HOROSCOP 7 septembrie. Lună Nouă în Fecioară. Patru zodii, mai aproape de succes

Astăzi se formează Luna Nouă în semnul Fecioarei, ceea ce aduce un plus de organizare şi pragmatism în cazul zodiilor mutabile (Gemeni, Fecioară, Săgetător, Peşti).

14631 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 7 septembrie. Lună Nouă în Fecioară. Patru zodii, mai aproape de succes

HOROSCOP 7 septembrie. Lună Nouă în Fecioară. Patru zodii, mai aproape de succes

HOROSCOP 7 septembrie - Berbec

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa muncii şi a sănătăţii din horoscopul tău general, prilej numai bun să lucrezi puţin la stilul tău de viaţă şi alimentaţie ori la etica ta profesională. Acesta este un moment bun, de exemplu, pentru a începe o dietă sau a renunţa la un obicei care nu este sănătos. De asemenea, este foarte uşor să adopţi acum tehnici noi de lucru ori să schimbi ceva, cât de mic, la modul în care abordezi unele sarcini de serviciu. Randamentul tău profesional se va schimba în bine dacă îţi găseşti curajul de a experimenta.

HOROSCOP 7 septembrie - Taur

Luna Nouă de azi se perfectează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că ar fi indicat să schimbi ceva în atitudinea ta în raport cu partenerul de viaţă şi/ sau cei mici. Cu siguranţă ai observat că se nasc scântei atunci când spui sau faci unele lucruri, semn că ar fi bine să înlocuieşi unele comportamente cu altele, care te vor ajuta să îţi îmbunătăţeşi relaţia cu cei dragi. În cazul altor nativi(e), acest eveniment astral poate indica faptul că vor cunoaşte foarte curând o persoană de care se simt extrem de atraşi(e).

HOROSCOP 7 septembrie - Gemeni

Luna Nouă de astăzi ocupă casa familiei din horoscopul tău general, iar acest lucru arată faptul că trebuie să schimbi ceva la modul în care te raportezi la membrii familiei, de origine mai ales. Profită de această oportunitate pentru a analiza modul în care relaţia voastră a mers în ultima perioadă şi încearcă să vezi dacă nu cumva ar merge mai bine lucrurile între voi dacă ai renunţa la unele comportamente în favoarea altora. De asemenea, acesta este un moment bun pentru lucrări de construcţie, amenajare sau redecorare ori pentru a cumpăra ori a vinde un teren sau apartament/ casă.

HOROSCOP 7 septembrie - Rac

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa comunicării din horoscopul tău solar, motiv pentru care se pune mult accentul de azi începând pe modul în care te raportezi la cei din jur. Trebuie să ţii însă cont că această lunaţie solicită de la tine şi schimbări; mai exact, se vrea să fii mai atent(ă) la discurs, să-ţi impui standarde mai ridicate cu privire la modul în care te pregăteşti pentru o conversaţie, fie că o porţi cu cineva drag ori cu cineva de la serviciu. Acest lucru este cu atât mai important cu cât te aşteaptă discuţii importante.

HOROSCOP 7 septembrie - Leu

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa banilor şi a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că te întâlneşti azi sau în zilele care urmează cu unele oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul unor investiţii. Pe de altă parte, însă, ar fi bine să profiţi de această lunaţie şi pentru a face unele schimbări în ceea ce priveşte modul în care te raportezi la bugetul tău. Ar fi de bun augur, de exemplu, să încerci să ţii o evidenţă mai clară a cheltuielilor şi a profiturilor pe viitor.

HOROSCOP 7 septembrie - Fecioară

Luna Nouă de azi ocupă tocmai semnul naşterii tale, ceea ce denotă faptul că tu eşti prioritatea principală zilele acestea. Lunaţia aceasta este un prilej perfect să îţi faci o programare la coafor pentru o schimbare de look, de exemplu, ori să îţi înnoieşti garderoba cu câteva articole noi de îmbrăcăminte care îţi reflectă personalitatea. Astfel de schimbări vor avea un efect pozitiv asupra încrederii pe care o ai în propria persoană şi, prin extensie, vei observa o îmbunătăţire şi pe plan social. Când te simţi bine în pielea ta, oamenii tind să te privească şi să se comporte altfel.

HOROSCOP 7 septembrie - Balanţă

Luna Nouă de astăzi se manifestă plenar în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să te concentrezi pe sănătatea ta emoţională şi mentală în această perioadă. Dacă există situaţii sau persoane din trecut care nu îţi fac bine şi care reapar constant în peisajul actual, încearcă să vezi ce anume te ţine legat(ă) de ele. În cazul în care este vorba despre teama de necunoscut, încearcă să lucrezi la modul în care procesezi schimbările, să vezi beneficiile din spatele lor. Zonele de confort în care te afli acum nu fac deloc bine evoluţiei tale pe termen lung.

HOROSCOP 7 septembrie - Scorpion

Luna Nouă de azi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea ca perioada imediat următoare să vină la pachet cu obiective noi ori cu reactualizarea unora mai vechi. Nu este exclus ca prietenii să aibă un aport destul de important în acest sens, fie că te încurajează să îţi urmezi un vis, fie că te inspiră cu rezultatele pe care le-au avut ei atunci când au decis să facă ceva pe cont propriu. În cazul altor nativi(e), această lunaţie s-ar putea să anunţe colaborări cu bătaie lungă.

HOROSCOP 7 septembrie - Săgetător

Luna Nouă de astăzi ocupă casa carierei din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi de a ieşi în evidenţă în domeniul tău de activitate şi/ sau în compania în care activezi. Fie că este vorba de propunerile pe care le faci ori de rezultatele pe care le ai, este cert faptul că laşi o impresie bună atât persoanelor cu care lucrezi, cât şi superiorilor. În cazul în care nu ai urmărit o promovare în ultima perioadă, acum ar fi indicat să iei în considerare un astfel de obiectiv. Dispui de toate atuurile.

HOROSCOP 7 septembrie - Capricorn

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa filozofiei de viaţă, a studiilor, călătoriilor şi a interacţiunii cu instituţiile statului. Această lunaţie este una extrem de benefică pentru nativii(ele) care încep cursuri în aceste zile, care susţin examene ori pleacă în delegaţii cu mize mari, în care încearcă să rezolve lucruri importante. Pe lângă succesul garantat de astre, se aleg şi cu lecţii de viaţă care le vor prinde bine mult timp de acum încolo. De asemenea, este un moment propice să demarezi procese birocratice de care te-ai ţinut departe, de teamă că nu te vei descurca prea bine.

HOROSCOP 7 septembrie - Vărsător

Luna Nouă de astăzi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău general, prilej numai bun pentru a lega noi parteneriate şi colaborări ori de a discuta despre oportunitatea unor noi oportunităţi de investiţie cu cei cu care lucrezi deja sau cu partenerul de viaţă. Păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă şi aveţi idei similare despre ceea ce ar putea fi făcut cu fondurile comune, semn că discuţiile vor merge foarte bine, fără să întâmpinaţi diferenţe de opinie peste care vă este greu să treceţi. Se vede că există un echilibru în relaţia de putere.

HOROSCOP 7 septembrie - Peşti

Luna Nouă de azi se manifestă plenar în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, ceea ce denotă faptul că prioritatea ta în aceste zile ar trebui să fie relaţia de cuplu, dar şi colaborările de la locul de muncă. Dacă te concentrezi pe ele, acestea s-ar putea să evolueze mult în următoarea perioadă; deveniţi mai apropiaţi, comunicaţi mai uşor, ajungeţi mai repede la obiectivele comune. În cazul în care te întâlneşti cu cineva, dar lucrurile au cam bătut pasul pe loc, s-ar putea să observi faptul că lucrurile încep să se mişte în direcţia unei relaţii serioase, pe termen lung.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici