HOROSCOP 4 noiembrie. Lună Nouă în Scorpion. Noi începuturi cu despărţiri grele

Ziua de astăzi se distinge prin fenomenul de Lună Nouă, care aduce noi începuturi în viaţa zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) mai ales.

10733 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 noiembrie. Lună Nouă în Scorpion. Noi începuturi cu despărţiri grele

HOROSCOP 4 noiembrie. Lună Nouă în Scorpion. Noi începuturi cu despărţiri grele

HOROSCOP 4 noiembrie - Berbec

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că este un moment bun pentru parteneriatele profesionale care stau să înceapă ori care au debutat nu de multă vreme. De asemenea, dacă vrei să dezbaţi o oportunitate de profit cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi, acum este momentul să deschizi tratativele. S-ar putea să-ţi fie mai uşor decât ai sperat să ajungi la o concluzie cu ei şi să demaraţi primele acţiuni pentru a le concretiza. Progresele vor apărea mai repede decât te-ai aşteptat.

HOROSCOP 4 noiembrie - Taur

Luna Nouă de azi se formează în casa relaţiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă că începe un nou capitol fie în relaţiile profesionale, fie pe plan sentimental. Dacă aţi trecut printr-o perioadă mai tensionată, tu şi colaboratorii şi/ sau partenerul de viaţă, s-ar putea ca, în zilele care urmează, să se mai liniştească apele. Pe de altă parte, trebuie să dai dovadă de mai multă deschidere faţă de ei, chiar cu riscul ca acest lucru să ducă la unele tensiuni suplimentare. Dar pentru ca lucrurile să revină la normal, trebuie să faci ceea ce ai evita de mult.

HOROSCOP 4 noiembrie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi ocupă casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce anunţă faptul că este un moment prielnic pentru tine pentru a începe o nouă dietă, pentru a încerca să renunţi la un viciu sau, pur şi simplu, pentru a aduce unele mici ajustări stilului tău de viaţă şi alimentaţie. În cazul în care vrei să încerci tehnici noi la serviciu sau să schimbi ceva în etica ta profesională, este bine de ştiut că acest eveniment astral susţine, de asemenea, astfel de iniţiative. Aşadar, este un moment prielnic pentru noi începuturi în mai multe domenii.

HOROSCOP 4 noiembrie - Rac

Luna Nouă de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici se pregăteşte pentru o nouă etapă. Este important, în acest context, să te asiguri că ai învăţat acele lecţii importante care ţi-au fost predate de către evenimentele din ultima perioadă. În cazul în care eşti single, s-ar putea ca acest eveniment să semnaleze că vei cunoaşte pe cineva interesant, care îţi va atrage atenţia. Este greu de spus dacă urmează o relaţie sau doar o tatonare, dar îţi prinde bine atenţia.

HOROSCOP 4 noiembrie - Leu

Luna Nouă de astăzi se formează în casa familiei din horoscopul tău general, semn că s-ar putea să se schimbe ceva în relaţia cu familia de azi începând. În alte cazuri, s-ar putea ca tu să fii sursa schimbării, în sensul în care ajustezi ceva la modul în care te raportezi la cei dragi. Pentru a-ţi da seama cu exactitate ce este de făcut, nu trebuie decât să analizezi evenimentele din acest sector, acelea care s-au întâmplat în ultimele zile. Vei vedea, de exemplu, că trebuiau bordate altfel unele lucruri şi că ai putea să internalizeze aceste lecţii pe viitor.

HOROSCOP 4 noiembrie - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce semnalează faptul că este un moment propice să schimbi ceva la modul în care te raportezi la cei din jurul tău, fie că vorbim de anturajul de la serviciu ori de cei dragi de acasă. În anumite privinţe, s-ar preta să dai dovadă de mai multă asertivitate, iar în altele, ar fi mai indicat să fii sincer(ă) şi să spui lucrurilor pe nume, indiferent de consecinţe. În felul acesta, s-ar putea să ai parte de mai mult succes decât te-ai aşteptat în cadrul şedinţelor, negocierilor ori interviurilor.

HOROSCOP 4 noiembrie - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor din astrograma ta generală, ceea ce anunţă, pe de-o parte, faptul că te întâlneşti, în aceste zile, cu unele oportunităţi importante de a realiza profituri. Pe de altă parte, acest eveniment astral îţi mai transmite şi faptul că ar fi indicat să schimbi ceva la modul în care înţelegi să îţi gestionezi veniturile şi cheltuielile. Nu va dura multă vreme până când vei vedea că atitudinea ta în faţa finanţelor începe să dea roade şi să se vadă diferenţa la buzunar. Eşti pe drumul cel bun către o mai mare stabilitate.

HOROSCOP 4 noiembrie - Scorpion

Luna Nouă de azi ocupă tocmai semnul naşterii tale, ceea ce indică faptul că se deschide o perioadă numai bună pentru a schimba ceva la felul în care interacţionezi cu cei din jur, astfel încât comportamentul tău să reflecte mai mult cine eşti cu adevărat. Dacă-ţi pui o mască în raport cu anumite persoane de lângă tine, s-ar putea ca, la un moment dat, să fie prea greu să o întreţii, ceea ce ar putea să afecteze, într-o anumită măsură, modul în care te înţelegi cu ceilalţi. Evită astfel de situaţii printr-o mai mare autencitate în viaţa profesională şi sentimentală.

HOROSCOP 4 noiembrie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din astrograma ta solară, motiv pentru care s-ar putea ca aceste zile să te găsească într-o dispoziţie meditativă, mai preocupat(ă) de trecut, de persoane şi situaţii care nu mai fac parte din peisajul tău actual. Profită de această oportunitate pentru a revedea unele momente de mai demult şi pentru a le procesa mai bine. În felul acesta, vei reuşi să închizi unele capitole rămase în coadă de peşte şi să deschizi altele noi, care îţi permit să materializezi o mai mare parte din acel potenţial cu care ai fost înzestrat(ă).

HOROSCOP 4 noiembrie - Capricorn

Luna Nouă de azi ocupă casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din horoscopul tău general, ceea ce arată că este un moment propice să revii la idei de afaceri sau la obiective mai vechi sau să debuteze o nouă etapă în cazul celor pe care le ai deja în derulare. Tot acest eveniment astral vorbeşte şi despre faptul că s-ar putea să cunoşti persoane care au o influenţă bună asupra ta. Îţi împărtăşesc o bună parte din visuri şi idealuri, iar prezenţa lor te inspiră să mergi mai departe, să încerci lucrurile pe care nu le-ai încercat.

HOROSCOP 4 noiembrie - Vărsător

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că dacă te-ai angajat recent într-un alt loc sau ai fost instalat(ă) într-o poziţie nouă la serviciu, lucrurile vor merge din ce în ce mai bine de azi începând. În alte cazuri, acest eveniment astral vorbeşte despre schimbări în ceea ce priveşte relaţia cu superiorii sau cu acei colegi de serviciu mai vechi în branşă. Din ce în ce mai multă lume observă că poţi mai mult decât credeau la început, că eşti pregătit(ă) pentru responsabilităţi mai mari, dar şi cu beneficii ceva mai consistente.

HOROSCOP 4 noiembrie - Peşti

Luna Nouă de azi ocupă casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Pentru unii(ele) dintre nativii(ele) acestui semn, acest lucru ar putea însemna că susţin examene importante sau că încep ori revin la cursuri. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de delegaţii sau de un concediu. În cazul în care urmează să derulezi un proces birocratic complex, s-ar putea ca lucrurile să meargă mai bine decât te-ai aşteptat. În orice caz, oricare din aceste experienţe te vor ajuta să înţelegi unele lucruri care îţi vor fi de foarte mare folos mai târziu.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici