HOROSCOP 8 IUNIE 2020. Zodiile de Pământ şi cele de Apă, pe cai mari la începutul săptămânii

Zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) şi cele de Apă (Rac, Scorpion şi Peşti) sunt pe cai mari la începutul acestei săptămâni. Sextilele formate de Luna din Capricorn cu Marte şi Neptun le conferă atât simţ practic, cât şi intuiţie. Iar conjuncţiile aceleiaşi Luni cu Pluto şi Jupiter retrograde din Capricorn ajută zodiile dintâi să facă nişte schimbări de substanţă, care vor schimba peisajul lor profesional sau financiar.

12507 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 IUNIE 2020. Zodiile de Pământ şi cele de Apă, pe cai mari la începutul săptămânii

HOROSCOP 8 IUNIE 2020.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 BERBEC

Prima zi a acestei săptămâni aduce tot felul de oportunităţi neprevăzute. Când te aştepţi mai puţin şi de la persoane despre care nu credeai că vor interveni pentru tine, primeşti tot felul de şanse să te afirmi la locul de muncă. Dar cu toate acestea, nu te culci pe o ureche, profitând de aceste circumstanţe pozitive. Găseşti astăzi resursele interioare de a te mobiliza, deşi este luni, semn că nu îi vei dezamăgi pe cei care au crezut în tine. Eşti foarte capabil(ă), dar şi muncitor(oare) în acelaşi timp, fapt care te ajută să faci progrese către obiectivele tale profesionale.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 TAUR

Aceasta este o zi în care trebuie să gândeşti în perspectivă. În acelaşi timp, poţi afla că unele planuri sau colaborări nu (mai) merg şi trebuie să iei unele decizii dificile în cazul lor, iar în privinţa altora, primeşti veşti bune, care insuflă viaţă nouă în proiecte şi relaţii care stagnau de ceva vreme încoace. Într-un fel, ţi-a făcut mult bine această perioadă tulbure prin care am trecut cu toţii. Ea ţi-a oferit prilejul să îţi ierarhizezi priorităţile, să îţi ajustezi obiectivele şi să îţi setezi unele noi. Procesul nu a fost uşor, dar eforturile au meritat, vei vedea curând.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 GEMENI

La serviciu, dar mai ales în relaţiile cu cei cu care desfăşori activităţi profesionale, totul pare să decurgă bine. Spre deosebire de alte dăţi, există un echilibru în raportul de forţe între voi, ceea ce te ajută să interacţionezi eficient cu ei. Iar dacă ţi-a dat competiţia de furcă în ultima vreme, astăzi reuşeşti să o eclipsezi printr-o lovitură de teatru care te repune în fruntea topului. Acasă, lucrurile merg şi ele ca unse. Te înţelegi bine cu partenerul, iar orgoliile nu vă stau în cale, aşa cum se întâmplă uneori. Profită de acest lucru şi discută anumite chestiuni sensibile.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 RAC

Şi în cazul tău se arată astăzi o zi în care predomină buna înţelegere în parteneriatul de viaţă şi/ sau afaceri. Ai viziuni şi idealuri similare cu persoana iubită, dar şi cu cei cu care derulezi activităţi profesionale. Acest lucru vă ajută să colaboraţi eficient şi să rezolvaţi fără prea mari dificultăţi eventualele probleme de ordin birocratic care stau în calea obiectivelor voastre comune. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, se observă o comunicare mai bună şi cu rudele şi/ sau apropiaţii din străinătate ori cu factorii de decizie de la compania-mamă din străinătate. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 LEU

În cazul tău, iarba creşte şi lunea. Ceea ce vreau să spun cu asta este că reuşeşti foarte uşor să te mobilizezi, să îţi găseşti resursele interioare pentru a te pune pe treabă. S-ar putea să existe însă şi alţi factori care te motivează să nu pierzi vremea. Poate fi vorba despre un bonus sau chiar perspectiva unei promovări şi/ sau a unei măriri de salariu. În orice caz, cert este că nu ai nevoie de prea multe discuţii cu tine însuţi(ăţi) sau înghionteli din partea şefilor sau a colegilor pentru a te opri din a procrastina. Ţine-o tot aşa.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 FECIOARĂ

Cât priveşte mersul lucrurilor la serviciu, astrele sunt destul de secretoase astăzi, în sensul că nu formează aspecte pe casele aferente din astrograma ta solară. Pe de altă parte, sunt extrem de darnice cu informaţiile care privesc viaţa ta sentimentală şi/ sau relaţia cu copiii. Pe aceste planuri, îţi merge de minune astăzi. Aşadar, ar fi şi păcat să nu îţi faci astăzi timp, după programul de la muncă, să petreci timp de calitate cu ei. Indiferent că ieşiţi la plimbare, mergeţi la terasă ori vă îndeletniciţi cu activităţi care constituie hobby-uri comune, cert este că vor prinde foarte bine.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 BALANŢĂ

Nici în cazul tău nu ne transmit prea multe lucruri astrele cu privire la situaţia de astăzi de la serviciu. Dacă lucrezi de acasă, lucrurile par să meargă bine în plan profesional, dar dacă te-ai întors la birou, contextul astral nu ne oferă informaţii clare despre parcursul şi deznodământul activităţilor tale. Oricare ar fi circumstanţele în care te afli, cert este că ai treabă şi acasă. Ai făcut poate unele promisiuni familiei ori ţi-ai asumat nişte îndatoriri casnice pe care le-ai tot amânat. În cazul altor nativi(e) ai(le) semnului, prima zi a săptămânii coincide cu debutul unor lucrări de construcţie.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 SCORPION

Din câte se poate înţelege din aspectele astrale ale zilei, nu îţi prea arde astăzi de muncă. E drept, îţi vei face treaba programată pe azi, dar nu cu foarte multă tragere de inimă. Ajută şi faptul că nu i se ridică dificultăţi care să constituie o noutate, pe care să nu îţi dai seama de unde să le apuci. Ziua devine mai interesantă după programul de la serviciu, când pare că ai planuri cu copiii şi/ sau partenerul de viaţă. Ori poate că ai revenit pe scena de dating şi ţi-ai propus astăzi să te vezi cu cineva special.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 SĂGETĂTOR

Angajamentele cu cea mai mare rată de succes sunt cele pe care ţi le iei la începutul săptămânii. Favorizate sunt, mai cu seamă, investiţiile în spaţiul de locuit sau cumpărăturile pentru casă, dar şi într-ajutorarea celor dragi într-o formă materială, cu bani sau obiecte de care au nevoie. Iar dacă tu eşti cel(a) care ar avea nevoie de o mână de ajutor, nu te da în lături să ceri sprijinul rudelor apropiate. Răspunsul va fi unul afirmativ, iar suportul primit va fi oferit din tot sufletul. Această zi aşadar este una care ar trebui să vizeze binele comun al familiei.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 CAPRICORN

Abilităţile tale de socializare şi comunicare sunt potenţate astăzi de astre, care promit că te vei descurca de minune în orice context care necesită să iei cuvântul - şedinţe, audienţe, pitch-uri, interviuri de angajare, negocieri sau orice alt tip de întrevederi, fie ele faţă în faţă sau online. De sprijin din partea astrelor se bucură şi nativii(ele) acestei zodii care semnează azi un contract de angajare sau colaborare. În ciuda diferenţelor de viziune ori de personalitate, reuşeşti fără probleme să găseşti un filon comun de discuţie cu interlocutorii tăi. Profită de influenţa astrelor şi îmbogăţeşte-ţi reţeaua de cunoştinţe cu adiţii valoroase.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 VĂRSĂTOR

Astăzi ar putea apărea oportunităţi financiare de unde te aştepţi mai puţin sau prin intermediul unor oameni despre care nu credeai că te urmăresc îndeaproape. Ele nu implică neapărat câştiguri prin activităţi (extra)profesionale, proiecte extra sau ore suplimentare, ci ar putea viza şi nişte mijloace de a reduce unele plăţi pe care trebuie să le achiţi urgent ori unele strategii de a evita posibile pagube sau cheltuieli viitoare. În orice caz, cert este că îţi face bine mental să te menţii într-o stare de echilibru sau uşoară urcare în ceea ce priveşte bugetul. Stabilitatea materială îţi dă încredere în tine.

HOROSCOP 8 IUNIE 2020 PEŞTI

Eşti într-o formă bună astăzi şi entuziast(ă) cu privire la perspectivele zilei şi ale săptămânii în general. De progrese mari te bucuri dacă te ocupi astăzi de proiecte, indiferent dacă tu le coordonezi sau doar eşti implicat(ă) în ele. Colaborezi bine cu cei cu care desfăşori astfel de activităţi, iar lucrurile merg ca pe roate. Se vede că trageţi cu toţii la căruţă, că vă animă în egală măsură obiectivele pe care vi le-aţi propus. Ajută şi faptul că ai încredere în forţele proprii, că reuşeşti să controlezi până şi aspectele care nu evoluează chiar aşa cum ţi-ai imaginat iniţial.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici