HOROSCOP 7 MAI 2020: Zi plină pentru zodiile Fixe. Schimbări pe toate planurile

Cel mai important eveniment astral al zilei este, fără doar şi poate, Luna Plină din zodia Scorpionului, configuraţie care influenţează cel mai puternic semnele Fixe (Taur, Leu, Scorpion şi Vărsător).

30054 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 MAI 2020: Zi plină pentru zodiile Fixe. Schimbări pe toate planurile

HOROSCOP 7 MAI 2020: Zi plină pentru zodiile Fixe. Schimbări pe toate planurile

Ele sunt chemate să facă schimbări de substanţă în atitudinea lor pe plan financiar, profesional şi în cuplu.
 
HOROSCOP 7 MAI BERBEC 
 
Luna Plină de astăzi se suprapune peste axa finanţelor din horoscopul tău general, cu menţiunea că, în ceea ce te priveşte, se manifestă plenar în casa banilor şi a bunurilor de care dispui şi/ sau pe care vrei să le câştigi în asociere cu partenerul de viaţă şi/ sau afaceri, clienţii şi/ sau colaboratorii. Oricare ar fi fost abordarea voastră comună pe tema finanţelor şi a patrimoniului comun, acest eveniment astral îţi arată care sunt urmările. În unele cazuri, se fructifică investiţii şi se valorifică economii pentru care s-a lucrat intens în ultima vreme, iar pentru alţi(te) nativi(e), vin pierderi.
 
HOROSCOP 7 MAI TAUR 
 
În cazul tău, Luna Plină de azi îşi face simţită influenţa în casa relaţiilor, iar pe fundalul său energetic, ies la iveală diferenţele dintre tine şi persoana iubită şi/ sau cei cu care derulezi activităţi profesionale. Dacă te uiţi retrospectiv la ultimele săptămâni, vei vedea că poate nu i-ai ascultat destul, că ai pierdut din vedere anumite semnale pe care ţi le-au trimis atunci când nu aveau curajul să îţi spună cu exactitate ce cred. Lecţia acestui eveniment cosmic pentru tine este aceea de a avea mai multă încredere în propria intuiţie, mai ales în raport cu cei din jur.
 
HOROSCOP 7 MAI GEMENI 
 
Luna Plină de joia aceasta se perfectează pe axa sănătăţii din astrograma ta solară, semn că a venit momentul să tragi linie pentru a vedea cum stilul tău de viaţă, alimentaţie şi etica de muncă te-au afectat în ultima perioadă. Dacă ai mâncat aiurea, te-ai pus să dormi la ore târzii ori nu ai trasat o limită clară între muncă şi timp liber, efectele vor începe să se vadă în a doua parte a acestei săptămâni. De menţionat ar mai fi că sistemul tău imunitar poate da rateuri în zilele care urmează, deci ia în serios toate mijloacele de precauţie.
 
HOROSCOP 7 MAI RAC  
 
Luna Plină de azi se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău general, iar acest lucru îţi arată că a venit vremea să colectezi ce a rezultat din comportamentul pe care l-ai adoptat în raport cu ei în ultima vreme. S-ar putea ca doar unele abordări să îţi fi adus rezultatele dorite, în timp ce altele au scos în relief lucruri la care sunteţi deficitari, la care ar fi de dorit să mai lucrezi. Nu este exclus să îţi fi vărsat pe cei dragi o parte din frustrările asociate cu faptul că n-ai o viaţă socială acum.
 
HOROSCOP 7 MAI LEU  
 
Cu Luna Plină în casa familiei, accentul cade aproape în exclusivitate pe viaţa de familie în această a doua jumătate a săptămânii. Te-ai axat mult pe carieră în ultimele zile, iar pe cei dragi i-ai cam neglijat, ceea ce înseamnă că nu toate sunt aşa cum ţi le-ai dorit în sectorul domestic. De unele îndatoriri casnice şi de familie ai cam uitat sau le-ai amânat prea mult, fapt care a dus poate la unele discuţii în contradictoriu care au cam răcit relaţiile. Caută să compensezi de azi încolo, să te arăţi mai preocupat(ă) de nevoile şi dorinţele rudelor tale apropiate.
 
HOROSCOP 7 MAI FECIOARĂ 
 
Luna Plină se desăvârşeşte în casa comunicării, iar rolul ei este acela de a-ţi arăta cât de puternice sunt, de fapt, cuvintele pe care le rosteşti. S-a întâmplat adesea în ultimele zile să vrei să comunici ceva, dar să iasă altceva, ceea ce a condus probabil la neînţelegeri sau chiar la certuri în toată regula. Acest eveniment astral semnalează aşadar că există un dezechilibru între crezul tău personal şi felul în care te porţi, că a venit vremea să reevaluezi şi să îţi ajustezi sistemul de valori, principii şi credinţe. Altfel, laşi impresia unei persoane care nu eşti de fapt.
 
HOROSCOP 7 MAI BALANŢĂ
 
Luna Plină formează o punte de legătură între casele banilor din horoscopul tău general, cu amendamentul că, în cazul tău, efectele sale se văd mai ales în felul în care ţi-ai gestionat resursele în ultima vreme. Au apărut în ultima vreme o serie de dezechilibre în comportamentul tău financiar, iar acestea au condus la nişte decizii nu tocmai înţelepte pe acest plan. Dacă eşti norocos(oasă), urmările nu vor fi prea grave, dar indiferent de cum stau lucrurile, cert este că ar trebui să fii mai strict(ă) cu tine. În caz contrar, nu vei scăpa la fel de uşor pe viitor.
 
HOROSCOP 7 MAI SCORPION 
 
În cazul tău, Luna Plină de astăzi se manifestă plenar în tocmai semnul naşterii tale, ceea ce pune reflectorul astral pe încredea ta de sine, pe modul în care te exprimi şi te raportezi la cei din jurul tău. Zilele care urmează, cumulate, funcţionează ca o oglindă care îţi arată dacă ai gafat-o în raport cu anumite persoane, ce este de făcut şi care sunt neajunsurile personale pe care le-ai putea transforma în atuuri. Urmăreşte cu mai multă atenţie felul în care ceilalţi interacţionează cu tine şi vei obţine răspunsul la toate întrebările care te frământă în legătură cu tine.
 
HOROSCOP 7 MAI SĂGETĂTOR  
 
În horoscopul tău general, casa în care se perfectează Luna Plină este cea a subconştientului, semn că efectele acestui eveniment astral le vei vedea doar tu. Mai exact, el vine să îţi pună la încercare stabilitatea şi echilibrul universului tău interior, provocându-te să înfrunţi direct temeri şi frustrări de care eşti mai mult sau mai puţin conştient(ă), dar care ţi-au dat cu siguranţă târcoale în ultima perioadă. Cea mai bună cale de apărare este, aşa cum bine ştii, atacul, decii fii sincer(ă) cu tine, renunţă la ceea ce se dovedeşte a fi ataşament toxic şi fă loc unui început nou.
 
HOROSCOP 7 MAI CAPRICORN  
 
Luna Plină de astăzi se formează în casa planurilor de viitor şi a proiectelor de grup din astrograma ta solară, iar energiile cu care operează ea te provoacă să faci un bilanţ şi să vezi cum anume circumstanţele actuale ţi-au modificat perspectivele pe termen lung. Poate că unele nu mai arată aşa cum ţi-ai dori şi mai mult ca sigur ai luat anumite decizii de nevoie, silit(ă) de circumstanţe. Încearcă se vezi partea plină a paharului, să te adaptezi din mers, să schimbi ceea ce ar putea să îţi pună în pericol investiţiile şi eforturile depuse până în acest moment.
 
HOROSCOP 7 MAI VĂRSĂTOR 
 
Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa carierei din horoscopul tău general, iar scopul acesteia este acela de a-ţi arăta cum anume ţi-au afectat ascensiunea profesională comportamentele şi performanţa de care ai dat dovadă pe plan profesional. Dacă nu ai afişat prea multă implicare şi o atitudine proactiv, s-ar putea să constaţi că ai bătut pasul pe loc ori că te-ai îndepărtat vizibil de o potenţială promovare ori de o mărire de salariu. Dovedeşte mai multă responsabilitate, fă lucruri fără a-ţi fi expres delegate, iar şefii îţi vor reconsidera eligibilitatea pentru beneficiile profesionale la care tinzi de mult.
 
HOROSCOP 7 MAI PEŞTI 
 
Luna Plină de joia aceasta ocupă casa filozofiei de viaţă din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că, în ultimele două săptămâni, au avut loc tot felul de evenimente care şi-au pus amprenta asupra stării tale emoţionale şi în consecinţă, asupra perspectivei tale cu privire la viitor. Obiectivul acestora a fost acela de a-ţi arăta că se cer ajustate valori şi idealuri, că nimic nu-i bătut în cuie şi că devenirea ta este continuă. Integrează-ţi lecţiile cu care te-ai ales în crezul personal şi vei vedea că nu vor exista situaţii în care să faci aceeaşi greşeală de două ori.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici