HOROSCOP 6 octombrie 2021. Lună Nouă şi ieşirea lui Pluto din retrogradare. Evenimente care schimbă radical vieţi

Astăzi are loc atât Luna Nouă în semnul Balanţei, cât şi ieşirea lui Pluto din retrogradarea prin zodia Capricornului. Ambele evenimente astrale au o însemnătate aparte pentru zodiile Cardinale (Berbec, Rac, Balanţă, Capricorn), care simt că li se pregăteşte un nou început în domenii de viaţă care au stagnat sau involuat în ultima vreme.

18039 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 6 octombrie 2021. Lună Nouă şi ieşirea lui Pluto din retrogradare. Evenimente care schimbă radical vieţi

HOROSCOP 6 octombrie 2021. Lună Nouă şi ieşirea lui Pluto din retrogradare. Evenimente care schimbă radical vieţi

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Berbec

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că relaţia de cuplu ajunge la un alt nivel în zilele care urmează ori că legăturile profesionale şi colaborările în care eşti implicat(ă) se consolidează mai bine pe marginea evenimentelor din viitorul apropiat. În cazul în care eşti single, dar îţi dai întâlniri cu cineva anume, există posibilitatea să ajungeţi să formaţi un cuplu. Tot azi, Pluto se opreşte din retrogradat prin casa carierei, semn că ascensiunea ta profesională se va desfăşura la o viteză ceva mai mare în lunile care vor urma.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Taur

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău solar, iar cu toate că nu este luni, este totuşi un moment mai mult decât potrivit pentru a începe o dietă ori un program de sport, dar şi pentru a aplica tehnici noi de lucru, care te-ar putea scuti de unele eforturi pe care le-ai făcut până acum. Tot de azi înainte, Pluto nu va mai retrograda prin casa studiilor, a călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. În lunile care urmează, se deblochează deplasări amânate, procese birocratice şi reiei studii întrerupte în trecut.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Gemeni

Luna Nouă de azi ocupă casa iubirii şi a copiilor din astrograma ta generală, ceea ce denotă faptul că relaţia cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei mici intră într-o nouă etapă, în care cu toţii sunteţi mai înţelegători faţă de lucrurile care vă diferenţiază unii de ceilalţi. De azi începând, este de menţionat şi că Pluto nu va mai retrograda prin casa relaţiilor şi a banilor, semn că dacă unele colaborări nu au mers prea bine în ultima vreme sau nu ai reuşit să realizezi profiturile scontante într-o afacere de familie, lucrurile s-ar putea schimba în lunile următoare.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Rac

Luna Nouă de azi îşi face simţită energia în casa familiei din astrograma ta solară, semn de nou început în relaţia cu unii membri ai familiei, cu care că ai avut, poate, unele lucruri de împărţit în ultima perioadă. Încerci mai mult decât de obicei să fii tolerant(ă) faţă de lucrurile pe care nu le înţelegi, iar eforturile tale vor da roade în zilele care urmează. Tot de azi începând, Pluto nu va mai retrograda prin casa parteneriatelor, ceea ce denotă faptul că se risipeşte o parte din tensiunea care a mocnit o vreme între tine şi persoana iubită/ colaboratori.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Leu

Luna Nouă de astăzi îşi manifestă energia în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că zilele următoare te surprind într-o stare de spirit comunicativă şi deschisă, numai bună pentru acei(le) nativi(e) ai(le) semnului care au programate întâlniri de afaceri, şedinţe, interviuri de angajare sau negocieri. Astăzi, de asemenea, Pluto iese din retrogradarea prin casa muncii şi a sănătăţii, indiciu cum că, în lunile care urmează, vei observa o îmbunătăţire la nivelul stării tale de sănătate, dar şi al modului în care gestionezi situaţiile ceva mai stresante în plan profesional. Parcă se ridică o greutate de pe umeri.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău solar, semn că te vei întâlni în zilele care urmează cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii sau gadget-uri de care dispui. Tot astăzi, Pluto nu va mai retrograda prin casa iubirii şi a copiilor, indiciu cum că dacă te-ai confruntat recent cu tensiuni mocnite în raport cu ei, acestea vor începe să se risipească în lunile următoare. Nu te aştepta la schimbări peste noapte, ci graduale, pe măsură ce discutaţi calm despre unele lucruri care v-au deranjat în ultima vreme.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că urmează câteva zile foarte bună pentru tine, în care te simţi bine în pielea ta, iar acest lucru îţi aduce tot felul de beneficii. În a doua parte a zilei, Pluto iese din retrogradarea prin casa familiei din astrograma ta generală, semn că o bună parte din tensiunea resimţită în raport cu cei dragi în ultima vreme va începe să dispară încetul cu încetul. Se deschid treptat noi căi de dialog cu privire la acele subiecte care, până de curând, vă aduceau la conflict.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Scorpion

Luna Nouă de azi ocupă casa subconştientului din astrograma ta solară, semn că te aşteaptă câteva zile numai bune pentru meditaţie şi introspecţie. Profită de energia acestei lunaţii pentru a face curăţenie în universul tău interior, pentru a încerca să scapi de ataşamente sau frustrări care nu îţi permit să evoluezi. În a doua jumătate a acestei zile, Pluto încetează să mai retrogradeze prin casa comunicării, indiciu cum că vei simţi o mai mare lejeritate în a te exprima în cadrul şedinţelor sau negocierilor. Nu te vei mai confrunta cu emoţii în situaţii critice, atunci când trebuie să iei cuvântul.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Săgetător

Luna Nouă de astăzi îşi face simţită energia în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de câteva zile în care vezi progrese vizibile la nivelul proiectelor pe termen lung. De asemenea, ai parte de mai multă popularitate în cadrul anturajului şi cunoşti oameni noi. Tot de azi începând, Pluto nu se va mai deplasa pe o traiectorie aparent retrogradă prin casa banilor, ceea ce denotă faptul că se deschide o perioadă bună pentru a face economii, pentru a profita de noi oportunităţi financiare, dar şi de a-ţi controla bugetul.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Capricorn

Luna Nouă de azi se manifestă în casa carierei din horoscopul tău solar, semn că te aşteaptă un succes important pe plan profesional în zilele care urmează. Poate fi vorba, de exemplu, de o apropiere de superiori, care vine la pachet cu unele beneficii ori de un proiect cu care dai o lovitură importantă de imagine. Tot de azi încolo, Pluto nu va mai retrograda prin semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că, în lunile care urmează, îţi va fi mai uşor să te deschizi în faţa celorlalţi, să arăţi mai mult din personalitatea ta. Ai încredere să faci asta.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Vărsător

Luna Nouă de astăzi îşi pune amprenta pe casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului, fapt care denotă că unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului ar putea începe zilele acestea un curs, pleacă peste hotare sau la mare distanţă de casă ori demarează un proces birocratic important. De asemenea, se schimbă ceva în nişte convingeri de-ale lor foarte bine înrădăcinate. Tot de azi încolo, Pluto nu se va mai deplasa în sens aparent retrograd prin casa subconştientului lor, semn că îşi vor recupera treptat încrederea în ei şi vor renunţa la elemente din trecut încă prezente.

HOROSCOP 6 octombrie 2021 - Peşti

Luna Nouă de azi se face simţită în casa relaţiilor şi a banilor din astrograma ta generală, ceea ce arată că unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului s-ar putea să înceapă o colaborare în perioada care urmează sau poate că pun pe picioare o afacere sau un proiect cu partenerul de viaţă. Tot de azi înainte, Pluto nu va mai retrograda prin casa planurilor lor de viitor şi a vieţii sociale, semn că se vor risipi tensiuni apărute în ultimele luni între ei(le) şi unii prieteni, iar proiectele care au stagnat sau au făcut paşi înapoi îşi vor recăpăta ritmul de dinainte.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici