărut destul de multe dificultăţi din acest punct de vedere, dar ţi-ai dat seama că uneori este necesar să oferi clarificări chiar şi atunci când nu îţi sunt cerute în mod expres. În felul acesta, nu se ajunge la discuţii în contradictoriu care puteau fi evitate şi care, de fapt, nici nu au o miză reală pentru voi.

HOROSCOP 4 februarie - Leu 

Mercur se întoarce astăzi la mersul direct prin casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, ceea ce arată faptul că vei comunica mai uşor decât în ultima vreme cu colegii de muncă. În plus, s-ar putea să vezi o îmbunătăţire şi în ceea ce priveşte randamentul de care dai dovadă ori modul în care faci faţă la stresul şi presiunea de la locul de muncă. Astfel, vei avea mai multă energie să te ocupi şi de alte treburi care nu ţin de sectorul profesional şi pe care ai fost nevoit(ă) să le laşi în aşteptare în ultimele zile.

HOROSCOP 4 februarie - Fecioară

Mercur revine la tranzitul direct prin casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce poate însemna că interacţionezi mai bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. În ultime vreme, nu puţine au fost momentele în care ai avut impresia că poate nu vorbiţi aceeaşi limbă ori că nu reuşiţi nicicum să ajungeţi la un rezultat. Lucrurile sunt pe cale să se remedieze de azi încolo şi ai realizat că uneori este mai bine să previi stfel de situaţii oferind explicaţii chiar şi atunci când nu îţi sunt solicitate în mod expres. Aminteşte-ţi această lecţie.

HOROCOP 4 februarie - Balanţă

Mercur începe azi să se mişte în sens direct prin casa familiei din astrograma ta solară, ceea ce dă de înţeles faptul că te bucuri de o atmosferă calmă în raport cu cei dragi. Nu se mai fac simţite ca până acum diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune dintre tine şi cei dragi, fapt pentru care s-ar putea să găseşti mai uşor decât de obicei să comunici cu ei, mai ales în privinţa chestiunilor complexe de ordin casnic, domestic sau locativ. Profită de această oportunitate pentru a readuce pe ordinea de zi subiecte pe care le-ai evitat în trecut.

HOROSCOP 4 februarie - Scorpion 

Mercur se întoarce la mersul direct prin casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te face să descoperi că te exprimi mult mai uşor decât în ultima vreme. Nu te mai confrunţi cu emoţii aşa cum s-a întâmplat la ultimele întrevederi de afaceri sau negocieri, semn că îţi va fi mai uşor să dai dovadă de asertivitate şi să te impui în faţa interlocutorilor. De asemenea, sesizezi mai uşor când este cazul să împărtăşeşti ceea ce crezi şi când ar fi cel mai bine să aştepţi pentru ca celălalt să îşi termine ideea. Astfel, se ajunge repede la consens.

HOROSCOP 4 februarie - Săgetător 

Mercur îşi finalizează azi retrogradarea prin casa banilor din horoscopul tău solar, indiciu cum că, de azi începând, s-ar putea să observi schimbări în bine pe plan financiar. S-ar putea ca, în ultima vreme, să nu te fi intersectat cu prea multe oportunităţi de a realiza profituri, dar lucrurile vor intra în normalitate de azi încolo. Pe de altă parte, ar fi indicat să aduci şi unele schimbări modului în care-ţi gestionezi veniturile. În fond, unele probleme s-ar putea să nu fi apărut dacă te concentrai pe lista de cumpărături exclusiv, fără să dai curs unor tentaţii apărute din senin.

HOROSCOP 4 februarie - Capricorn

Mercur începe azi să se mişte din nou în sens direct prin semnul naşterii tale, ceea ce te ajută să te exprimi mai uşor şi să îţi scoţi în evidenţă personalitate, indiferent de interlocutor. Aşadar, dacă ai evitat să porţi unele discuţii mai sensibile ori să abordezi unele persoane pe care le intuieşti mai greu, vei găsi curajul să le abordezi de astăzi încolo. Ai mai multă încredere în forţele proprii şi în viziunile tale, ceea ce se traduce printr-o atitudine asertivă, care te ajută, de asemenea, să laşi o impresie bună, a unei persoane pe care se poate conta.

HOROSCOP 4 februarie - Vărsător

Mercur revine astăzi la mersul direct prin casa subconştientului din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că nu te mai surprinzi la fel de des gândindu-te la trecut, al persoane şi situaţii care nu mai fac parte din peisajul actual. Începi, aşadar, un proces binevenit de procesare a momentelor mai puţin plăcute care te urmăresc încă. Profită aşadar de acest tranzit pentru a face pace cu ele şi a pregăti terenul pentru noi începuturi. Un prim pas este acela de a accepta că nu poţi schimba trecutul, dar poţi schimba modul în care răspunzi unor situaţii asemănătoare cândva în viitor.

HOROSCOP 4 februarie - Peşti

Mercur începe azi să se mişte în sens direct prin casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta solară, semn că începi, de astăzi, să vezi progrese în ceea ce priveşte proiectele în care eşti implicat(ă), pe care le coordonezi sau pe care intenţionezi să le derulezi pe viitor. De asemenea, s-ar putea să reiei legătura cu un prieten apropiat de care te-ai îndepărtat în ultima vreme şi cu care nu ai menţinut un program stabil. Încearcă să vezi ce anume a constribuit la pauzele şi amânările din ultima vreme, dacă poţi să le eviţi cumva totuşi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici