HOROSCOP 4 mai. Zodiile depăşesc greutăţi, apoi riscă să cadă pradă iluziilor. Una din ele ajunge din lac în puţ

Luna din Gemeni face un trigon armonios cu Saturn din Vărsător şi un careu tensionat cu Neptun din Peşti. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) au început de zi bun, în care depăşesc cu succes greutăţi sau limite. Gemenii, însă, şi celelalte semne Mutabile (Fecioară, Săgetător, Peşti) riscă apoi să cadă pradă unor iluzii.

11407 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 mai. Zodiile depăşesc greutăţi, apoi riscă să cadă pradă iluziilor. Una din ele ajunge din lac în puţ

HOROSCOP 4 mai. Zodiile depăşesc greutăţi, apoi riscă să cadă pradă iluziilor. Una din ele ajunge din lac în puţ

HOROSCOP 4 mai - Berbec

Eşti optimist(ă) astăzi cu privire la viitor, iar mai mult decât atât, primeşti unele veşti, din partea prietenilor sau a altor oameni de bine, care îţi arată că ai toate motivele din lume să crezi în ceea ce urmează să ţi se întâmple. În a doua parte a zilei, s-ar putea să apară şi unele informaţii care te pun pe gânduri sau te bulversează. Pare că nu toate lucrurile stau chiar aşa bine cum ţi-ai imaginat sau poate că nu ai luat în calcul toate scenariile, ceea ce te pune faţă în faţă cu o situaţie nu tocmai plăcută azi.

HOROSCOP 4 mai - Taur

Ar putea apărea astăzi unele oportunităţi importante de câştig, dar poate că nu este cel mai bun moment în care să faci şi investiţii. Este de înţeles dacă eşti entuziasmat(ă) de perspectiva unui plus la bugetul tău din această perioadă, dar încearcă să nu te grăbeşti în legătură cu deciziile pe care le iei în privinţa acestor sume. În caz contrar, există posibilitatea să rişti un eşec sau degradarea unor relaţii care ar fi putut conduce într-o direcţie foarte bună pentru tine. Caută aşadar să ai mai multă grijă cum îţi gestionezi resursele şi să ţii o evidenţă mai clară.

HOROSCOP 4 mai - Gemeni

În prima parte a zilei, pari să fii într-o stare de spirit bună, dar în acelaşi timp, te bucuri de o viziune pragmatică şi nu cosmetizezi prea mult realitatea. Din acest motiv, s-ar putea să îţi fie greu să nu vezi când cineva încearcă să profite de bunătatea sau de pregătirea ta. Astfel de lucruri s-ar putea să ţi se întâmple la serviciu, acolo unde unul dintre superiori s-ar putea deda unei tentative de a te convinge să intri într-o ecuaţie care nu-ţi este tocmai favorabilă sau care contravine valorilor şi principiilor tale. Fii ferm(ă), dar diplomatic(ă) în acelaşi timp.

HOROSCOP 4 mai - Rac

Starea ta de spirit este uşor instabil(ă) astăzi, dar per ansamblu, este una bună, cel puţin în prima parte a zilei. Pentru că riscă să fluctueze şi să o ia o întorsătură în cealaltă extremă, poate ar fi mai bine dacă ai încerca să fii atent(ă) la oamenii şi mediile cărora te expui. În caz contrar, există riscul să le laşi oportunitatea de a se hrăni din dispoziţia ta bună, de a-ţi induce ţie stările lor nu tocmai plăcute. Aşadar, ai nevoie astăzi de oameni optimişti, care te provoacă să vezi partea bună a lucrurilor, care te inspiră în general.

HOROSCOP 4 mai - Leu

Comunici bine astăzi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, cel puţin în prima jumătate a zilei. Lucrurile s-ar putea schimba şi nu în bine de după-amiază începând, mai ales dacă se aduc în vorbă finanţele, fie că ajungeţi să discutaţi despre potenţiale oportunităţi de investiţie ori despre situaţii în care fondurile comune nu au fost folosite tocmai înţelept. De asemenea, trebuie să ai grijă la accesele de autoritate, indiferent dacă vin din direcţia ta sau a celorlalţi. Nu vă fac în niciun fel bine şi vă răpesc şansa de a lua decizii inspirate la comun.

HOROSCOP 4 mai - Fecioară

În prima parte a zilei, dai dovadă de un randament destul de ridicat, dar această predicţie s-ar putea să se aplice exclusiv activităţilor pe care le derulezi singur(ă). Mai spre după-amiază, s-ar putea să nu obţii aceeaşi productivitate în raport cu alte persoane. Vă vine greu să ajungeţi la unele compromisuri necesare pentru a vă apuca de treabă sau pentru a o continua, motiv pentru care s-ar putea să bateţi pasul pe loc. În acest context, trebuie să ajungeţi întâi pe aceeaşi lungime de undă şi abia apoi să vă apucaţi pe treabă. Altfel, apar neînţelegeri şi erori greu reparabile.

HOROSCOP 4 mai - Balanţă

Debordezi de creativitate în prima parte a zilei, astfel că dacă ai posibilitatea să îţi ordonezi cum vrei activităţile, ar fi indicat să te ocupi de cele care îţi dau libertate totală de acţiune de dimineaţă. Cele care se bazează pe protocoale stricte nu sunt punctul tău forte astăzi. Poate că ai tendinţa să procrastinezi ori nu ai suficientă răbdare pentru ele, ceea ce te expune unui volum de stres destul de mare. Încearcă să te joci puţin cu regulile, să experimentezi noi tehnici de lucru. Soluţia este aceea de a aduce noutatea în ceva ce cunoşti deja prea bine.

HOROSCOP 4 mai - Scorpion

Dacă te-ai confruntat cu tensiuni de curând în raport cu unii membri ai familiei, află că lucrurile se vor schimba în bine de astăzi începând. Se diluează multe din supărările sau nemulţumirile care ţi-au dat târcoale în zilele anterioare, dar trebuie să fii atent(ă) pentru că rămân unele puncte sensibile. Există însă posibilitatea ca problemele să se transfere în altă sferă domestică. Mai exact, s-ar putea să apară mici pricini de discordie între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii. Poate că dorinţele şi aşteptările voastre nu sunt compatibile şi este nevoie să laşi de la tine într-un fel.

HOROSCOP 4 mai - Săgetător

Comunici bine azi cu partenerul de viaţă, dar s-ar putea ca unele subiecte de discuţie să scoată în evidenţă aspecte în raport de care punctele voastre de vedere nu sunt compatibile. Mai exact, este vorba de anumite chestiuni domestice, casnice sau locative în privinţa cărora nu sunteţi pe aceeaşi lungime de undă. Dacă se implică şi alţi membri ai familiei în conversaţia voastră, s-ar putea să vă fie chiar mai greu de a ajunge la un compromis. Încearcă să obţii un consens cu cel drag înainte să le împărtăşiţi şi rudelor care sunt strategiile de acţiune la care aţi ajuns.

HOROSCOP 4 mai - Capricorn

S-ar putea să te întâlneşti astăzi cu unele oportunităţi de a realiza profituri pe lângă salariu, cel mai probabil de pe urma unor activităţi derulate într-un alt sector decât cel în care activezi de obicei. Pe de altă parte, s-ar putea să crească şi cheltuieli sau, în orice caz, eşti tentat(ă) să depăşeşti puţin lista de cumpărături. Ai grijă însă cât de departe mergi pentru că există posibilitatea să te vulnerabilizezi în faţa unor plăţi la care nu te aşteptai sau pe care nu aveai cum să le prefigurezi. Este un timp pentru toate, dar nu-i momentul acum pentru extravaganţe.

HOROSCOP 4 mai - Vărsător

Ai o dispoziţie bună astăzi şi nu este exclus ca acest lucru să se datoreze cel puţin parţial partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. Cei din familie, de origine mai ales, s-ar putea să nu te ajute să îţi întreţii această stare sau poate că există alte chestiuni de ordin casnic care te împing în cealaltă extremă. Aşadar, există riscul ca starea ta de spirit să se schimbe radical odată ce te confrunţi cu diferenţele de mentalitate şi/ sau de viziune dintre tine şi cei dragi ori de îndată ce trebuie să te ocupi de probleme gospodăreşti urgente şi complicate.

HOROSCOP 4 mai - Peşti

Timpul petrecut cu familia are un efect ambivalent asupra ta. În prima parte a zilei, te ajută, de exemplu, să fii mai conştient(ă) de ceea ce simţi, de nevoile tale emoţionale şi de relaţionare, dar în acelaşi timp, s-ar putea să scoată la iveală diferenţe de personalitate şi/ sau de mentalitate cu care încă nu ai reuşit să te împaci. Poate că ar fi bine dacă ai încerca să vezi ce anume din atitudinea celorlalţi te face să îţi ieşi din fire în anumite momente. Cu siguranţă este vorba despre ceva care se cere procesat mai atent în viitorul apropiat.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici