HOROSCOP 6 februarie. Aceste zodii experimentează un impas într-o relaţie. Trebuie să facă schimbări majore

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în semnul Vărsătorului, ceea ce poate indica faptul că zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi/ sau Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) experimentează un impas într-o relaţie pe care ei o consideră importantă.

13339 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 februarie. Aceste zodii experimentează un impas într-o relaţie. Trebuie să facă schimbări majore

HOROSCOP 6 februarie. Risc de despărţiri pentru aceste zodii. Cineva se dovedeşte o dezamăgire pentru ele

HOROSCOP 5 februarie - Berbec

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa proiectelor de grup, a planurilor de viitor şi a prietenilor din horoscopul tău general. Din această pricină, s-ar putea ca unele angajamente pentru astăzi sau iniţiative pe care le derulezi cu apropiaţii să întâmpine întârzieri sau obstacole. Ori poate că vei constata azi o răcire între tine şi o persoană apropiată din anturaj, care s-ar putea să dureze deja de o bună bucată de vreme.

HOROSCOP 5 februarie - Taur

Conjuncţia lui Venus cu Saturn de astăzi s-ar putea dovedi de rău augur pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează astăzi. Relaţia lor cu superiorii pare a fi armonioasă, dar s-ar putea ca, în subteran, să mocnească nişte tensiuni destul de mari. Nu îţi va face deloc bine dacă deschizi unele subiecte sensibile azi. E drept că s-ar putea să nu se ajungă la ceartă, dar se va ţine minte dacă nu te comporţi cum trebuie.

HOROSCOP 5 februarie - Gemeni

Conjuncţia lui Venus cu Saturn de astăzi nu este un semn tocmai bun pentru nativii(ele) care călătoresc astăzi, la distanţe mai mici sau mai mari de casă. Există riscul să întâmpine unele provocări pe care nu le-au luat în calcul şi pentru care nu s-au pregătit. Cu toate că le dau nişte bătăi de cap, le vor rezolva însă la timp, ceea ce înseamnă că planurile lor pe sâmbătă aceasta nu sunt chiar sortite eşecului.

HOROSCOP 5 februarie - Rac

Venus aderă azi la o conjuncţie cu Saturn în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general. Asta ar putea însemna că discuţiile din cuplu pe seama finanţelor pot fi destul de tensionate astăzi sau poate că nici nu apucă să înceapă. Pentru ca acestea să aibă loc, trebuie să laşi de la tine şi să-i încurajezi şi pe cei dragi să facă acelaşi lucru. În caz contrar, nu veţi ajunge la o concluzie.

HOROSCOP 5 februarie - Leu

Venus se întâlneşte azi cu Saturn în casa parteneriatelor din horoscopul tău genera, ceea ce face destul de complicate unele situaţii cu care te întâlneşti azi în cuplu. Mai degrabă decât să vă certaţi sau să discutaţi, tu sau partenerul aveţi tendinţa de a lua distanţă unul faţă de celălalt, doar-doar dispar problemele fără să le verbalizaţi. Dar lucrurile nu funcţionează aşa de cele mai multe ori, deci ai grijă ce fel de abordare ai.

HOROSCOP 5 februarie - Fecioară

Venus face azi o conjuncţie cu Saturn în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar. Acest eveniment astral aduce cu sine un nivel optim de randament pentru nativii(ele) acestui semn care lucrează astăzi, iar pentru ceilalţi creează un context propice pentru mici ajustări în ceea ce priveşte stilul de viaţă şi alimentaţie. Ascultă semnalele pe care ţi le trimite propriul corp şi vei vedea dacă îţi transmite nevoia unei schimbări pe acest plan.

HOROSCOP 5 februarie - Balanţă

Cu Venus şi Saturn conjuncte în casa iubirii şi a copiilor, atmosfera în viaţa de cuplu şi/ sau în raport cu copiii nu este cea mai caldă şi prietenoasă. Nu se poate spune că experimentaţi probleme deosebite, dar nici că vă merge prea grozav. S-ar putea să fie vorba doar de ceva trecător, dar dacă această stare este în corelaţie cu modul în care au evoluat lucrurile între voi în ultima perioadă, nu ignora situaţia.

HOROSCOP 5 februarie - Scorpion

Venus şi Saturn se întâlnesc azi în casa familiei din horoscopul tău general, fapt care ar putea afecta climatul din planul domestic. Ceva din cum merg lucrurile între tine şi cei dragi te face să adopţi o atitudine uşor distantă, cu toate că tu nu eşti genul de persoană care să îşi ascundă sentimentele. Poate este mai bine că eviţi anumite conjuncturi care ar putea tulbura apele în care vă scăldaţi de ceva timp încoace.

HOROSCOP 5 februarie - Săgetător

Venus şi Saturn perfectează azi o conjuncţie în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că eşti şarmant(ă) astăzi în raport cu interlocutorii tăi, dar în acelaşi timp. preferi să nu depăşeşti anumite limite, cu toate că probabil beneficii ar fi destul de mari dacă-ţi asumi acest risc. Pe de altă parte, procedând aşa, reuşeşti să le creezi o impresie bună despre tine, pe care poţi crea relaţii de mare perspectivă în viitor.

HOROSCOP 5 februarie - Capricorn

Venus şi Saturn îşi dau întâlnire azi în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că te bucuri de stabilitate în plan financiar. Poate că te confrunţi cu lipsuri pe anumite planuri, că nu eşti încă acolo unde ţi-ai dori să fii din acest punct de vedere, dar primeşti confirmări că te îndrepţi încet dar sigur către obiectivele tale din punct de vedere financiar. Economiile sunt favorizate cu precădere.

HOROSCOP 5 februarie - Vărsător

Venus şi Saturn se întâlnesc astăzi în semnul naşterii tale, iar acest lucru îţi conferă un plus de încredere în forţele proprii, dar şi o viziune raţională, orientată către rezultate. Cu o atitudine ca acestea, vei face o impresie bună tuturor celor cu care intri în contact. Aşadar, dacă vrei să abordezi pe cineva, în viaţa profesională sau în cea privată, astăzi ar fi o idee bună să aveţi o întâlnire sau o convorbire telefonică.

HOROSCOP 5 februarie - Peşti

Venus şi Saturn îşi dau azi mâna în casa subconştientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că s-ar putea să-ţi fie azi mai dificil decât de obicei să vorbeşti despre sentimentele tale sau chiar să le procesezi în intimitatea universului tău interior. Nu internaliza trăirile care te încearcă în perioada asta, ci caută să le înţelegi şi să vezi ce anume îţi transmit despre nevoile şi dorinţele pe care nici tu nu le recunoşti.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici