HOROSCOP 4 septembrie 2021. O sâmbătă cu lipsuri şi surprize neplăcute. Patru zodii sunt vizate în mod special

Luna din Leu aderă azi la o opoziţie cu Saturn retrograd din Vărsător şi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se confruntă azi cu lipsuri şi surprize neplăcute.

18273 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 septembrie 2021. O sâmbătă cu lipsuri şi surprize neplăcute. Patru zodii sunt vizate în mod special

HOROSCOP 4 septembrie 2021. O sâmbătă cu lipsuri şi surprize neplăcute. Patru zodii sunt vizate în mod special

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Berbec

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între planurile de viitor şi cele de moment, între viaţa sentimentală şi cea socială, dar dacă ar fi să alegi în funcţie de ce anume îţi dictează astrele, încearcă să mergi spre angajamentele cu prietenii ori proiectele tale pe termen lung. În plus, ar fi bine să ai grijă astăzi la cheltuieli, căci există riscul să depăşeşti limita de buget impusă pentru zilele de weekend.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Taur

Dacă ţi-a mai rămas astăzi ceva de lucrat, nu te aştepta ca cei dragi să reacţioneze prea bine, căci există riscul să-ţi reproşeze că nu le acorzi mai multă atenţie. Pe de altă parte, însă, s-ar putea naşte tensiuni între voi astăzi şi din alte motive, deci caută să nu neglijezi aspectul profesional, mai ales dacă eşti pe o traiectorie sigură către o promovare. Ar fi păcate să nu profiţi de circumstanţele favorabile de acum.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Gemeni

Comunicarea nu este ceva la care pari să excelezi astăzi. Nu prea ai răbdare atunci când ai de-a face cu alte viziuni decât ale tale şi, în consecinţă, îţi este greu să vezi lucrurile din alte perspective. Dacă te întâlneşti cu veşti proaste astăzi, încearcă să nu te alarmezi din prima. S-ar putea să afli mai târziu că a fost vorba despre un zvon exagerat, că ţi-ai făcut griji fără niciun rost. Fă cercetări întâi.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Rac

S-ar putea să nu stai prea grozav cu banii astăzi, lucru datorat cel mai probabil faptului că ai cedat în faţa unor propuneri din partea prietenilor, care te-au costat destul de scump. Sau poate că te-ai oferit să achiţi un avans, iar amicii tăi s-au retras rând pe rând din activitatea pe care ai programat-o. Oricare este situaţia, trebuie să te asiguri că nu se mai întâmplă aşa ceva. Trebuie să aveţi o discuţie clară.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Leu

Se manifestă azi tensiuni între tine şi interlocutorii tăi, cum ar fi partenerul de viaţă sau o figură de autoritate din familie, cel mai probabil de sex feminin. Păreţi să aveţi idei diferite în legătură cu unele lucruri importante de pe agenda curentă, iar acest lucru vă afectează capacitatea de a comunica. Pe de altă parte, tu eşti numitorul comun în ambele cazuri, deci încearcă să vezi dacă nu cumva lasă de dorit comportamentul tău.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Fecioară

În cazul în care lucrezi astăzi - în gospodărie, la serviciu sau acasă - s-ar putea să nu dai dovadă de un randament prea grozav, semn că este foarte important astăzi să-ţi rezervi şi timp pentru odihnă. Aşadar, dacă starea ta de spirit începe să sufere şi ea, este un semnal cât se poate de clar că trebuie să dormi şi să te refaci, dar şi să te înconjori de oameni care te inspiră să fii pozitiv(ă).

 

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Balanţă

Se anunţă azi tensiuni în viaţa ta socială, în raport cu prietenii mai exact, care se datorează cel mai probabil faptului că v-aţi făcut planuri pe astăzi, dar dintr-un motiv sau altul, nu reuşiţi să le duceţi la îndeplinire. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de dezamăgiri, de răni mai vechi care se deschid în urma unei dezamăgiri care ţi-a fost prilejuită astăzi. Nu lăsa să treacă ziua fără o discuţie.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Scorpion

Dacă ai şi lucra azi, dar ţi-ai şi făcut planuri cu cei dragi, nu îţi va fi deloc uşor să le faci pe toate, mai ales dacă ai făcut promisiuni care implică cheltuieli mari de timp şi energie. Pe de-o parte, vei câştiga respectul tuturor dacă nu anulezi niciun angajament, dar pe de altă parte, nu vei putea face toate aceste lucruri dacă nu îţi rezervi suficient timp pentru odihnă şi pentru tine, în general.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Săgetător

În cazul în care lucrezi astăzi, te aşteaptă o zi destul de dificilă la orizont. Randamentul tău lasă de dorit şi riscul de a comite erori greu de reparat este destul de mare, cu atât mai mult cât unele sarcini de lucru sunt o experienţă nouă pentru tine. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba şi despre nişte probleme de sănătate care îi afectează puternic pe nativii(ele) acestui semn, inclusiv pe partea de productivitate.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Capricorn

Nu stai foarte strălucit cu finanţele astăzi şi trebuie să ai mare grijă să nu îţi supui bugetul la presiuni inutile. Nu îţi va fi uşor să faci acest lucru, mai ales dacă te intersectezi cu magazinele preferate sau găseşti ceva care ştii că i-ar plăcea foarte mult partenerului de viaţă şi/ sau copiilor. Pe de altă parte, însă, trebuie să asculţi de raţiune şi să nu te laşi pradă primului impuls, care este înşelător.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Vărsător

Se manifestă azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, iar riscul este foarte mare ca această atmosferă să ajungă să cuprindă tot sectorul vieţii de familie. Cei dragi sunt bine intenţionaţi, cu siguranţă, dar dacă este vorba de chestiuni care te privesc doar pe tine şi pe partener, poate că ar fi mai bine dacă ar rămâne între voi. În caz contrar, există posibilitatea să se pornească un conflict care implică pe toată lumea.

HOROSCOP 4 septembrie 2021 - Peşti

Nici pe tine nu te aşteaptă o zi prea grozavă la orizont, aşa că poate ar fi mai bine dacă ai încerca să nu îţi faci speranţe prea mari în ceea ce o priveşte. În unele situaţii, este mai bine să laşi lucrurile să te surprindă, să nu proiectezi aşteptări mari în exterior. Acelaşi sfat se aplică şi relaţiilor cu cei din jur, căci şi ele s-ar putea să se confrunte cu suişuri şi coborâşuri.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici