HOROSCOP 6 aprilie. Dezvăluiri dureroase din partea astrelor. Cu ce probleme se confruntă, de fapt, aceste zodii

Luna din Vărsător aderă la un careu tensionat cu Uranus din Taur şi la o conjuncţie, mai apoi, cu Saturn din Vărsător, care le arată zodiilor Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) că se confruntă cu lipsuri şi obstacole de care nici nu erau conştiente. Sextilul armonios al lui Venus din Berbec cu Marte din Gemeni s-ar putea să mai amortizeze din şocul pe care îl resimt Leii şi Vărsătorii.

30092 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 aprilie. Dezvăluiri dureroase din partea astrelor. Cu ce probleme se confruntă, de fapt, aceste zodii

Horoscop - 6 aprilie

HOROSCOP 6 aprilie - Berbec

S-ar putea să iasă azi în evidenţă nişte probleme destul de serioase pe care le au planurile tale de viitor sau proiectele de grup în care eşti implicat(ă) şi/ sau pe care le coordonezi. Este posibil să fie vorba de nişte probleme în legătură cu conceperea lor care ies la iveală sau nişte scenarii pe care nu le-ai luat în calcul. Ori poate nu te mai poţi baza pe ajutorul unor persoane în care avea încredere. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi vină pe ultima sursă de metri nişte idei să ieşi din aceste încurcături apărute din senin.

HOROSCOP 6 aprilie - Taur

La locul de muncă, s-ar putea să te confrunţi astăzi cu dificultăţi în ceea ce priveşte comunicarea cu superiorii sau poate că se iau decizii care au un impact negativ asupra ta. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, planează asupra lor riscul de a face unele declaraţii care îi pot discredita. Din acest motiv, astrele solicită mai multă atenţie în ceea ce priveşte modul în care gestionează relaţiile cu superiorii şi propria imagine la serviciu. Vestea bună este însă că s-ar putea întâlni cu nişte oportunităţi destul de valoroase în plan financiar, şanse de câştig la care nu se aşteptau.

HOROSCOP 6 aprilie - Gemeni

Anumite procese birocratice în care eşti angrenat(ă) sau pe care intenţionezi să le demarezi astăzi ori în perioada următoare s-ar putea să meargă anapoda. Din păcate, socoteala de acasă şi planurile pe care ţi le-ai făcut par să nu se alinieze la situaţia de fapt, la faţa locului. În cazul altor nativi(e) ai(le) zodiei, ar putea fi vorba despre unele piedici în ceea ce priveşte o călătorie, despre nişte restricţii care le afectează mobilitatea. Pe de altă parte, cei(le) născuţi(te) în acest semn rămân optimişti(ste). Primesc asigurări că, într-un fel sau altul, cât de curând, problemele se vor rezolva cumva.

HOROSCOP 6 aprilie - Rac

Astrele scot astăzi la iveală tot felul de sincope în relaţia de cuplu sau în raport cu persoanele cu care lucrezi. S-ar putea să fie vorba, de exemplu, de probleme de gestionare a resurselor comune ori de abuzuri de putere care au afectat echilibrul dintre tine şi ceilalţi. Creşte astfel riscul de a se ajunge la conflicte din tot felul de motive, mai mult sau mai puţin fondate. Din câte se pare însă, lucrurile vor evolua înspre bine în a doua parte a zilei, când se mai clarifică unele lucruri şi orgoliile se mai dezumflă. Caută să nu ţii pică.

HOROSCOP 6 aprilie - Leu

Şi tu s-ar putea să te numeri printre nativii(le) zodiilor care au de-a face astăzi cu probleme de comunicare mai mult sau mai puţin serioase. Ele apar, mai ales, în relaţie cu persoana iubită şi/ sau cu colegii de muncă ori colaboratorii. Nu păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă, iar în loc să vă ajutaţi unul pe celălalt, parcă vă puneţi şi mai rău beţe în roate. Încearcă să vezi însă dacă este vorba despre ceva deliberat ori de o situaţie datorată unor neclarităţi care nu s-au lămurit la timp. Cel mai probabil este vorba de o confuzie.

HOROSCOP 6 aprilie - Fecioară

În plan profesional, s-ar putea ca această zi să se numere printre cele mai complicate din această săptămână. Se reduc, probabil, unele termene-limită, te confrunţi cu nişte lipsuri, ai ajuns într-un impas aparent insurmontabil în ceea ce priveşte o sarcină profesională complexă. Sau poate că te confrunţi cu unele probleme de sănătate care îţi afectează randamentul şi, deci, programul de lucru şi aşa aglomerat de astăzi şi din zilele următoare. Încearcă să rogi pe cineva să te ajute sau vezi dacă nu poţi obţine cumva o păsuire. În mare, vei reuşi oricum să finalizezi o bună parte din activităţile începute.

HOROSCOP 6 aprilie - Balanţă

Simţi că îţi lipseşte ceva în relaţie cu copiii sau pe plan sentimental. Probabil s-a schimbat ceva în raport cu cei dragi şi nu eşti mulţumit(ă) de direcţia în care aţi luat-o. Ori poate că schimbare are, mai degrabă, legătură cu lipsa ta de timp liber, care nu îţi permite să petreci la fel ca înainte timp de calitate cu apropiaţii. Poate că acesta este un moment bun să analizezi cât timp petreci muncind şi cât timp aloci altor sectoare de viaţă care contează la fel de mult. La cei dragi, găseşti suficientă înţelegere acum, dar nu pentru mult timp.

HOROSCOP 6 aprilie - Scorpion

S-ar putea să te numeri şi tu printre nativii(ele) care experimentează azi nişte probleme acasă. Cel mai probabil, s-ar putea să fie vorba despre unele rude mai în etate, în raport cu care ies la iveală diferenţe de mentalitate şi personalitate pe care le treci cu vederea mai greu decât de obicei. Sau poate că te afli printre cei(le) cărora le apar defecţiuni sau lipsuri în gospodărie care pun presiune pe buget şi pe buna înţelegere cu apropiaţii. Dacă problemele apărute sunt de ordin casnic, le vei rezolva mai uşor pentru că te mobilizezi într-un timp record în acest sens.

HOROSCOP 6 aprilie - Săgetător

Comunicarea reprezintă o provocare pentru tine astăzi. Poate nu îţi găseşti cuvintele, te năpădesc emoţiile, nu vrei să ai parte de confruntări sau te intimidează anumiţi interlocutori. Aşadar, nu se anunţă o zi propice pentru a semna contracte, pentru a discuta oportunităţi de colaborare, mai ales dacă aceste conversaţii implică dezbaterea unor termene şi condiţii cărora trebuie să te supui pe o perioadă mai lungă de timp. Vestea bună este însă că ai parte de momente frumoase alături de cei dragi, alături de care nu te simţi presat(ă) să fii într-un fel anume, să te ascunzi, să disimulezi unele insecurităţi.

HOROSCOP 6 aprilie - Capricorn

Această zi nu se numără printre cele mai norocoase pentru tine din punct de vedere financiar. Este posibil, de exemplu, să simţi apăsarea unor decizii mai puţin înţelepte, să vezi cum îţi afectează bugetul fără să poţi face prea mare lucru. Sau poate că eşti pus(ă) în situaţia de a face plăţi sau achiziţii din fonduri de care nu dispui, să fii nevoit(ă) să te împrumuţi cu o sumă mai mică sau mai mare. Este posibil însă ca cineva din familie să-ţi sară într-ajutor, fie cu un sprijin financiar, fie într-o altă manieră care face impasul mai uşor de trecut.

HOROSCOP 6 aprilie - Vărsător

Nu pari a fi într-o formă prea bună astăzi. Te simţi, poate, obosit(ă), nervos(oasă), stresat(ă) şi se vede că nu eşti în apele tale. În condiţiile acestea, poate ar fi bine să fii selectiv(ă) într-o anumită măsură cu anturajul în care te învârţi. Ai nevoie lângă de tine de persoane care nu te alimentează şi mai mult cu energie negativă. În cazul anumitor nativi(e) ai(le) semnului, activităţile de hobby ori momentele petrecut cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii ar putea constitui o sursă de bună dispoziţie, un refugiu în calea evenimentelor care le arată că nu dispun control absolut.

HOROSCOP 6 aprilie - Peşti

Anumite evenimente care au loc astăzi te fac să te gândeşti la trecut şi, cel mai probabil, la amintiri nu prea plăcute. Ai tendinţa, mai mult decât de obicei, să faci comparaţii, cu toate că poate ele nu se pretează întru-totul, să uiţi urmările negative pe care le-au avut odată unele decizii pe care tinzi să le iei şi azi. Aşadar, poate fi sănătos pentru tine să priveşti cu un ochi spre trecut, dar nu te lăsa dus(ă) de val. S-ar putea să te tragă înapoi în prezent unele investiţii de bun augur, care nu interferează cu stabilitatea bugetului tău.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici