HOROSCOP 5 ianuarie 2022. Minunile sunt posibile astăzi. Nu mai puţin de şase zodii sunt luate azi prin surprindere

Venus retrogradă din Capricorn aderă azi la un sextil armonios cu Neptun din Peşti, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sau cele de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) traversează azi un mare impas, poate cu ajutorul unei persoane născute într-o zodie din cele şase enumerate mai înainte.

8909 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 ianuarie 2022. Minunile sunt posibile astăzi. Nu mai puţin de şase zodii sunt luate azi prin surprindere

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Berbec 

 
În plan profesional, ai parte de unele persoane care cred în tine foarte mult. S-ar putea să simţi chiar astăzi influenţa lor pozitivă, fie când dai de greu, de un impas pe care nu ştii cum să îl abordezi, fie când eşti selectat(ă) să te ocupi de un proiect cu multiple beneficii. Trebuie să te îngrijeşti de aceste relaţii şi să faci eforturi pentru a le consolida. În alte cazuri, acest sprijin vine în alte domenii, cum ar fi cel comunitar, unde nişte persoane sus-puse îi/le ajută pe nativii(ele) acestui semn să se afirme şi să demonstreze ce pot face.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Taur 

S-ar putea să primeşti astăzi un sfat valoros din partea unei persoane care te inspiră. În felul acesta, s-ar putea să faci progrese mai mari decât ai sperat în raport cu unele proiecte de grup sau planuri de viitor. Vei avea foarte mult de câştigat dacă asculţi sfatul celor de lângă tine în momente critice, unde experienţa lor de viaţă ori în domeniul în care tu activezi este mai mare. În cazul în care pleci astăzi în concediu, s-ar putea ca această experienţă să schimbe ceva la modul în care priveşti anumite lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Gemeni 

Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă. cu superiorii, dar şi cu cei cu care lucrezi. Ştii exact cât ar fi indicat să laşi de la tine şi unde să te opreşti, astfel încât raportul de forţe între voi să rămână în echilibru. Din acest motiv, se poate spune că te aşteaptă o zi propice pentru a desfăşura negocieri sau pentru a purta unele discuţii mai dificile, pe care le-ai evitat până acum. Cu toate că nu îţi este uşor să abordezi unele subiecte, îţi dai seama când să insişti şi când să renunţaţi la anumite lucruri.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Rac

Colaborezi foarte bine astăzi cu colegii de muncă, dar şi cu partenerul de viaţă, în cadrul proiectelor casnice. Aveţi idei similare despre ceea ce vreţi să realizaţi şi despre cum anume vreţi să vă atingeţi obiectivele. Aşadar, este de aşteptat să faceţi astăzi progrese foarte mari în ceea ce priveşte proiectele personale şi/ sau profesionale. De asemenea, s-ar putea să primeşti din partea lor nişte sfaturi valoroase cu privire la ceva personal, care nu îi implică neapărat, dar care te-ar putea ajuta să depăşeşti mai uşor o problemă cu care te confrunţi de multă vreme, fără să îi găseşti rezolvare.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Leu  

Eforturile de care eşti capabil(ă) astăzi s-ar putea să te impresioneze până şi pe tine. Ai multe lucruri de făcut, atât la serviciu, cât şi acasă, iar fără ambiţia şi consecvenţa de astăzi, ţi-ar fi dificil să te ridici la înălţimea provocărilor care te aşteaptă. Pe de altă parte, trebuie să ai grijă de tine să te asiguri că nu neglijezi odihna în momente ca acestea. În caz contrar, există riscul să ajungi la surmenare şi să nu mai poţi face mare lucru în zilele care urmează. Aşadar, este foarte important să iei o pauză din când în când măcar.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Fecioară 

La orizont, se anunţă o zi perfectă dacă intenţionezi să îţi petreci timpul liber alături de partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Influenţa astrală de azi este benefică mai ales în contextul în care eşti la început de drum cu partenerul de viaţă şi încă vă cunoaşteţi ori dacă nu eşti părinte de prea multă vreme. S-ar putea să afli lucruri noi şi suprinzătoare despre acel cineva special sau despre noua ta titulatură. Încearcă să te bucuri de fiecare moment şi să nu îţi formezi aşteptări. Lasă lucrurile să vină la tine şi să te surprindă pe toate planurile.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Balanţă 

Se anunţă o zi productivă la orizont pentru nativii(ele) care urmăresc să se ocupe astăzi de acele treburi casnice pe care le-au neglijat în ultima vreme din cauza altor priorităţi. De asemenea, este dacă te ocupi de lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare în această perioadă, s-ar putea ca, până la finalul zilei, să faci mai mult progrese decât ai cresut. Sunt favorizate şi activităţile care te aduc mai aproape de cei dragi, fie că este vorba de îndatoriri gospodăreşti sau de alte chestiuni care implică să faceţi front comun în faţa unei probleme care vă afectează întrucâtva pe toţi.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Scorpion 

Din câte se pare, te bucuri astăzi de abilităţi de comunicare mult potenţate. Cu alte cuvinte, reuşeşti să interacţionezi uşor cu toţi cei de lângă tine, atât pe plan profesional, cât şi la nivel personal. De discuţii productive ai parte mai ales cu partenerul de viaţă şi/ sau cu copiii, dar şi cu alte persoane care îţi împărtăşesc preocupările de timp liber. În cazul în care urmează să te vezi astăzi cu cineva special, fii sigur(ă) că vei avea parte de o întâlnire romantică peste aşteptări, care va fi urmată cât de curând de o alta, la fel de reuşită.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Săgetător  

Se prefigurează o zi numai bună în care să faci investiţii în gospodărie sau în nevoile familiei. Fie că este vorba de mici cumpărături menite să refacă stocurile din cămară sau din frigider, fie că vizează un obiect de uz electrocasnic care vă va face tuturora viaţa mai uşoară, cert este că iniţiativa este binevenită. În cazul în care nu dispui de toată suma, s-ar putea să găseşti disponibilitate la cei dragi pentru a te ajuta cu restul de bani de care ai nevoie. Nu trebuie decât să îţi găseşti curajul de a pleda pentru ceea ce vă este necesar.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Capricorn 

Abilităţile tale de comunicare ies astăzi la iveală şi se manifestă atât în plan profesional, cât şi la nivel personal. Indiferent de interlocutor, ştii să te faci plăcut(ă), dar şi să te remarci, să fii asertiv(ă) fără a da dovadă de agresivitate. Încearcă să te bucuri de toate oportunităţile pe care ţi le aduce ziua din acest punct de vedere, căci ai şansa de a consolida unele relaţii care se pot dovedi extrem de utile pe viitor. De asemenea, trebuie menţionat faptul că sunt favorizate negocierile sau orice alte discuţii care pot avea urmări pe termen lung în plan profesional.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Vărsător 

S-ar putea să reuşeşti astăzi să faci unele economii la care nu te aşteptai. Poate că găseşti acelaşi articol mai ieftin într-un alt loc sau repari ceva care te scuteşte de o investiţie destul de consistentă. Oricare ar fi situaţia, este clar faptul că ai o atitudine potrivită în raport cu finanţele şi că acest lucru se vede la nivelul bugetului. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de un ajutor neaşteptat din partea cuiva apropiat, care crede în visurile tale, dar care înţelege că, la început, este normal să te confrunţi cu unele neajunsuri semnificative de ordin financiar.

HOROSCOP 5 ianuarie 2022 - Peşti 

Se anunţă azi o zi perfectă pentru nativii(ele) care urmăresc să se ocupe de planurile lor de viitor şi/ sau de proiecte de grup. Se simt inspiraţi(te), au idei despre ceea ce vor să facă în continuare, iat acolo unde le lipsesc inspiraţia sau experienţa, se bucură de un grup de sprijin care le împărtăşesc idealurile şi viziunile şi care îi/le pot ajuta să depăşească orice impas. Aşadar, caută să ai încredere în ceea ce vrei să faci şi în persoanele de lângă tine şi vei vedea că astfel te poziţionezi cu un pas mai apropae de succesul mult râvnit.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici