HOROSCOP 7 februarie 2022. Început de săptămână în forţă pentru trei zodii. Reuşesc tot ce îşi propun

Luna din Taur face azi un trigon armonios cu Marte din Capricorn şi apoi o conjuncţie cu Uranus din Taur. La început de săptămână, zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt energizate şi cu mânecile suflecate pentru a se ocupa de probleme dintre cele mai complexe.

9632 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 februarie 2022. Început de săptămână în forţă pentru trei zodii. Reuşesc tot ce îşi propun

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Berbec 

Finanţele reprezintă o preocupare pentru tine pe tot parcursul zilei, dar veştile pe care le primeşti din partea astrelor sunt mai mult decât bune. S-ar putea să ai oportunitatea de a te ocupa de un proiect important la serviciu, care îţi poate aduce un plus substanţial la salariu. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba despre nişte activităţi care te aduc cu un pas mai aproape de o promovare şi de o mărire salarială. Oricare ar fi situaţia, cert este că te poziţionezi pe o curbă ascendentă pe plan financiar, iar lucrurile arată din ce în ce mai bine.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Taur 

Propria persoană ar trebui să fie astăzi centrul tău de interes. Astrele îţi oferă un plus de încredere în propria persoană şi în propria viziune cu privire la lucrurile care se întâmplă acum în viaţa ta. Ai toate motivele să crezi în ceea ce îţi spune intuiţia: percepi anumite situaţii dintr-o perspectivă obiectivă, iar concluziile la care ajungi sunt conforme cu realitatea. În plus, se arată o zi propice pentru nativii(ele) care susţin astăzi un examen solicitant sau care se ocupă de procese birocratice destul de complexe. Îţi dai seama cu uşurinţă de unde ar fi bine să apuci lucrurile.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Gemeni 

S-ar putea să fii mai atent(ă) azi decât de obicei la ceea ce-ţi spune vocea interioară. Îi percepi mai uşor mesajele şi ai încredere în semnalele pe care ţi le transmite. Acest lucru te poate ajuta să procesezi mai uşor unele episoade recente care au avut un impact nu tocmai pozitiv asupra ta. În felul acesta, vei reuşi mai repede să treci peste ele şi să pregăteşti terenul pentru noi experienţe şi persoane care te pot ajuta să te apropii de adevăratul tău potenţial. Aşadar, dacă utilizezi atent energia aspectelor astrale de azi, poţi depăşi un impas destul de mare.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Rac 

Te preocupă, la început de săptămână, viitorul unor proiecte şi al unor relaţii, astfel că multe din activităţile şi discuţiile acestei zile se învârt în jurul unor planuri sau chestiuni care nu sunt materializate încă pe deplin sau pe care urmează să le implementezi în viitor, singur(ă) sau alături de unele persoane apropiate ţie. Este o zi bună în care să colaborezi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi la proiecte comune ori în care să vă consultaţi cu privire la unele planuri similare. S-ar putea să primeşti unele sfaturi folositoare, la care nu te aşteptai.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Leu 

Munca şi, mai cu seamă, cariera figurează în topul listei tale de priorităţi astăzi. Eşti motivat(ă), cu toate că este luni, şi dai dovadă de un nivel de randament care te surprinde în mod pozitiv. Aşadar, s-ar putea ca până la finalul zilei să faci mai multe lucruri decât ţi-ai propus, ba chiar să te apuci şi de o parte din treburile pe mâine. S-ar putea să existe şi alţi factori care te provoacă să te depăşeşti pe tine însuţi(ăţi), cum ar fi faptul că vrei să urci în ierarhia de la serviciu ori să îţi consolidezi relaţia cu superiorii.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Fecioară 

Ai o stare de spirit foarte bună azi şi te bucuri de o viziune practică asupra multor lucruri care se întâmplă acum în viaţa ta. În felul acesta, s-ar putea să ajungi la unele soluţii mai mult decât binevenite în ceea ce priveşte anumite chestiuni care te frământă de destul de multă vreme. De asemenea, s-ar putea să reuşeşti să îţi faci timp să petreci după-amiaza sau o parte din seara acestei zile cu persoanele apropiate - partenerul de viaţă şi/ sau cei mici - ori să te bucuri de acele hobby-uri foarte dragi pe care le-ai neglijat de ceva timp încoace.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Balanţă 

Dacă ai avut parte recent de tensiune în raport cu familia sau cu unii membri din famile, lucrurile sunt pe cale să revină la normal astăzi. S-ar putea să mai plutească în aer o oarecare urmă de tensiune, dar dacă încerci să nu le atingi punctele sensibile şi nu abordezi unele subiecte de discuţie pentru care nu sunteţi încă pregătiţi, lucrurile vor reveni la normal încetul cu încetul. Profită acum de oportunitatea de a consolida această atmosferă armonioasă şi lasă pe alt moment din săptămână reluarea unor discuţii necesare, dar care au un risc ridicat de a produce unele tensiuni.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Scorpion 

Comunici bine astăzi cu majoritatea persoanelor cu care intri în contact, fie că este vorba de apropiaţi ori de cei cu care interacţionezi la locul de muncă. Aşadar, se anunţă o zi perfectă pentru negocieri, întâlniri de afaceri, interviuri de angajare, brainstorming-uri sau orice fel de context social care te aduce într-un dialog cu ceilalţi. Ştii exact când să spui ceea ce crezi şi când să îi asculţi pe cei din jurul tău pentru a obţine reacţia de care ai nevoie din partea lor pentru a-ţi atinge mai devreme sau mai târziu unele obiective pe termen lung ori mai scurt.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Săgetător 

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) care se intersectează astăzi cu unele oportunităţi financiare. În anumite cazuri, ar putea fi vorba de activităţi extraprofesionale în domeniul lor principal de activitate, iar în altele, de proiecte într-un sector cu care cei(le) născuţi(te) în acest semn cochetează doar din când în când. Oricare ar fi scenariul, cert este că faptul că încep să apară schimbări în bine pe plan profesional şi că te plansezi pe o curbă ascendentă către stabilitatea financiară la care râvneşti de destul de multă vreme. Pe de altă parte, nu uita nici de comportamentele tale financiare.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Capricorn 

Ai o dispoziţie de zile mari astăzi şi te bucuri de tot felul de momente frumoase în compania partenerul de viaţă şi/ sau a celor mici. Cei din jur îţi oferă atenţia de care ai nevoie în această perioadă, iar la schimb, tu îi copleşeşti cu starea ta de spirit jovială. În cazul în care eşti single, dar te vezi cu cineva special, fii sigur(ă) că o eventuală întâlnire romantică azi sau o simplă convorbire telefonică poate fi suficientă pentru a face un pas decisiv către ceva ce îţi doreşti să construieşti cu cel(a) care ţi-a pus inima pe jar.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Vărsător 

S-ar putea ca timpul petrecut alături de cei dragi să fie unul revigorant pentru tine astăzi. Te simţi în siguranţă alături de ei, înţeles(asă) şi nu experimentezi nicio presiune de a te comporta într-un fel care nu îţi vine deloc astăzi. Este drept că există lucruri pe care ai vrea să le discuţi cu ei, dar nu te frământă într-atât de tare încât să te deranjeze acest lucru astăzi. Şi nici nu pare că te grăbeşti să vorbeşti despre ele. Ştii că va veni la un moment dat momentul să fii deschis(ă) în legătură cu lucruri pe care le simţi.

HOROSCOP 7 februarie 2022 - Peşti 

Se anunţă o zi a discuţiilor inspiraţionale şi a veştilor bune. În unele cazuri, s-ar putea să aibă legătură cu proiecte de viitor şi/ sau cu planuri pe care intenţionezi să le implementezi cu alte persoane din jurul tău. În altele, este vorba despre sfaturi valoroase primite din partea prietenilor sau a altor persoane care îţi împărtăşesc viziunile şi idealurile. În orice caz, simţi că ai lângă tine persoane pe care te poţi baza, în care ai toate motivele să te încrezi în cazul în care lucrurile nu merg chiar aşa cum ţi-ai imaginat. Încearcă să-i ţii aproape de tine.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici