HOROSCOP 7 august 2021. Astrele cer schimbări imediate. Cine iese din zona de confort?

Soarele din Leu face azi un careu tensionat cu Uranus din Taur, ceea ce poate aduce unele surprize neplăcute pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Vor trebui să schimbe ceva urgent la atitudinea lor.

17305 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 august 2021. Astrele cer schimbări imediate. Cine iese din zona de confort?

HOROSCOP 7 august 2021 - Berbec 

Tentaţiile te urmăresc azi la tot pasul şi trebuie să ai grijă să nu le cedezi, mai ales dacă bugetul din acest final de săptămână nu îţi permite să faci alte cheltuieli decât cele pe care l-ai programat deja. Aşadar, gândeşte-te de două ori înainte să comanzi ceva on-line ori să mergi în magazinele preferate. Dacă trebuie să cumperi un cadou, mizează pe ceva care este util şi mai puţin scump decât ceva de brand.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Taur

Ceva din comportamentul unor membri ai familiei te deranjează destul de tare şi se vede acest lucru din reacţiile tale. De regulă, eşti o persoană calmă, care nu îşi iese din fire prea uşor, dar astăzi s-ar putea ca lucrurile să stea diferit. Înainte să se ajungă la certuri, încearcă să ai o discuţie despre lucrurile care te nemulţumesc şi s-ar putea ca un eventual conflict să fie evitat la timp, fără repercusiuni prea mari.

HOROSCOP 7 august 2021 - Gemeni 

S-ar putea ca astăzi să primeşti unele veşti care te neliniştesc. Poate fi vorba de o conversaţie la telefon care te pune pe gânduri, un mesaj sau un e-mail. Oricare ar fi situaţia, ţi-ar prinde bine să faci unele cercetări pe cont propriu, să vezi într-adevăr dacă există motive pentru care să îţi faci griji. S-ar putea să fie doar o neînţelegere la mijloc, o confuzie ale cărei proporţii au devenit mai greu de gestionat.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Rac 

Se arată azi o zi în care investiţiile nu sunt recomandate. S-ar putea să existe probleme pe care nu le-ai observat şi care, mai încolo, riscă să îţi creeze probleme de ordin financiar. Dacă te gândeşti să direcţionezi capital către un proiect de grup, un plan de viitor ori o iniţiativă care aparţine unui prieten apropiat, gândeşte-te prima oară dacă îţi permiţi să pierzi acea sumă. În caz contrar, ia-ţi un timp de a reflecta.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Leu  

S-ar putea să apară azi tensiuni între tine şi superiori, dacă ai program de lucru astăzi. În cazul celorlalţi(te) nativi(e) ai(le) semnului, poate fi vorba de un conflict cu o persoană de sex feminin din familie. Este greu de spus de unde pleacă problemele, dar cel mai probabil au legătură cu faptul că se iau decizii care te influenţează fără să fi consultat(î) înainte, măcar din punct de vedere formal. Comunică-ţi deschis nemulţumirile şi doleanţele.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Fecioară

 Nu eşti într-o stare de spirirt prea bună astăzi, iar acest lucru s-ar putea să îţi afecteze capacitatea de a lua cele mai bune decizii pentru tine astăzi. Încearcă să nu te concentrezi prea mult pe trecut, să nu faci comparaţii între situaţiile de acum şi conexte relativ asemănătoare de mai demult. În primă fază, ar putea să semene, dar de fapt, sunt mai diferite decât te-ai fi aşteptat. Astfel, vei găsi o soluţie viabilă.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Balanţă 

O relaţie de prietenie, un proiect sau chiar viaţa de cuplu pare să se confrunte azi cu un impas destul de mare. Este posibil, de asemenea, ca problemele să dureze de mai mult timp, dar să le sesizezi acum, când s-au accentuat. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să iei o decizie foarte curând. Dar dacă s-a ajuns la tensiuni, aşteaptă un timp ca spiritele să se calmeze şi apoi fă o alegere.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Scorpion  

Dacă există diferenţe de statut - profesional sau social - între tine şi partenerul de viaţă, acestea s-ar putea să iasă azi la iveală, mai ales dacă atmosfera este tensionată. Acelaşi lucru se poate întâmpla dacă unul din voi aduce comportamente de la serviciu acasă. Dacă funcţionează în mediul profesional, nu înseamnă că vor avea efectul scontat şi la nivel sentimental, acolo unde ar trebui să adopţi o cu totul atitudine faţă de problemele apărute în cuplu.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Săgetător 

Se arată azi o zi dificilă pentru nativii(ele) care trebuie să margă la serviciu. Nu stau prea bine cu nervii şi energia, iar acest lucru le va afecta destul de serios capacitatea de a se concentra la ceea ce au de făcut şi de a-şi duce treburile la bun sfârşit. O soluţie ar fi aceea de a se concentra doar pe treburile urgente, care trebuie rezolvate cât mai repede. Încearcă să nu îţi disipezi energia.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Capricorn 

S-ar putea să se contureze azi tensiuni între tine şi partenerul de viaţă şi/ sau copii, iar acest lucru pare să se datoreze faptului că ceea ce ţi-ar aduce ţie satisfacţii nu are acelaşi efect asupra lor şi invers. Poate că dacă aţi face apel la lucrurile pe care le aveţi în comun, v-ar fi mult mai uşor să veniţi azi cu nişte planuri de petrecere a timpului liber care să vă mulţumească pe toţi.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Vărsător 

Atmosfera din planul familiei este destul de tensionată azi, lucru care se datorează diferenţelor de mentalitate între tine şi partenerul de viaţă. Ceilalţi membri ai familiei s-ar putea să aibă tendinţa de a se implica în discuţiile voastre, dar acest lucru s-ar putea să facă mai mult rău decât bine. Încearcă să vezi dacă nu poţi să amâni subiectele de discuţie care nu sunt urgente pe o dată ulterioară, când este toată lumea mai calmă.
 

HOROSCOP 7 august 2021 - Peşti

Dacă lucrezi azi, s-ar putea să apară discuţii în contradictoriu între tine şi colegii de muncă, iar şansele cresc exponenţial în cazul în care vă ocupaţi de acelaşi proiect. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de defecţiuni tehnice la nivelul unor programe sau aparturi pe care le utilizezi acasă, fie la muncă, fie la alte treburi gospodăreşti. Încearcă să vezi de unde a plecat mai exact problema şi s-o remediezi cât mai repede.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici