HOROSCOP 6 mai. Iniţiative îndrăzneţe, cu rezultat incert. Zodiile trebuie să fie optimiste

Luna din Rac aderă azi la un trigon armonios cu Marte din Peşti, ceea ce conduce la iniţiative îndrăzneţe în cazul zodiilor de Apă (Rac, Scorpion, Peşti), care se îndoiesc totuşi de rezultat.

9561 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 mai. Iniţiative îndrăzneţe, cu rezultat incert. Zodiile trebuie să fie optimiste

HOROSCOP 6 mai. Iniţiative îndrăzneţe, cu rezultat incert. Zodiile trebuie să fie optimiste

HOROSCOP 6 MAI - Berbec

S-ar putea să nu fii chiar în apele tale astăzi, dar acest lucru nu înseamnă neapărat că lucrurile merg prost pentru tine sau că eşti abătut(ă) ori trist(ă) în vreun fel. Mai degrabă, ai nevoie de o companie restrânsă decât de mulţi oameni pe lângă tine, de linişte pentru gândurile tale decât de zarvă prea mare. Aşadar, aceasta este una din acele zile în care trebuie să îţi pui propriile nevoi şi dorinţe pe primul loc, în care să te concentrezi pe echilibrul tău sufletesc. Eşti o persoană activă şi nu-ţi lipseşte spiritul de iniţiativă, dar ia-o mai încet uneori.

HOROSCOP 6 MAI - Taur

Unele discuţii cu prietenii te ajută să te mobiliezi, te inspiră să îţi urmezi visurile sau să iei în calcul unele riscuri pe care mai demult le-ai evitat din start. În plus, apar şi alte veşti bune care îţi demonstrează că eşti pe calea cea bună, că faci progrese reale în direcţia unui obiectiv pe termen lung. Tot astăzi, s-ar putea să cunoşti o persoană nouă, care îţi împărtăşeşte idealurile şi viziunile. Ceva din vibraţia ei rezonează puternic cu tine şi s-ar putea să legaţi chiar astăzi o relaţie neaşteptat de strânsă, care va avea un efec pozitiv asupra ta.

HOROSCOP 6 MAI - Gemeni

S-ar putea să te numeri astăzi printre norocoşii(oasele) care se intersectează cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Poate fi vorba de un proiect extra la serviciu sau în domeniul tău principal de activitate, dar în afara orelor de muncă. Oricare ar fi aceste şanse de câştig, cert este că vei sta destul de bine cu bugetul în următoarea perioadă, reuşind chiar să astupi găuri în privinţa cărora-ţi faci griji, mai ales dacă s-ar întâmpla să ai parte de cheltuieli pe care nu le-ai preconizat sau nu le puteai anticipa.

HOROSCOP 6 MAI - Rac

Eşti într-o stare de spirit bună astăzi, iar acest lucru se vede din tot ceea ce faci şi zici pe parcursul acestei zile. Ai o mentalitate de învingător(oare) care te ajută să vezi partea plină a paharului, dar fără să te iluzionezi în vreun fel atunci când circumstanţele nu îţi dau nicio şansă de a fi optimist(ă). De asemenea, este un moment bun din săptămână în care să te ocupi de chestiuni birocratice ori de lucruri care ţin de o călătorie pe care o realizezi curând. În cazul în care te aşteaptă un examen astăzi, astrele vor fi cu tine.

HOROSCOP 6 MAI - Leu

Astrele îţi potenţează astăzi vocea interioară, astfel că s-ar putea să fii mai sensibil(ă) la mesajele pe care le primeşti din subconştient. Nu ţi se întâmplă prea des să le dai importanţă, dar s-ar putea să ai multe de câştigat astăzi dacă te laşi pe mâna instinctului. Dacă ceva ţi se pare prea frumos să fie realitate, poate chiar este o iluzie, iar dacă ceva nu pare chiar atât de dramatic cum cred alţii, s-ar putea să ai dreptate. Aşadar, ai grijă ce îţi transmite intuiţia prima dată când te confrunţi cu o situaţie sau iei contactul cu o persoană.

HOROSCOP 6 MAI - Fecioară

Se anunţă o zi perfectă pentru brainstorming-uri în echipă şi colaborări. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi: aveţi idei similare despre unde vreţi să ajungeţi mai departe şi cum anume vă veţi atinge obiectivele. În cazul în care vă confruntaţi cu situaţii neaşteptate, încercaţi să faceţi front comun împotriva lor. Vei descoperi că este mai uşor să faci faţă necunoscutului atunci când ai pe cineva lângă tine, când vă împărţiţi responsabilităţile pentru a ieşi din acest impas. În felul acesta, veţi fi făcut mult mai multe progrese decât v-aţi imaginat până la sfârşitul acestei zile.

HOROSCOP 6 MAI - Balanţă

Dispui astăzi de un radament destul de ridicat, ceea ce îţi permite să te ocupi cu succes de sarcinile zilei. Ai multe lucruri de rezolvat la serviciu, dar dacă ţi le ordonezi cu atenţie, le vei finaliza pe toate fără prea mari probleme şi s-ar putea chiar să faci progrese în ceea ce le priveşte pe cele de mâine. Ajută şi faptul că faci faţă bine stresului şi presiunii, astfel că orice provocare se iveşte la locul de muncă, îi vei face faţă cu brio, fără să intri în panică ori să se ajungă la situaţii fără o ieşire clară.

HOROSCOP 6 MAI - Scorpion

Te bucuri astăzi de multă creativitate şi spontaneitate, ceea ce te ajută să faci faţă situaţiilor mai speciale întâmpinate azi la serviciu. Ştii cum să particularizezi anumite protocoale sau tehnici de lucru astfel încât să răspundă corect provocărilor zilei. În plan personal, te bucuri de momente frumoase alături de cei dragi, iar dacă eşti single, astăzi este o zi bună în care să ieşi şi să te laşi admirat(ă) de cei din jur. Îţi face bine atenţia primită din partea celorlalţi şi nu este exclus să cunoşti pe cineva care-ţi stârneşte interesul. Hobby-urile sunt, de asemenea, o sursă de satisfacţii.

HOROSCOP 6 MAI - Săgetător

Se prefigurează azi o zi numai bună de petrecut în compania celor dragi. Treci destul de uşor peste diferenţele de personalitate şi/ sau de viziune dintre voi pentru că ştii să citeşti printre rânduri, să descrifrezi intenţiile din spatele cuvintelor pe care le rostesc. În acelaşi timp, rămân unele subiecte sensibile, pe care poate că ar fi bine să nu le abordezi astăzi. Există unele nemulţumiri pe care ai vrea să le discuţi cu cei dragi, dar pare că nu ai descoperit încă formula cea mai bună de a le exprima într-un mod care să conducă la un dialog calm.

HOROSCOP 6 MAI - Capricorn

Comunici foarte bine astăzi cu partenerul de viaţă, dar şi cu cei cu care lucrezi. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, mai ales în privinţa sarcinilor zilei, astfel că dacă trebuie să lucraţi împreună la ceva, veţi colabora la înălţime. Ajută mai ales faptul că puteţi discuta despre orice fără să vă acapareze orgoliile, fără să se ajungă la situaţii extreme, care generează tensiuni. De asemenea, este un moment bun din săptămână pentru negocieri, dar şi pentru semnări de contracte. Astrele garantează că vei avea parte de nişte parteneriate fructuoase, care vor conduce la ceea ce ţi-ai propus cu ele.

HOROSCOP 6 MAI - Vărsător

S-ar putea să te ocupi astăzi de unele activităţi care promit să îţi aducă profituri pe lângă salariu. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre proiecte în sectorul principal de activitate al acestor nativi(e), dar după orele de program, iar în altele, de iniţiative în alte domenii de lucru. Oricare ar fi situaţia, cert este că lucrurile merg destul de bine pentru tine atât pe plan profesional, cât şi financiar, cu toate că, în anumite cazuri, timpul tău liber s-a redus destul de mult şi ai fost nevoit(ă) să renunţi poate la unele angajamente luate faţă de apropiaţi.

HOROSCOP 6 MAI - Peşti

Te numeri astăzi printre nativii(ele) care se bucură de o dispoziţie de invidiat. Ai energie, şarm, încredere în forţele proprii şi controlezi cu succes orice situaţie în care te aduc astăzi astrele. Nu este cazul să îţi faci griji că te vor pune în conjuncturi extreme; ai lângă tine oameni care te sfătuiesc de bine şi te intersectezi cu oportunităţi care te ajută să evoluezi atât pe plan profesional, cât şi la nivel relaţional. Nu trebuie decât să ai grijă cum jonglezi cu aceste circumstanţe fericite. Eşti persoana potrivită la locul potrivit şi ai şansa unor mici succese personale azi.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici