HOROSCOP 6 noiembrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii, mai asertive şi cu o intuiţie greu de păcălit

Mercur poposeşte astăzi în semnul Scorpionului, unde rămâne până pe 24 noiembrie, când intră în Săgetător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) se bucură de un plus de asertivitate şi de profunzime de percepţie.

9943 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 noiembrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii, mai asertive şi cu o intuiţie greu de păcălit

HOROSCOP 6 noiembrie. Mercur intră în Scorpion. Patru zodii, mai asertive şi cu o intuiţie greu de păcălit

HOROSCOP 6 noiembrie - Berbec

Mercur intră azi în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să observi că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu partenerul de viaţă şi/ sau cei cu care lucrezi în privinţa proiectelor pe care le aveţi împreună şi a investiţiilor pe care vreţi să le faceţi în perioada următoare. Profită aşadar de această oportunitate pentru a aduce în discuţie idei de investiţie care implică un buget comun.

HOROSCOP 6 noiembrie - Taur

Mercur poposeşte astăzi în casa parteneriatelor din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să comunici mai uşor cu partenerul de viaţă în următoarea perioadă. De acelaşi efect benefic s-ar putea să ai parte şi în plan profesional, în raport cu colegii de serviciu cu care lucrezi în echipă. În săptămânile care urmează, poţi readuce cu succes în discuţie chestiuni în privinţa cărora punctele voastre de vedere nu s-au aliniat până în acest moment.

HOROSCOP 6 noiembrie - Gemeni

Mercur progresează azi în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta generală, ceea ce dă de înţeles faptul că vei comunica mult mai uşor cu colegii de serviciu, inclusiv cu aceia cu care nu ai în comun prea multe lucruri. De asemenea, este un moment bun în care să te informezi ce schimbări poţi aduce stilului tău de viaţă şi/ sau alimentaţie pentru a te bucura de mai multă energie şi de tonus mental.

HOROSCOP 6 noiembrie - Rac

Mercur îşi face azi intrarea în casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta solară, prilej cu care s-ar putea să sesizezi nişte schimbări în bine în ceea ce priveşte modul în care interacţionezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în privinţa unor chestiuni importante, ceea ce vă permite să luaţi unele decizii pe care le-aţi amânat de multă vreme din cauza lipsei unei viziuni unanime.

HOROSCOP 6 noiembrie - Leu

Mercur ajunge astăzi în casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru te ajută să comunici mai bine cu cei dragi, în ciuda diferenţelor de personalitate şi/ sau de viziune care există între voi. Îţi este mai uşor să ajungi la un compromis cu ei, dar şi să înţelegi acele puncte de vedere care până acum te puneau în dificultate. Este un prim pas către o gestionare mai bună a incompatibilităţilor existente între voi.

HOROSCOP 6 noiembrie - Fecioară

Mercur poposeşte azi în casa comunicării din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să observi că felul în care interacţionezi cu cei din jur se schimbă într-un fel binevenit. Eşti mai asertiv(ă) în raport cu unele lucruri, dar şi înţelegi mai uşor care sunt motivaţiile celor cu care intri în contact. Acest lucru te poate ajuta să obţii ceea ce urmăreşti de pe urma discuţiilor pe care le întreprinzi acasă sau la muncă.

HOROSCOP 6 noiembrie - Balanţă

Mercur îşi face azi intrarea în casa banilor din astrograma ta generală. fapt pentru care multe din discuţiile din următoarele săptămâni vor ajunge, într-un fel sau altul, la capitolul finanţe. De asemenea, s-ar putea să îţi parvină idei sau informaţii despre cum ţi-ai putea suplimenta veniturile sau despre cum ai putea economisi unele sume. Dacă te foloseşti de energia acestui tranzit, vei reuşi fără probleme să îţi consolidezi bugetul sau să-l echilibrezi în mod vizibil.

HOROSCOP 6 noiembrie - Scorpion

Mercur începe azi să tranziteze semnul naşterii tale, semn că săptămânile care urmează te surprind într-o ipostază mai deschisă, mai comunicativă, dar şi mai încrezătoare în forţele proprii. Aşadar, te vei bucura de beneficii de pe urma ei atât pe plan profesional, cât şi personal, mai ales dacă dai dovadă de autenticitate. Profită de această ocazie pentru a le arăta celorlalţi că poţi mai mult decât au crezut despre tine la început, când te-au cunoscut.

HOROSCOP 6 noiembrie - Săgetător

Mercur realizează astăzi trecerea în casa subconştientului din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des într-o ipostază meditativă, de reflectare asupra trecutului. Dacă foloseşti înţelept energia acestui tranzit, vei reuşi să închizi capitole rămase în coadă de peşte, care îţi fac mai mult rău decât bine. Trebuie doar să înfrunţi pe teren deschis unele temeri sau frustrări cu care te-ai luptat de multă vreme, fără să le fi doborât.

HOROSCOP 6 noiembrie - Capricorn

Mercur îşi face azi intrarea în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale, ceea ce înseamnă că, pe de-o parte, s-ar putea să cunoşti mai multe persoane cu care ai lucruri în comun, care îţi împărtăşesc visurile şi idealurile. În cazul în care cauţi să implementezi un proiect sau o idee de afacere, s-ar putea ca acest tranzit să îţi scoată în cale persoane care sunt dispuse să investească timp sau finanţe în tine.

HOROSCOP 6 noiembrie - Vărsător

Mercur ajunge astăzi în casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să sesizezi că îţi este mai uşor să comunici cu superiorii, că sunteţi pe aceeaşi lungime de undă în raport cu unele lucruri care v-au propulsat până acum într-o atmosferă de tensiune. De asemenea, s-ar putea să cunoşti noi persoane care au încredere în tine şi s-ar putea să vrea să te promoveze prin oportunităţi sau tot felul de conexiuni.

HOROSCOP 6 noiembrie - Peşti

Mercur poposeşte azi în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să întâlneşti pe cineva care schimbă major modul în care percepi unele situaţii din prezent. În felul acesta, s-ar putea să ajungi mai uşor la o rezolvare în privinţa acelor probleme care persistă de mai multă vreme şi pe care nu ai reuşit să le gestionezi prea eficient până acum. Altfel spus, primeşti lecţii de viaţă foarte valoroase.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici