HOROSCOP 6 iulie. Aceste zodii sunt victime sigure. De ce trebuie să se ferească?

Mercur din Gemeni aderă azi la un careu tensionat cu Neptun retrograd din Peşti, ceea ce conduce la situaţii de confuzie şi dezamăgiri în cazul zodiilor Mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

18900 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 iulie. Aceste zodii sunt victime sigure. De ce trebuie să se ferească?

HOROSCOP 6 iulie 2021

HOROSCOP 6 iulie - Berbec

Este foarte important astăzi să fii atent(ă) la informaţiile cu care intri în contact. Unele din ele s-ar putea să fie menite să te inducă în eroare, iar altfele sunt greşite în mod involuntar. Regula generală pe care trebuie să o aplici astăzi este aceea că dacă ceva sună prea bine ca să fie reală, înseamnă că se prea poate să fie o iluzie. Dar avertismentul este valabil şi invers: s-ar putea ca unele situaţii să nu fie la fel de descurajante cum par la prima vedere. În concluzie, este important să faci cercetări pe cont propriu în unele contexte.

HOROSCOP 6 iulie - Taur

Nu este o zi bună astăzi pentru investiţii în planuri de viitor şi/ sau proiecte de grup. S-ar putea să nu fi luat în calcul nişte riscuri sau poate că persoanele despre care crezi că merită încrederea ta nu sunt, de fapt, ceea ce par. Aşadar, fii atent(ă) la ceea ce îţi spune intuiţia şi nu îţi lua angajamente pe care nu le poţi duce. Acest sfat se aplică şi în cazul în care te gândeşti să soliciţi sau să oferi un împrumut ori faci planuri cu prietenii care implică un aconto. E mai bine să fii puţin precaut(ă) azi.

HOROSCOP 6 iulie - Gemeni

Se întrevede azi o zi destul de tensionată pentru nativii(ele) acestui semn. S-ar putea să nu fie pe aceeaşi lungime de undă cu superiorii sau cu o anumită figură de autoritate din familie. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, de situaţii punctuale, de decizii care se iau fără consultarea lor şi care le afectează buna înţelegere cu cei de la serviciu sau în familie. Oricare ar fi situaţia, cert este că există o problemă de comunicare şi/ sau poziţionare în raport cu anumite persoane. Aşadar, s-ar putea ca tactul şi diplomaţia să fie ingredientele care lipseau.

HOROSCOP 6 iulie - Rac

Nu eşti într-o dispoziţie prea bună astăzi. De vină s-ar putea să fie oboseala şi stresul la care ai fost supus(ă) în ultima perioadă sau poate că te-a necăjit ceva punctual ieri sau la începutul acestei zile. Aşadar, este important să ai grijă astăzi de tine, să fii selectiv(ă) cu cei care pun şi mai multă presiune pe moralul tău în această zi şi aşa complicată. În caz contrar, s-ar putea să nu reacţionezi prea bine, să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreţi mai devreme sau mai târziu. Caută să-ţi conservi energia pozitivă.

HOROSCOP 6 iulie - Leu

Se întrevede azi o zi în care unele planuri s-ar putea să nu iasă aşa cum ţi-ai imaginat. Poate că nu ai calculat corect anumite riscuri sau ţi-ai propus nişte obiecte prea îndrăzneţe şi greu de atins în orizontul de timp pe care îl aveai la dispoziţie. În cel mai rău caz, s-ar putea să fie vorba despre o persoană care te-a dezamăgit, despre cineva care nu ţi-a oferit un ajutor promis sau chiar ţi-a pus beţe în roate. Te-ar ajuta mai mult, pe viitor, dacă ai face planuri fără să iei în contact eventualul sprijin din partea altor persoane.

HOROSCOP 6 iulie - Fecioară

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se confruntă cu probleme de comunicare cu cei de la serviciu, cu superiorii, cel mai probabil, sau cu nişte colegi de muncă mai vechi. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre situaţii în care cariera acestor nativi(e) sau a partenerilor lor se interpune între ei. Sau poate că aduc comportamente de la serviciu acasă, care însă nu conduc la rezultatele dorite. Este nevoie aşadar de o calibrare a atitudinii în raport de interlocutor, astfel încât să nu se ajungă la situaţii care pot afecta relaţii multă vreme.

HOROSCOP 6 iulie - Balanţă

Nivelul de energie de care dispui astăzi s-ar putea să nu fie la cele mai bune cote. Te intimidează destul de tare unele sarcini de care trebuie să te ocupi astăzi, cu toate că poate te-ai mai întâlnit cu ele în trecut. Încearcă să nu te pierzi cu firea, să iei lucrurile pas cu pas. De asemenea, nu te da în lături să ceri sfaturi sau indicaţii din partea colegilor de serviciu cu ştate vechi, mai experimentaţi. S-ar putea să nu fii de acord cu tot ceea ce îţi recomandă, dar unele sfaturi se aplică perfect în cazul tău azi.

HOROSCOP 6 iulie - Scorpion

S-ar putea contura astăzi nişte tensiuni destul de mari între tine şi partenerul tău de viaţă şi/ sau copii. Cel mai probabil, problema pleacă de la încrederea nesuficientă în cei dragi cu privire la anumite aspecte sau poate că este de vină faptul că nu se comunică suficient pe tema unor chestiuni de viaţă care vă implică pe toţi. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, încearcă să vezi ce efect are asupra ta prezenţa acestei persoane. S-ar putea să aibă o influenţă nu tocmai pozitivă asupra ta, deci caută să vezi dacă poţi remedia acest lucru.

HOROSCOP 6 iulie - Săgetător

Tu şi partenerul nu păreţi să fiţi astăzi pe aceeaşi lungime de undă. Sau poate că starea de tensiune se instalează între persoana iubită şi cineva din familie, iar tu eşti prins(ă) cumva la mijloc. În orice caz, lucrurile nu stau foarte bine şi atmosfera de acasă are de suferit din această cauză. Încearcă să te detaşezi puţin şi să vezi dacă viziunile voastre sunt într-atât de diferite. Uneori, orgoliul te poate face să crezi că nu sunteţi deloc compatibili şi că nu se poate face nimic din acest punct de vedere. S-ar putea să afli că nu este cazul.

HOROSCOP 6 iulie - Capricorn

S-ar putea ca astăzi să îţi fie destul de greu să comunici cu unii colegi de muncă. Pare că aveţi idei destul de diferite în legătură cu ceea ce trebuie făcut în privinţa unor chestiuni care vă vizează pe toţi. În cazula ltor nativi(e), s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre greutăţi care ţin de aparatura de la serviciu, de programele pe care le utilizează şic are încep să dea erori. Din acest motiv, este important să îşi ia măsuri de precauţie, să nu se lase surprinşi(se) de scenarii negative pe care nu le-au luat în calcul mai devreme.

HOROSCOP 6 iulie - Vărsător

Caută să îţi limitezi astăzi cheltuielile. Tentaţiile sunt mari, mai ales dacă ajungi pe siturile preferate sau în magazinele favorite. Aşadar, poate că ar fi bine dacă te-ai gândi de două ori înainte să dai o comandă ori să iei un produs de pe raft. În cazul în care trebuie să participi la o zi de naştere sau un alt eveniment important din viaţa unui apropiat, ai grijă să nu exagerezi cu costul cadoului. S-ar putea să obţii o reacţie mai bună în cazul în care mizezi pe ceva util decât pe ceva de brand, care doar epatează şi atât.

HOROSCOP 6 iulie - Peşti

Se întrevăd astăzi tensiuni în planul vieţii de familie, căci pare că ai idei foarte diferite faţă de cei dragi cu privire la unele situaţii de viaţă din peisajul actual. Pe de altă parte, nu rezolvi nimic nici dacă forţezi o schimbare de perspectivă în ceea ce îi priveşte. S-ar putea să ajute dacă adopţi un ton calm pentru a explica de ce anume vezi lucrurile aşa cum le vezi. Ai mai multă răbdare cu cei de lângă tine şi încearcă să vezi dacă opiniile voastre sunt chiar atât de diferite pe cât pare la început. Există un filon comun.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici