HOROSCOP 8 noiembrie. O zi cu surprize pentru aceste zodii. La ce ai putea să te aştepţi

Luna din Leu aderă azi la un careu tensionat cu Uranus retrograd din Taur şi la un trigon armonios cu Marte retrograd din Berbec, semn că surprizele se ţin lanţ azi pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător). Graţie sextilului cu Venus din Balanţă, nativii(ele) acestor semne cu prieteni sau rude născuţi în semne de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător), vor reuşi să se bucure de duminică, în ciuda pronosticurilor astrale.

15133 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 8 noiembrie. O zi cu surprize pentru aceste zodii. La ce ai putea să te aştepţi

HOROSCOP 8 noiembrie. O zi cu surprize pentru aceste zodii. La ce ai putea să te aştepţi

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - BERBEC

Încearcă să menţii astăzi cheltuielile la limita ta de jos. Tentaţiile te urmăresc la tot pasul şi bugetul care ţi-a mai rămas pe acest weekend nu îţi permite extravaganţe prea mari. Este de înţeles dacă vrei să îi răsfeţi pe cei dragi sau să iei un cadou frumos cuiva din familie, dar şi dacă optezi pentru ceva mai avantajos ca preţ, vei reuşi să obţii acelaşi efect. Până la urmă, contează intenţia pe care-ai avut-o.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - TAUR

În planul vieţii de familie, se anunţă azi rost de conflicte pe care le gestionezi greu. Există mari diferenţe de comportament între tine şi cei dragi, iar astăzi le gestionezi mai greu decât de obicei. Spre seară, se iasă la liman din acest punct de vedere. Îţi dai seama că nurezolvi nimic dacă o ţii pe a ta, dacă nu laşi de la tine pentru a avea parte de o duminică aşa cum meritaţi.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - GEMENI

În prima parte a zilei, s-ar putea să fii ţinta unor veşti nu tocmai bune sau poate că te raportezi prea mult la experienţe din trecut. În orice caz, cert este că nu ai parte de o duminică grozavă, cel puţin de dimineaţă. Spre dup-amiază, s-ar putea să te înveselească întâlnirea cu un prieten sau o discuţie pe care o purtaţi la telefon. Mai mult decât atât, te încurajează să priveşti din alt unghi viitorul.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - RAC

Oricare ar fi situaţiile care se conturează astăzi, nu este o idee deloc bună să amesteci prietenia cu banii. Vor veni şi momente în care ştii să le combini fără a înregistra pagube sau a-ţi strica relaţia cu nişte oameni importanţi pentru tine. În a doua parte a zilei, s-ar putea să te întâlneşti cu unele oportunităţi financiare importante chiar în weekend. Dacă timpul îţi permite, analizează-le atent şi profită de ele în timp util.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - LEU

Astăzi ar putea apărea conflicte la serviciu în cazul acelor nativi(e) care merg azi la muncă. Dacă nu, ai grijă să nu fie vorba cumva de nişte discuţii aprinse cu o figură de autoritate din familie. În a doua jumătate a acestei zile, lucrurile intră pe făgaşul normal, în sensul în care starea ta de spirit se schimbă în bine şi chiar simţi nevoia să faci ceva special, să întreprinzi o mică excursie, de exemplu.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - FECIOARĂ

Unele relaţii, proiecte sau planuri de viitor nu par să meargă în direcţia pe care ai preconizat-o, dar nu se recomandă deloc să iei azi o decizie definitivă în ceea ce le priveşte. În caz contrar, s-ar putea să îţi dai seama că te-ai grăbit, că era doar o situaţie termporară. Ai puţină răbdare şi vei vedea că, până diseară, lucrurile vor intra pe un făgaş mai bun şi nu vei mai simţi apăsarea grijilor.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - BALANŢĂ

Între tine şi partenerul de viaţă, lucrurile nu evoluează prea fericit astăzi, dar încercaţi să vedeţi partea bună a lucrurilor. Cu siguranţă aţi reuşit să vă atingeţi obiective importante în această săptămână împreună, dar şi separat şi nu ar fi rău să le sărbătoriţi împreună. Iar dacă greutăţile atârnă mai greu în balanţă decât realizările, încercaţi să descoperiţi împreună soluţii pentru ca lucrurile să meargă ceva mai bine în zilele care urmează. Faceţi front comun.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - SCORPION

Nici pentru tine nu se anunţă o zi prea strălucită în cuplu, dar asta nu înseamnă că pronosticul astrelor nu poate fi depăşit. E drept că şi tu, şi partenerul aveţi personalităţi puternice, care nu lasă de la ele uşor, dar dacă vă concentraţi pe obiectivele comune, veţi vedea că acestea sunt mai importante decât miza unui punct de vedere ce se vrea impus. Aşadar, lucraţi împreună pentru a readuce armonia în relaţia de cuplu.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - SĂGETĂTOR

Te numeri printre nativii(ele) zodiilor care resimt astăzi destul de puternic oboseala şi stresul care s-au acumulat peste săptămână. Poate nu eşti pe deplin conştient(ă) de acest lucru, dar este clar că efectele se văd la un nivel subtil, din modul în care te raportezi la situaţii sau la cei din jur. Timpul petrecut cu cei dragi te-ar putea ajuta să depăşeşti această stare de spirit. Profită de weekend pentru a sta în compania lor.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - CAPRICORN

Dacă lucrezi azi, s-ar putea să ai parte de o zi solicitantă şi plină la locul de muncă. Ori poate că aşa o percepi tu, deşi nivelul de muncă nu este foarte complex sau mai mare decât de obicei. Aşadar, încearcă să nu-ţi impui standarde de productivitate şi fă ce poţi în condiţiile date. În plan sentimental şi în relaţia cu copiii, lucrurile stau însă mult mai bine şi odată ajuns(ă) acasă, te vei relaxa.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - VĂRSĂTOR

S-ar putea să îţi fie dificil astăzi să te împarţi între planurile cu prietenii şi cele cu familia, mai ales dacă s-a întâmplat ca ele să se suprapună. Gândeşte-te bine aşadar cum îţi organizezi ziua, mai ales dacă există evenimente importante pe care ar trebui să le sărbătoreşti astăzi cu rudele. În cel mai fericit caz, poate reuşeşti să te vezi şi cu unii, şi cu ceilalţi, astfel încât să nu rămână nimeni pe dinafară.

HOROSCOP 8 NOIEMBRIE - PEŞTI

Tensiunile s-ar putea ţine lanţ şi în cazul tău astăzi, mai ales dacă te aprinzi repede şi nu asculţi suficient de bine ce au de spus cei din jurul tău. În fond, nu este nevoie să faci mare lucru, ci să ai răbdare ca fiecare să îşi spună punctul de vedere. Cel mai bine ar fi să laşi anumite subiecte de discuţie pe a doua parte a zilei, când poţi să le abordezi mai calm.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici