HOROSCOP 6 martie. Aceste zodii se bucură de o sâmbătă perfectă împreună. Iată recomandările de activităţi din partea astrelor

9486 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 martie. Aceste zodii se bucură de o sâmbătă perfectă împreună. Iată recomandările de activităţi din partea astrelor

Luna din Săgetător dace azi două aspecte armonioase de sextil cu Jupiter şi Mercur din Vărsător. Zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) şi cele de Foc (Berbec, Leu, Săgeător) se bucură cel mai mult azi de timpul liber avut la dispoziţie, mai ales dacă îl petrec împreună.

HOROSCOP 6 martie - Berbec

Viaţa ta socială ar trebui să fie preocuparea ta principală astăzi şi nu ţi-ar prinde rău nici să ieşi din casă, să faci mişcare. Aşadar, poate ar fi o idee bună să le propui celor dragi şi prietenilor să faceţi o drumeţie, să mergeţi undeva în natură sau la ţară, departe de agitaţia oraşului. Alţi(te) nativi(e) ai(le) semnului ar putea întâlni astăzi persoane noi, cu care descoperă că sunt compatibili(e) în ceea ce priveşte viziunile.

HOROSCOP 6 martie - Taur

Tu faci legea astăzi în mediile cu care intri în contact azi. Altfel spus, punctul tău de vedere are greutate şi chiar poate să îi facă pe ceilalţi să se răzgândească în legătură cu ale lor. Dacă lucrezi azi, s-ar putea să observi că şeii te tratează altfel, că acordă mai mult interes opiniilor tale. Acelaşi lucru se întâmplă şi-n cuplu, mai ales în raport cu subiectele serioase, care pot avea urmări pe termen lung.

HOROSCOP 6 martie - Gemeni

Gândeşti la unison cu partenerul de viaţă, ceea ce vă ajută atât în chestiuni fără prea multă informanţă, cum ar fi planurile voastre pe astăzi, cât şi atunci când discutaţi chestiuni mai serioase care ţin de planurile pe săptămâna viitoare sau cele pe termen mai lung. Se anunţă, de asemenea, veşti bune şi pentru nativii(ele) acestui semn care sunt implicaţi(te) într-o relaţie la distanţă sau cu o persoană de o altă religie şi/ sau naţionalitate.

HOROSCOP 6 martie - Rac

Se creează un context astral numai bun să îţi încarci bateriile şi sunt favorizate, mai ales, activităţile care permit odihna activă, cum ar fi plimbările, practicarea unui sport sau chiar mersul la sală, dacă este pe placul tău. Ai grijă, totuşi, căci limita este greu de sesizat între a-ţi umple bateriile şi a le irosi înainte de începutul săptămânii viitoare. Aşadar, este foarte important să îţi dozezi eforturile, să nu tragi prea mult de tine.

HOROSCOP 6 martie - Leu

Se întrevăd astăzi momente de calitate petrecute în compania partenerului de viaţă şi/ sau a copiilor. Sunteţi mai deschişi, pare-se, cu ceea ce simţiţi şi asta vă ajută să profitaţi de timpul liber pe care-l aveţi împreună. Dacă nu aveţi idei în legătură cu modul în care v-aţi putea bucura de el, ţine minte că activităţile de hobby sunt întotdeauna o idee bună. Deci, gândeşte-te care din ele vi s-ar potrivi cel mai bine azi.

HOROSCOP 6 martie - Fecioară

Se anunţă o zi numai bună pentru a face lucruri prin casă, fie că este vorba de o simplă curăţenie ori de lucrări mai ample de construcţie, amenajare sau redecorare. Iar dacă lucrezi de acasă (inclusiv) azi, s-ar putea ca randamentul de care dai dovadă să te impresioneze până şi pe tine. În orice caz, se vede că nu duci lipsă de energie, dar totuşi trebuie să încerci să îţi faci timp şi pentru odihnă.

HOROSCOP 6 martie - Balanţă

Dacă ai întâlnit pe cineva special şi ţi-ai dori să vă cunoaşteţi mai bine, astăzi ar fi cea mai bună zi în care să ieşiţi şi să aflaţi mai multe unul despre celălalt. Iar dacă eşti implicat(ă) într-o relaţie şi/ sau ai copii, te vei bucura de momente la fel de frumoase dacă optezi să îţi petreci această zi de sâmbătă în compania apropiaţilor. Lasă problemele la o parte şi profită de timpul vostru liber.

HOROSCOP 6 martie - Scorpion

În cazul în care ţi-a trecut prin minte de ceva timp încoace să faci nişte investiţii în spaţiul de locuit, acum ar fi momentul, dar nu uita să îi incluzi şi pe cei dragi în această activitate. Dacă totuşi nu crezi că este momentul pentru un anagajament atât de mare, este bine şi dacă mergi astăzi la cumpărături, astfel încât spre seară şi mâine să îţi canalizezi atenţia doar în direcţia celor dragi din familie.

HOROSCOP 6 martie - Săgetător

Eşti comunicativ(ă) şi se vorbeşte uşor cu tine astăzi. Nu este nevoie ca ceilalţi să îţi spună, în prea multe cuvinte, ce aşteptări au de la tine sau cu ce probleme se confruntă. Ştii cu exactitate ce şi când să le spui, astfel încât să vă alegeţi cu toţii cu ceva de pe urma discuţiei avute. Pe de altă parte, s-ar putea să împărtăşeşti prea multe lucruri unor persoane care poate că nu merită asta.

HOROSCOP 6 martie - Capricorn

Ca din senin, te intersectezi astăzi cu nişte oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a economiilor prin intermediul unor investiţii. Cu toate că este sâmbătă, poate nu ar fi rău să le iei totuşi în considerare, să profiţi de ele, cu toate că asta înseamnă să renunţi la o parte din timpul tău liber. Bugetul tău îţi va mulţumi mai târziu pentru sacrificiul pe care l-ai făcut, deci regândeşte-ţi programul pe azi.

HOROSCOP 6 martie - Vărsător

Te trezeşti binedispus(ă) şi, din câte se pare, îţi merge la fel toată ziua. În plus, s-ar putea să te vezi cu prietenii sau să primeşti o veste îmbucurătoare din partea lor, ceea ce îţi va face ziua cu atât mai bună. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să fie vorba, mai degrabă, despre proiecte care înregistrează o evoluţie bună astăzi şi care le dau aşadar acestor persoane toate motivele să fie optimişti.

HOROSCOP 6 martie - Peşti

Comanzi astăzi respect indiferent de mediile în care te învârţi, ceea ce îi face pe unii să aibă încredere în tine, să nu îţi pună la îndoială punctele de vedere, în timp ce alţii te-ar putea cataloga drept condescendent(ă). Aşadar, reacţiile pot fi împărţite la influenţa pe care o ai în ceea ce-i priveşte pe cei din jurul tău, dar cert este că nu trebuie să te laşi intimidat(ă). Încrederea de sine îţi maximizează calităţile.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici