HOROSCOP 4 iulie 2021. Patru zodii au parte de o duminică groaznică

Săptămâna se încheie cu nu mai puţin de cinci aspecte, dintre care cel mai important este cel de careu tensionat între Marte din Leu şi Uranus din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte azi de evenimente neplăcute, care le scot din zona de confort.

28803 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 iulie 2021. Patru zodii au parte de o duminică groaznică

HOROSCOP 4 iulie 2021

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Berbec 

Trebuie să ai mare grijă astăzi cu cheltuielile. Ai putea avea tendinţa de a te întinde mai mult decât te ţine plapuma, de a exagera în privinţa cheltuielilor. Este de înţeles dacă vrei să îţi faci un răsfăţ sau să faci ceva inedit pentru cei dragi, dar bugetul s-ar putea să nu-ţi permită să le faci pe toate. Aşadar, încearcă să te menţii în limite, să nu mergi mai departe decât îţi permiţi de fapt.

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Taur 

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni destul de puternice între tine şi membrii familiei. Dacă trebuie să participi azi la o masă extinsă cu cei dragi, încearcă să ocoleşti subiectele de discuţie care scot la iveală diferenţele de viziune între tine şi ei. Se vor găsi alte momente în care veţi fi cu toţii dispuşi să le supuneţi dezbaterii şi să ajungeţi la o concluzie favorabilă în ceea ce le priveşte, la un compromis satisfăcător.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Gemeni

Ai grijă astăzi căror informaţii le dai crezare, căci s-ar putea ca unele din ele să nu fie adevărate. Aşadar, dacă crezi că ceva sună prea bine ca să fie realitate sau mai rău decât ţi-ai imaginat, încearcă să faci nişte cercetări pe cont propriu. S-ar putea să realizezi că lucrurile stăteau foarte diferit. În cazul altor nativi(e), poate fi vorba despre veşti care nu le surprind plăcut, ba chiar îi/le fac să se frământe.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Rac

Nu este momentul astăzi să îţi faci planuri cu prietenii. Activităţile spontane pot fi cele mai reuşite, dar astăzi există riscul să nu se lege nimic şi să rămâi şi cu banii daţi. De un risc similar au parte şi nativii(ele) care şi-au făcut planuri mai din timp. Aşadar, poate c-ar fi o idee bună să îi suni şi să vezi dacă programul de astăzi rămâne în picioare, dacă nu s-a întâmplat ceva între timp.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Leu

În cazul în care lucrezi azi, s-ar putea să apară nişte tensiuni între tine şi superiori. Sau poate că se conturează între tine şi o figură de autoritate din familia extinsă. În orice caz, nu îţi va fi deloc uşor să accepţi ordine sau că un punct de vedere este, din oficiu, superior celui pe care îl ai tu. Trebuie să vezi ce anume te face să gândeşti astfel, să percepi autoritatea într-un mod negativ.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Fecioară 

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi şi se vede acest lucru. Poate că ai avut parte de vreo supărare recent, poate chiar ieri sau astăzi, ori este vorba de oboseală şi stres care se tot acumulează de o vreme încoace. Încearcă să te odihneşti mai mult astăzi, să nu îţi impui angajamente sociale sau de altă natură care sunt prea obositoare, care pun presiune inutilă pe tine. Relaxarea este ceea ce ai nevoie acum.

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Balanţă

S-ar putea să apară azi nişte tensiuni în relaţia de cuplu şi/ sau în raport cu un membru al anturajului tău. Poate că este vorba de o dezamăgire la mijloc sau de ceva la care nu te aşteptai din partea sa, în orice caz. Dacă te deranjează ceva, ar fi cel mai bine să spui ce crezi şi cum ar fi fost cel mai bine să se comporte în raport cu tine. Altfel, problemele reapar.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Scorpion 

Tu şi partenerul trebuie să fiţi atenţi astăzi să nu aduceţi comportamente de la serviciu înapoi în cuplu. S-ar putea să nu obţineţi aceleaşi rezultate ca la serviciu cu ele, căci ar trebui să apelaţi la alte tehnici în viaţa sentimentală. Problemele sunt cu atât mai vizibile dacă există o diferenţă de statut între voi pe plan profesional, dacă aduceţi sume foarte diferite de bani la bugetul casei. Echilibrul şi echitatea sunt aspecte foarte importante.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Săgetător 

Se întrevede astăzi o zi dificilă în plan profesional, dacă lucrezi. Termenele-limită se reduc în mod neaşteptat sau îţi dai seama că unele sarcini de serviciu erau mai complicate decât ţi-ai imaginat. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre nişte probleme de sănătate sau despre o stare de oboseală destul de serioasă, care necesită un repaus consistent astăzi. Încearcă să nu te suprasoliciţi, să îţi rezervi un timp pentru odihnă astăzi.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Capricorn 

Tensiunile se înmulţesc astăzi între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate a intervenit neîncrederea în anumite privinţe sau nu aţi discutat la timp unele probleme, iar ele s-au agravat mult în ultima vreme. Aşadar, nu se întrevede o zi prea reuşită în raport cu cei dragi, dar dacă reuşeşti să clarifici lucrurile, s-ar putea să reuşeşti să salvezi eventualele planuri pe care vi le-aţi făcut pe astăzi unul în raport cu celălalt.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Vărsător

Se manifestă azi o atmosferă încărcată între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau unele persoane din familie. Există chestiuni de natură domestică, de ordin gospodăresc sau locativ care face să vă împărţiţi în două tabere, să nu găsiţi o soluţie comună, o perspectivă similară asupra a ceea ce se întâmplă. Trebuie să treci peste diferenţele care există între voi pentru a concilia discrepanţele care există între viziunile voastre cu privire la situaţia de faţă.
 

HOROSCOP 4 iulie 2021 - Peşti 

Se întrevede azi o zi complicată la serviciu, dacă lucrezi. Îţi poate fi mai greu să comunici cu colegii de muncă, mai ales că ideile pe care le aveţi despre sarcinile de lucru sunt foarte diferite. Încearcă să treci peste aceste discrepanţe şi să vezi dacă puteţi ajunge la un compromis, la o viziune unitară care să vă ajute să găsiţi cele mai bune soluţii la problemele cu care vă confruntaţi la locul de muncă.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici