HOROSCOP 4 ianuarie. Situaţii neprevăzute care conduc la lipsuri. Patru zodii sunt în pericol de pagube

Luna intră azi în Vărsător, de unde îi trimite un careu tensionat lui Uranus retrograd din Taur, indiciu de situaţii neprevăzute în cazul zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Tot acolo, creează o conjuncţie cu Saturn, ceea ce semnalează apariţia unor limitări în cazul aceloraşi semne.

4978 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 ianuarie. Situaţii neprevăzute care conduc la lipsuri. Patru zodii sunt în pericol de pagube

HOROSCOP 4 ianuarie. Situaţii neprevăzute care conduc la lipsuri. Patru zodii sunt în pericol de pagube

HOROSCOP 4 ianuarie - Berbec

Nu este o zi tocmai potrivită în care să faci investiţii în planurile tale de viitor sau în proiecte de grup. Există riscul ca entuziasmul să te facă să te grăbeşti când ar fi cazul să mai aştepţi şi să revizuieşti anumite aspecte. În a doua parte a zilei, se formează o conjuncţie între Lună şi Saturn în casa proiectelor şi a planurilor de viitor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că-ţi vei da seama că trebuia să mai aştepţi dacă te-ai grăbit cu unele alegeri. Trebuie să îţi mai iei nişte timp de gândire înainte să te hotărăşti.

HOROSCOP 4 ianuarie - Taur

S-ar putea să apară azi unele tensiuni între tine şi superiori, cel mai probabil din pricina faptului că îi supără ceva din atitudinea ta. Încearcă să-îţi dai seama despre ce este vorba şi analizează modul în care ai abordat o discuţie cu ei sau un proiect primit la serviciu. În a doua parte a acestei zile, Luna aderă la o conjuncţie cu Saturn în casa carierei, ceea ce denotă că-ţi vei da seama unde s-au stricat lucrurile şi ce ar trebui făcut pentru a le depăşi. Din câte se pare, nu a fost ceva care să fi deranjat prea mult.

HOROSCOP 4 ianuarie - Gemeni

S-ar părea că nu eşti în cea mai bună dispoziţie astăzi. Poate că se întâmplă de dimineaţă ceva care te întristează sau poate că s-au adunat deja lucruri peste care nu poţi trece prea uşor. Oricare ar fi situaţia, încearcă să nu te laşi doborât(ă) de ele şi să priveşti înainte, către viitor. În a doua jumătate a zilei, Luna face o conjuncţie cu Saturn în casa filozofiei de viaţă, semn că începi să vezi luminiţa de la capătul tunelului şi să te concentrezi pe rezolvarea situaţiei de faţă. Nu ajută la nimic dacă îţi iroseşti energia plângându-ţi de milă.

HOROSCOP 4 ianuarie - Rac

Un plan de viitor, un proiect, o prietenie sau chiar relaţia de cuplu par să fi ajuns într-un moment de cumpănă. Eşti pus(ă) în faţa unei decizii dificile pe care ai evitat-o multă vreme sau pe care nu te aşteptai să fii nevoit(ă) să o iei. Până în a doua jumătate a acestei zile, când Luna face o conjuncţie cu Saturn în casa raporturilor de putere din horoscopul tău general, vei face o alegere, cu toate că s-ar putea să nu fii prea mândru(ă) de ea. Cel mai probabil, vine pe fondul unor compromisuri pe care nu le-ai făcut uşor.

HOROSCOP 4 ianuarie - Leu

Este posibil astăzi să apară tensiuni între tine şi colegii de muncă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de o atmosferă încărcată în raport cu partenerul de viaţă, creată, cel mai probabil, în urma faptului că cineva din voi are tendinţa de a aduce acasă comportamente de la serviciu. Oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să iei atitudine. O reacţie din partea ta s-ar putea să vină chiar în a doua parte a acestei zile, când Luna face o conjuncţie cu Saturn în casa cuplului. Ştii că, în anumite privinţe, trebuie să laşi de la tine.

HOROSCOP 4 ianuarie - Fecioară

Din câte se pare, te aşteaptă o zi solicitantă şi dificilă la orizont, în plan profesional mai ales. Pare să îţi fie destul de greu să faci faţă stresului, iar presiunea care se exercită asupra ta este mai mare decât de obicei. În a doua parte a zilei, se formează o conjuncţie între Lună şi Saturn în casa muncii şi a sănătăţii, ceea ce semnalează faptul că ai reuşit să duci la bun sfârşit o bună parte din sarcinile pe care ţi le-ai propus, dar cu unele sacrificii, de energie mai ales, pe care trebuie să ţi le asumi întru-totul.

HOROSCOP 4 ianuarie - Balanţă

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, generate cel mai probabil de faptul că ceea ce îţi doreşti tu în raport cu ei nu este compatibil cu aşteptările lor sau invers. Din acest motiv, a doua parte a acestei zile s-ar putea să nu vă găsească în cele mai bune relaţii, situaţie confirmată şi de conjuncţia Lunii cu Saturn în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general. Încearcă să vezi în ce anume constă diferenţele şi ce se poate face în privinţa lor pentru ca lucrurile să revină la normal.

HOROSCOP 4 ianuarie - Scorpion

Nici tu nu scapi de tensiunile cu partenerul de viaţă, doar că în ceea ce te priveşte, este vorba cel mai probabil de unele generate de o problemă de ordin casnic, domestic sau locativ. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că trebuie să laşi de la tine şi să găseşti un teren comun de discuţie în raport cu cel drag. Conjuncţia Lunii cu Saturn din casa familiei arată că a doua jumătate a zilei nu vă surprinde pe aceeaşi lungime de undă, dar se poate spune că aţi făcut nişte progrese importante şi că veţi ajunge la un compromis.

HOROSCOP 4 ianuarie - Săgetător

S-ar putea să îţi fie dificil azi să comunici cu unii colegi de muncă. Deşi este vital să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, s-ar putea să vă fie mai greu decât aţi crezut să ajungeţi acolo. Din acest motiv, este posibil ca lucrurile să se agraveze, mai ales că Luna aderă şi ea la o conjuncţie cu Saturn în casa comunicării. În situaţii ca acestea, nu trebuie să faci rabat de la sinceritate, dar trebuie să te asiguri că dai dovadă de diplomaţie. De menţionat ar mai fi că, în acest context, nu este recomandat să se desfăşoare negocieri.

HOROSCOP 4 ianuarie - Capricorn

Trebuie să ai mare grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul să te angajezi în nişte achiziţii pe care nu ţi le permiţi confortabil în această perioadă. Tot despre acest risc vorbeşte şi conjuncţia Lunii cu Saturn din a doua parte a zilei, atunci când lucrurile continuă să nu arate prea bine în plan financiar. Încearcă aşadar să te ţii de lista de cumpărături şi să nu te abaţi prea mult de la ea. În caz contrar, va trebui să îi aduci unele modificări şi să intri în bugetul pe care altfel l-ai fi rezervat pentru activităţile din acest weekend.

HOROSCOP 4 ianuarie - Vărsător

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi cineva din familie, cel mai probabil pe fondul că o problemă apărută astăzi scoate la iveală diferenţe de viziune şi/ sau de personalitate destul de mari între tine şi cei dragi. Conjuncţia Lunii cu Saturn din semnul naşterii tale arată că eşti destul de rezervat(ă), că nu prea ştii cum să acţionezi pentru ca lucrurile să meargă bine. Nu este imposibil să găseşti o soluţie, dar în acelaşi timp, trebuie să ai grijă cât de mult laşi de la tine. Nu face rabat de la lucrurile în care crezi cu tărie.

HOROSCOP 4 ianuarie - Peşti

O vorbă sau un gest s-ar putea să te lezeze mai mult decât de obicei. Ba mai mult, s-ar putea să te împingă către o acţiune sau o replică pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Conjuncţia Lunii cu Saturn din casa subconştientului vorbeşte despre faptul că există o frustrare la mijloc, o slăbiciune sau altceva care te face să te comporţi într-un mod care nu îţi este nici ţie familiar. Încearcă să vezi despre ce este vorba, astfel încât să poţi evita situaţiile cu care rişti să te confrunţi pe parcursul acestei zile.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici