HOROSCOP 4 septembrie – O duminică a dezamăgirilor pentru patru zodii. Îşi dau seama că au căzut pradă unor iluzii

La final de săptămână, Luna din Săgetător aderă la un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, astfel că zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti) ar putea avea parte azi de unele dezamăgiri.

24863 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 4 septembrie – O duminică a dezamăgirilor pentru patru zodii. Îşi dau seama că au căzut pradă unor iluzii

HOROSCOP 4 septembrie – Berbec

 
Din câte se pare, ultima zi din săptămână nu te surprinde în cea mai bună dispoziţie. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, ar putea fi vorba despre o supărare pricinuită astăzi, iar în al altora, de lucruri care s-au adunat în ultima vreme şi care au avut un efect deloc pozitiv asupra stării tale de spirit. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să te concentrezi pe partea bună a lucrurilor în asemenea zile.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Taur

 
S-ar putea ca unele planuri avute pentru azi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu prietenii să nu se materializeze, fapt care te dezamăgeşte destul de mult. Poate că este vorba doar de o urgenţă, de o situaţie pe care nu aveau cum să o prefigureze sau să o evite, dar în acelaşi timp, era un risc de care puteau să îţi spună. Aşadar, este de înţeles motivul pentru care eşti supărat(ă) destul de tare.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Gemeni 

Există riscul să te confrunţi astăzi cu tensiuni în raport cu partenerul de viaţă, generate cel mai probabil de faptul că nu există un echilibru stabil în raportul de forţe dintre voi. Sau poate că lăsaţi prea mult sectorul profesional să se amestece în viaţa de cuplu. Încearcă să vezi de unde vine problema şi ce poţi face pentru a o rezolva. S-ar putea să nu fie vorba de schimbări foarte mari, care necesită eforturi.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Rac 

S-ar putea ca oboseala să ajungă astăzi să îşi spună cuvântul. Aşadar, nu pari a mai avea energia necesară pentru a te ocupa de treburi casnice restante ori pentru a te alătura celor dragi în activităţi de weekend care necesită prea multă energie din partea ta. Încearcă să vezi care sunt cele pe care le poţi face şi cum anume poţi integra în programul de astăzi şi odihna de care ai nevoie în acest moment.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Leu 

Din câte se pare, există riscul să te confrunţi azi cu tensiuni în raport cu persoana iubită şi/ sau cei mici. Există o problemă de comunicare în ceea ce priveşte aşteptările voastre unul de la celălalt. Fie nu sunteţi în totalitate sinceri cu ceea ce vă doriţi şi aveţi nevoie, fie nu vorbiţi deloc pe această temă. În orice caz, este clar că pe viitor trebuie să vă deschideţi mai mult în privinţa acestor lucruri.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Fecioară

 
În cazul tău, tensiunile din familie s-ar putea să aibă legătură cu o chestiune de ordin domestic. Poate că ai amânat unele sarcini gospodăreşti, iar din această cauză, o rudă apropiată se supără. Încearcă să vezi dacă nu te poţi ocupa astăzi de ea sau cel târziu mâine. În felul acesta, nu rişti ca un aspect atât de mic să-ţi afecteze iremediabil tot finalul de săptămână. Pe viitor, promite doar ce poţi duce la îndeplinire.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Balanţă 

Dacă vrei să te ocupi astăzi de unele chestiuni domestice, află că s-ar putea să îţi fie greu să ajungi la un consens cu cei dragi pe această temă. În cazul altor nativi(e) care lucrează azi, există posibilitatea ca unele discuţii cu cei de la serviciu să nu meargă tocmai bine. Păreţi a avea viziuni destul de diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut într-o privinţă sau alta. Încearcă să laşi de la tine.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Scorpion

 
Trebuie să ai grijă astăzi la cheltuieli, mai ales în cazul în care ai început finalul de săptămână cu un buget mai mic decât cel cu care eşti obişnuit(ă). În felul acesta, nu rişti să apelezi la economii sau la fondurile pe care le-ai alocat pentru săptămâna viitoare. Depinde de tine să îţi organizezi activităţile astfel încât să nu ajungi într-o ipostază incomodă pe plan financiar, în care nu te simţi sigur(ă) pe posibilităţile tale.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Săgetător 

S-ar putea să te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care riscă să aibă parte azi de discuţii în contradictoriu cu cei dragi. În cazul tău, problema s-ar putea să o constituie diferenţele de mentalitate dintre tine şi unele rude apropiate. Încearcă să vezi ce poţi face pentru ca atmosfera să se calmeze între voi şi să ajungi la un consens în raport cu cei dragi în privinţa acelor subiecte care v-au antrenat în dispute.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Capricorn 

S-ar putea să afli astăzi unele lucruri care te pun pe gânduri sau care îţi dau chiar motive de teamă. Sfatul astrelor pentru tine este acela de a încerca să nu te alarmezi din prima. Unele date ale problemei s-ar putea să se schimbe pe parcursul zilei de astăzi sau mâine, astfel că s-ar putea să fie nevoie să iei măsuri mult mai puţin categorice pentru ca lucrurile să revină repede la normal pentru tine.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Vărsător 

Activităţile cu prietenii de astăzi s-ar putea să te coste mai scump decât ţi-ai propus, iar din această cauză, ar putea fi nevoie să aduci schimbări listei tale de cumpărături din următoarele zile. Pe de altă parte, depinde de tine să găseşti reţeta perfectă, în care ţii pasul cu gaşca, dar în acelaşi timp, nu ajungi în situaţia de a fi nevoit(ă) să strângi cureaua la începutul săptămânii viitoare. Ţine de tine să găseşti echilibrul.
 

HOROSCOP 4 septembrie – Peşti

 
S-ar putea ca astăzi să intri în atenţia unor persoane importante, care îţi urmăresc fiecare mişcare, iar din acest motiv, este important să ai grijă cum vorbeşti sau te porţi. Presiunile sunt mari într-adevăr, dar în acelaşi timp, trebuie să te asiguri că laşi o impresie plăcută celor de lângă tine. Pe viitor, s-ar putea ca aceste persoane să joace un rol-cheie pentru tine la locul de muncă sau într-un domeniu important de viaţă personală.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici