HOROSCOP 5 noiembrie. Venus intră în Capricorn. Colaborări fructuoase şi oportunităţi de câştig pentru patru zodii

Venus se mişcă azi prin semnul Capricornului, unde va rămâne până pe 19 decembrie, când începe să retrogradeze. Zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn) îi resimt cel mai puternic schimbarea de energie, căci le motivează să îşi încerce limitele.

8458 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 5 noiembrie. Venus intră în Capricorn. Colaborări fructuoase şi oportunităţi de câştig pentru patru zodii

HOROSCOP 5 noiembrie. Venus intră în Capricorn. Colaborări fructuoase şi oportunităţi de câştig pentru patru zodii

HOROSCOP 5 noiembrie - Berbec

Venus începe astăzi să tranziteze casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să formezi, în săptămânile care urmează, o relaţie mai apropiată cu superiorii. În acelaşi timp, s-ar putea să îţi redescoperi pasiunea  pentru ceea ce faci în plan profesional, sentiment care ar putea fi actualizat şi de o îmbunătăţire a statutului sau a condiţiilor tale la locul de muncă. Nu este exclus, de asemenea, să cunoşti unele persoane sus-puse care cred în tine şi care te ajută să îţi faci unele conexiuni importante la serviciu, dar şi în comunitatea în care activezi şi locuieşti deopotrivă.

HOROSCOP 5 noiembrie - Taur

Venus ajunge azi în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiuni cu instituţiile statului. În cazul în care eşti implicat(ă) într-o relaţie la distanţă şi/ sau cu o persoană de altă religie sau naţionalitate, s-ar putea ca săptămânile care urmează să aducă unele veşti bune în ceea ce vă priveşte. Cineva pe care îl respecţi s-ar putea să-ţi deschidă ochii către noi perspective, să te încurajeze să urmezi un curs ori să întreprinzi o călătorie care te va ajuta să vezi altfel viaţa. În alte cazuri, acel cineva te poate ajuta să finalizezi un proces birocratic complex.

HOROSCOP 5 noiembrie - Gemeni

Venus poposeşte astăzi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că se deschide o perioadă propice pentru acei(le) nativi(e) ai(le) acestui semn care sunt implicaţi(te) în parteneriate la locul de muncă ori care vor să implementeze sau desfăşoară deja unele proiecte cu partenerul de viaţă. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu modul în care ar trebui să fie făcute unele investiţii, iar acest lucru se vede inclusiv din faptul că raportul de forţe între tine şi ei este unul echilibrat. Aşadar, s-ar putea ca primele profituri să apară curând.

HOROSCOP 5 noiembrie - Rac

Venus îşi face astăzi apariţia în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că o bună parte din timpul şi atenţia ta se vor îndrepta în această perioadă către relaţia de cuplu, dar şi spre legăturile pe care le ai în plan profesional. Acestea ar putea să evolueze mult în săptămânile care urmează, iar proiectele voastre vor avea mult de câştigat de pe urma faptului că lucraţi mai bine împreună şi comunicaţi eficient. În cazul în care eşti single, s-ar putea să întâlneşti pe cineva interesant, cu care ai şanse mari să legi o relaţie de durată.

HOROSCOP 5 noiembrie - Leu

Venus poposeşte azi în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, iar acest lucru înseamnă că, pe de-o parte, te bucuri de o atmosferă mai liniştită la serviciu decât în ultima perioadă şi că te înţelegi mai bine cu colegii de muncă. Cu sănătatea stai, de asemenea, bine, cu menţiunea că s-ar putea să ai tendinţa de a fi mai delăsător(oare) cu sportul şi mai indulgent(ă) cu tot felul de pofte pe care nu ţi le faci de obicei. În cazul în care eşti single, s-ar putea să-ţi cadă cu tronc cineva din anturajul tău de la serviciu.

HOROSCOP 5 noiembrie - Fecioară

Venus poposeşte astăzi în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te înţelegi foarte bine cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici în săptămânile care urmează. În cazul în care eşti single, se arată multe oportunităţi de a flirta, de a cunoaşte persoane noi. De asemenea, este un bun moment în care să investeşti mai mult în hobby-urile tale, atât din punct de vedere financiar, cât şi ca timp. Îţi vor aduce multe satisfacţii în perioada care urmează şi te vor ajuta să te destinzi după perioadele care sunt mai grele.

HOROSCOP 5 noiembrie - Balanţă

Venus începe azi să se mişte prin casa familiei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de o atmosferă armonioasă în raport cu cei dragi. Încearcă să aduci în discuţie, în săptămânile care urmează, acele subiecte pe care tu şi cei dragi n-aţi reuşit să le trataţi cum se cuvine până acum. S-ar putea să îţi fie mai uşor decât credeai să ajungi la un compromis în raport cu ei, să depăşiţi accesele de orgoliu şi să construiţi o strategie comună în raport cu problemele care vă vizează pe toţi într-o mai mică sau mai mare măsură.

HOROSCOP 5 noiembrie - Scorpion

Venus poposeşte astăzi în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce anunţă debutul unei perioade propice în care să desfăşori negocieri, să iei cuvântul la şedinţe ori să participi la interviuri profesionale. Ştii când să îţi faci cunoscute punctele de vedere şi când să le ţii pentru tine, iar acest lucru te va ajuta să obţii ceea ce urmăreai de fapt de pe urma discuţiilor pe care le ai în această perioadă. Pe de altă parte, însă, ar putea exista şi persoane care cred despre tine că ai o atitudine condescentă, că încerci să te impui cu orice preţ.

HOROSCOP 5 noiembrie - Săgetător

Venus începe azi să tranziteze casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, în săptămânile care urmează, s-ar putea să te întâlneşti cu mai multe oportunităţi de a-ţi suplimenta veniturile şi/ sau de a valorifica unele economii prin intermediul investiţiilor, de exemplu. Nu este exclus, de asemenea, ca cel puţin o parte din aceste şanse de a realiza profituri să se datoreze conexiunilor pe care ai reuşit să ţi le faci în plan profesional până în prezent. Aşadar, cel puţin o parte din ele se datorează capacităţii tale de a-ţi face relaţii şi a colabora eficient cu ceilalţi.

HOROSCOP 5 noiembrie - Capricorn

Venus tranzitează de azi încolo semnul naşterii tale, ceea ce îţi potenţează vizibil şarmul şi carisma. Acest lucru se manifestă, în primul rând, prin faptul că îţi este mai uşor decât de obicei să te faci plăcut(ă) de ceilalţi şi să pui bazele unor relaţii de pe urma cărora vei avea mult de câştigat în viitor. Aşadar, nu îţi va lipsi atenţia din partea celorlalţi în perioada care urmează, iar dacă profiţi de ea, s-ar putea să fii propus(ă) pentru tot felul de proiecte sau de circumstanţe de pe urma cărora vei avea foarte multe lucruri de câştigat pe viitor.

HOROSCOP 5 noiembrie - Vărsător

Venus poposeşte astăzi în casa subconştientului din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să apară în peisajul actual persoane din trecut cu care mai ai încă lucruri de împărţit. Relaţia voastră pare să nu se fi terminat, ci doar v-aţi distanţat cu timpul şi aţi luat o pauză. Trebuie să te gândeşti, însă, foarte bine dacă este momentul să faci un pas în direcţia lor sau dacă ar fi mai bine să închizi aceste capitole. În alte cazuri, acest tranzit poate aduce vindecarea după o despărţire sau o relaţie care, pentru moment, se derulează departe de ochii curioşilor.

HOROSCOP 5 noiembrie - Peşti

Venus ajunge azi în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, motiv pentru care s-ar putea să te preocupe mai mult decât de obicei statutul pe care îl ai în grupul de prieteni, respectiv siguranţa ta pe termen lung. Din acest motiv, s-ar putea să acorzi mai mult timp şi energie proiectelor tale de grup, care vizează confortul tău de mâine. Te simţi motivat(ă) să te concentrezi pe viitor şi să faci demersuri pentru ca visurile tale să devină realitate. În plus, te bucuri de toată susţinerea, morală şi financiară, de care ai nevoie pentru a atinge acest obiectiv.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici