HOROSCOP 5 aprilie. Unele zodii nu ştiu pe ce să pună mâna prima oară, altele sunt privilegiate. Vezi în ce categorie te afli

Săptămâna se deschide cu o conjuncţie a Lunii cu Pluto din Capricorn, semn că se anunţă o dimineaţă plină şi intensă pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn). În continuare, Luna trece în Vărsător, punând reflectorul pe nevoile şi dorinţele semnelor de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător).

30135 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 aprilie. Unele zodii nu ştiu pe ce să pună mâna prima oară, altele sunt privilegiate. Vezi în ce categorie te afli

HOROSCOP 5 aprilie. Unele zodii nu ştiu pe ce să pună mâna prima oară, altele sunt privilegiate. Vezi în ce categorie te afli

HOROSCOP 5 aprilie - Berbec

Din punct de vedere profesional, se anunţă o zi plină pentru tine, în care aşteptările superiorilor sunt mari în ceea ce te priveşte. Nu îţi va fi uşor să le faci faţă şi să te descurci la un nivel ridicat de performanţă, fapt pentru care trebuie să depui eforturi să te organizezi şi să te mobilizezi. În a doua parte a zilei, centrul tău de interes se mută uşor în direcţia planurilor şi a proiectelor tale, poate şi pentru că apar oportunităţi să faci progrese în privinţa lor. în orice caz, se pare că te interesează cariera şi viitorul tău.

HOROSCOP 5 aprilie - Taur

În ceea ce te priveşte, astăzi, se întâmplă lucruri care te pun pe gânduri şi te provoacă să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă nouă. Poate că ai încercat să eviţi o schimbare de optică ce se cerea făcută de mai multă vreme, iar evenimentele de astăzi te obligă să faci această ajustare. Pe de altă parte, dacă trebuie să faci o călătorie pe distanţe lungi sau ai de susţinut un examen, ai grijă că pot apărea necunoscute pe care nu le-ai luat în calcul. În a doua jumătate a zilei, atenţia ta ar trebui să se îndrepte în zona carierei.

HOROSCOP 5 aprilie - Gemeni

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau o persoană cu care lucrezi. La suprafaţă, s-ar putea să fie vorba despre un motiv concret, cum ar fi o chestiune de bani sau modul în care s-au împărţit sarcinile în cadrul unui proiect comun, dar în subsidiar, s-ar putea să fie vorba, de fapt, despre un dereglaj în ceea ce priveşte balanţa forţelor din relaţia voastră. De dup-amiază încolo, vei reuşi să te răcoreşti într-o oarecare măsură, să vezi anumite lucruri dintr-o perspectivă mai detaşată, care îţi permite să găseşti un filon comun de discuţie.

HOROSCOP 5 aprilie - Rac

Nici pentru tine nu se arată o zi prea bună pentru viaţa de cuplu sau pentru relaţia profesională pe care o ai cu o anumită persoană. Atmosfera este destul de încărcată şi nu ştii dacă nu cumva riscă să se ajungă la o ceartă pe parcursul zilei. Dacă nu pui gaz pe foc în prima jumătate a zilei, s-ar putea să nu se ajungă atât de departe. De fapt, Luna trece dup-amiază într-o importantă casă a cuplului, fapt care îţi conferă intuiţia necesară să gestionezi înţelept situaţiile relaţionale care ar putea degenera. O oarecare doză de compromis îţi face bine.

HOROSCOP 5 aprilie - Leu

În plan profesional, se întrevede o zi solicitantă şi aglomerată, cu multe sarcini şi întâlniri profesionale care se abat într-o măsură mai mică sau mai mare de la modul în care te-ai aşteptat să evolueze. Asta înseamnă să fii mai tot timpul în priză, să nu procrastinezi, să îţi răreşti pauzele, dar ai grijă totuşi să nu le elimini cu totul. Altfel, te expui riscului unui surmenaj chiar la începutul săptămânii. În a doua parte a zilei, încearcă să dedici mai mult timp partenerului de viaţă, mai ales în cazul în care nu aţi prea avut timp unul de celălalt.

HOROSCOP 5 aprilie - Fecioară

În plan sentimental sau în relaţie cu copiii, tensiunile sunt la cote destul de ridicate astăzi. Poate că nu ajung să dea pe dinafară, dar există o urmă de agresitate pasivă ori de câte ori vorbeşti cu anumite persoane dragi. S-ar putea ca această zi să nu fie una din acelea în care să propui o discuţie sinceră pe tema lucrurilor care vă deranjează unul la celălalt. Încearcă să aştepţi până mâine, să vedeţi din nou în ce ape vă scăldaţi. Oricum, în a doua parte a zilei, ai alte lucruri la care să te concentrezi la locul de muncă.

HOROSCOP 5 aprilie - Balanţă

Şi pentru tine se arată o zi destul de tensionată în raport cu rudele apropiate. S-ar putea să fie vorba de cineva din familia de origine ori de o persoană cam de aceeaşi vârstă cu tine, dar care are însă alte valori şi principii cu care poate nu rezonezi. Poate ar fi o idee mai bună să eviţi subiectele de discuţie sensibile, să le deschizi doar atunci când simţi că sunt în dispoziţia necesară să discute despre ele. În raport cu persoana iubită şi copiii, nu ai însă parte de astfel de episoade. Ba chiar găseşti consolare la aceste persoane.

HOROSCOP 5 aprilie - Scorpion

Felul în care comunici poate avea un impact foarte mare asupra modului în care unele relaţii din partea ta vor continua. Aşadar, ai grijă la declaraţiile pe care le faci şi la posibilele lor urmări pe termen lung, la limbajul tău nonverbal şi la modul în care gesturile tale i-ar putea afecta pe ceilalţi. În anumite situaţii, i-ai putea convinge de anumite lucruri, dar în altele, s-ar putea să obţii contrariul. În a doua parte a zilei, concentrează-te pe treburile gospodăreşti şi fă-ţi ceva mai mult timp de petrecut cu familia, mai ales dacă ai cam neglijat-o în ultima perioadă.

HOROSCOP 5 aprilie - Săgetător

Din punct de vedere financiar, se anunţă o zi cu suişuri şi coborâşuri, cu destul de multă instabilitate în ceea ce priveşte bugetul. Unele cheltuieli sau plăţi s-ar putea să depindă de tine, în timp ce alte sunt mai mult produsul unor împrejurări pe care nu le poţi evita, al unor angajamente de la care nu te mai poţi abate. Poate că, pe viitor, dacă aplici unele strategii, vei reuşi să menţii un echilibru mai uşor. Spre seară, poate chiar de dup-amiază începând, s-ar putea stârni spontan nişte discuţii cel puţin interesante cu unele persoane din cercul tău de apropiaţi.

HOROSCOP 5 aprilie - Capricorn

Luna şi Pluto se întâlnesc astăzi taman în semnul naşterii tale, ceea ce face ca prezenţa ta socială să fie una magnetică, greu de uitat şi evitat, dar şi cam derutantă pentru cei din jurul tău. S-ar putea ca mesajul pe care îl trimiţi să nu se potrivească cu limbajul tău nonverbal. Sau poate că reuşeşti să intimidezi chiar persoanele de care ai fi dorit să te apropii. Aşadar, este foarte important să te priveşti dintr-un unghi obiectiv, să vezi dacă nu cumva rişti să obţii inversul reacţiei pe care o aşteptai. Spre dup-amiază, banii devin un subiect de interes.

HOROSCOP 5 aprilie - Vărsător

Aspectele astrale de azi îţi activează latura introspectivă. Nu eşti genul de persoană care să se suprindă prea des reflectând la tot felul de lucruri, dar această zi s-ar putea să fie una din acelea în care îţi trec prin cap gânduri de tot soiul, unele cu potenţial de a-ţi face bine pe viitor dacă reuşeşti să le implementezi, iar altele care nu fac decât să îţi consume aiurea timpul şi energia. După orele amiezii, ţi se schimbă în bine vibraţia, cel mai probabil graţie intrării Lunii în semnul naşterii tale. Te simţi din nou în firesc în pielea ta.

HOROSCOP 5 aprilie - Peşti

Unele aspecte care au legătură cu proiectele tale de grup şi planurile tale de viitor pare că au devenit o corvoadă pentru tine sau, în orice caz, nu te mai entuziasmează. Poate că nici nu te confrunţi cu anumite probleme pe aceste planuri, dar te afli în situaţia în care eforturile par  mai mari decât beneficiile pe care le vei extrage de pe urma lor. Sau doar te preocupi prea mult de lucruri care nu sunt în aria ta de control. Fă-ţi timp să te gândeşti la ele în a doua parte a zilei, când Luna trece în casa subconştientului.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici