HOROSCOP 5 IUNIE 2020: Azi se formează cel mai important eveniment astral al săptămânii

Azi se formează cel mai important eveniment astral al săptămânii, Luna Plină din semnul Săgetătorului. Acesta clarifică aspecte de viaţă şi birocratice, lămurind, de asemenea, aspecte cu privire la examene şi/ sau călătorii pentru zodiile Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător şi Peşti).

16127 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 IUNIE 2020: Azi se formează cel mai important eveniment astral al săptămânii

HOROSCOP 5 IUNIE 2020:

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 BERBEC

Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa studiilor, a călătoriilor şi a filozofiei de viaţă, semn că acest eveniment astral vine să aducă un bilanţ al situaţiilor experimentate în ultima vreme. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba despre examene, altora li se clarifică dacă pot sau nu să întreprindă o delegaţie, iar alţii trag linie şi văd cu ce lecţii au rămas de pe urma acestei perioade tulburi prin care am trecut cu toţii. De asemenea, există posibilitatea să se descurce iţele unor chestiuni birocratice care nu au putut fi rezolvate în alte circumstanţe anterioare.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 TAUR

În cazul tău, Luna Plină de vinerea aceasta se perfectează într-o importantă casă relaţională, ceea ce înseamnă că finanţele trebuie să te preocupe mai mult săptămâna aceasta. Pe fundalul acestui eveniment astral, se văd urmările deciziilor luate cu partenerul de viaţă şi/ sau de afaceri, clienţii şi colaboratorii în plan financiar. Se va putea observa cu ochiul liber dacă raportul de forţe din relaţia voastră este unul echilibrat, dacă v-aţi putut aduce cu toţii aportul la situaţia actuală sau există tendinţa ca unii să fie învinovăţiţi pentru unele pagube sau lipsa profiturilor scontate. Vezi ce e de făcut în continuare.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 GEMENI

În astrograma ta solară, Luna Plină de azi ocupă casa parteneriatelor, semn că trebuie să acorzi mai multă atenţie relaţiei cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii, colaboratorii şi celelalte persoane cu care derulezi activităţi profesionale. Acest eveniment astral poate scoate în evidenţă diferenţe de viziune, neconcordanţe care pot fi însă armonizate şi transformate în atuu-uri. De exemplu, dacă tu tinzi să te concentrezi pe detalii, ceilalţi percep bine imaginea de ansamblu. Acest lucru ar trebui să vă ajute să formaţi o echipă dacă îl folosiţi înţelept. Dacă vrei să-ţi surclasezi competiţia, foloseşte de lipsa capacităţii ei de sinteză.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 RAC

În horoscopul tău general, Luna Plină de astăzi se formează în casa sănătăţii fizice şi a muncii. Acest lucru îţi indică faptul că, în weekend, vei vedea semne clare ale oboselii pe care ai acumulat-o în ultima perioadă. Indiferent de specificul sarcinilor pe care le ai la serviciu, stresul şi surmenarea îşi spun cuvântul în zilele care urmează, iar impactul este evident asupra productivităţii de care dai dovadă şi asupra stării tale de spirit. Dacă ai posibilitatea, lasă anumite treburi, profesionale sau casnice, pe săptămâna viitoare şi caută să te odihneşti în acest sfârşit de săptămână. Ai nevoie de asta.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 LEU

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa iubirii şi a copiilor, indiciu că acest sfârşit de săptămână ar trebui să aibă în program timp de calitate împreună cu cei dragi. Relaxarea măsurilor impuse de autorităţi te-a făcut să te dedici aproape explusiv proiectelor şi planurilor de viitor care, pe bună dreptate, necesitau intervenţia ta pentru a se repune în mişcare. Dar acest eveniment astral îţi semnalează că a venit vremea să vezi cum i-a tratat ultima perioadă şi pe cei dragi. Cu siguranţă aveţi multe să vă povestiţi şi nu le-ar strica opinia ta în anumite chestiuni.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Luna Plină de azi se perfectează în casa familiei din horoscopul tău general, semn că şi pe tine te-a cam luat valul revenirii la serviciu. Mai exact, ai fost preocupat(ă) intens de tot felul de lucruri la serviciu, mai ales dacă nu ţi-ai putut desfăşura treaba de acasă pe perioada stării de urgenţă. În felul acesta, ai avut tendinţa de a neglija anumite aspecte casnice sau de ordin familial, iar unele rude au adunat o serie de nemulţumiri pe seama acestui comportament al tău. Interesează-te de nevoile lor, încearcă să îţi îndeplineşti îndatoririle gospodăreşti şi vezi dacă-i poţi ajuta cumva.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Luna Plină de vinerea aceasta ocupă casa comunicării şi a deplasărilor pe distanţe scurte, ceea ce indică faptul că până la mijlocul săptămânii viitoare, vei avea destul de multe drumuri de făcut pentru a putea rezolva o serie de treburi care au rămas în coadă de peşte pe perioada stării de urgenţă. În plus, s-ar putea să ai parte şi de unele întâlniri, dar nu te aştepta să reiei discuţiile de unde le-ai lăsat în luna martie. Tatonează terenul, verifică apele în care se scald interlocutorii şi evaluează cum ar fi mai indicat să abordezi chestiunile de pe agenda comună.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 SCORPION

Luna Plină de astăzi se formează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, semn că banii urcă în ierarhia priorităţilor tale din perioada următoare. În acest final de săptămână, constaţi unde anume te-au adus deciziile financiare pe care le-ai luat în ultima vreme. În privinţa unora, te vei declara destul de mulţumit(ă), dar alte investiţii par să îţi fi adus mai multe pierderi decât câştiguri. Acest lucru ar trebui să îţi dea de gândit, să te încurajeze să aduci unele ajustări în privinţa obiceiurilor tale de consum. În caz contrar, situaţia s-ar putea repeta cândva pe viitor.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Cu Luna Plină în semnul naşterii tale, este de aşteptat să primeşti lecţii importante de viaţă în aceste zile. De fapt, ele au venit deja, sub forma acestei perioade care te-a ajutat să te maturizezi, deşi nu prin cele mai blânde metode. Pe de altă parte, tot acest eveniment te face mai puţin răbdător(oare) cu cei din jurul tău. Ei tind să vadă piesele care compun puzzle-ul, dar fără să perceapă imaginea de ansamblu. E drept, nu ţi-e uşor să interacţionezi cu ei pe acest fundal, dar poţi face ca aceste diferenţe să lucreze în favoarea ta şi a celorlalţi.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 CAPRICORN

Luna Plină de azi ocupă casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că sfârşitul de săptămână te surprinde destul de abătut(ă), poate chiar melancolic(ă). Acesta ar putea fi efectul perioadei grele din care ne revenim sau al unor evenimente de o dată mai recentă, punctuale, de ordin personal. În orice caz, cert este că trebuie să nu te laşi pradă tendinţei de a ceda gândurilor negative. Altfel, productivitatea ta va avea de suferit şi te vei resimţi puternic la nivel fizic. Fă-ţi timp pentru odihnă, caută să te eliberezi de energia negativă şi petrece timp cu cei dragi.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Luna Plină de vinerea aceasta se formează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup, semn că aceste aspecte ar trebui să fie ţinta investiţiilor tale de timp şi energie din perioada următoare. Nu poţi evita la nesfârşit să revezi acele iniţiative sistate din evoluţie sau planuri care au şanse mici de materializare în condiţiile actuale. A venit momentul să iei unele decizii ferme, să înfrunţi cu pieptul gol problemele care s-au creat. Cu cât prelungeşti mai mult momentul confruntării, cu atât creşte riscul ca progresul să nu mai poată fi recuperat în timp util, la costuri minime.

HOROSCOP 5 IUNIE 2020 PEŞTI

Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în casa carierei, iar acest eveniment astral încununează sau te pune faţă în faţă cu urmările deciziilor luate la nivel profesional. În anumite privinţe, vei fi mulţumit(ă) de ceea ce ai reuşit să realizezi în condiţiile date, dar îţi vei da seama că ai sacrificat anumite lucruri pe parcurs. Ai uitat poate că şi cei dragi au trecut prin acelaşi proces de reacomodare la un ritm cât de cât normal de viaţă şi că poate ar fi avut nevoie să discute cu tine despre acest lucru. Arată-le că eşti mereu acolo pentru ei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici