HOROSCOP 9 decembrie. Lucrurile scapă de sub control pentru patru zodii. Se pierd oportunităţi pe mai multe planuri

Luna aderă azi la o conjuncţie cu Jupiter în Vărsător şi la un careu tensionat cu Marte din Scorpion, înainte să intre în Peşti. Cu alte cuvinte, problemele continuă pentru zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), care se văd puse în faţa unor evenimente pe care nu le pot constrola.

6636 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 decembrie. Lucrurile scapă de sub control pentru patru zodii. Se pierd oportunităţi pe mai multe planuri

HOROSCOP 9 decembrie 2021

HOROSCOP 9 decembrie – Berbec 

S-ar putea să apară azi provocări la nivelul unui proiect, al unui plan de viitor sau în ceea ce priveşte viaţa de cuplu ori o relaţie de prietenie. Problemele, se pare, existau de mai multă vreme, dar poate că nu le-ai acordat prea multă atenţie şi acum au ieşit din matcă. În a doua parte a zilei, Luna trece în casa subconştientului din horoscopul tău general, prilej numai bun să îţi iei un timp de reflecţie şi să te gândeşti la ceea ce tocmai s-a întâmplat, dar mai ales la soluţiile pe care le poţi implementa în situaţia de acum.

HOROSCOP 9 decembrie – Taur

În plan profesional, se întrevede astăzi o zi destul de tensionată, în sensul în care ar putea apărea discuţii în contradictoriu între tine şi şefi sau în raport cu unii colegi de muncă mai vechi în branşă. În alte cazuri, s-ar putea să fie vorba de dispute cu partenerul de viaţă, mai ales în cazul în care lucraţi în aceeaşi companie, în acelaşi domeniu de activitate sau aveţi o afacere împreună. În a doua jumătate a zilei, Luna ajunge în casa planurilor de viitor din horoscopul tău solar, semn că te concentrezi atunci pe unele proiecte de viitor individuale/ colective.

HOROSCOP 9 decembrie – Gemeni 

La locul de muncă, te aşteaptă astăzi o zi plină de provocări, care îţi testează capacitatea de a face faţă stresului şi/ sau de găsi soluţii pentru probleme la care nu te aşteptai să se complice. Aşadar, nici nu este de mirare că ai impresia că abilităţile şi experienţa ta de muncă nu sunt suficiente pentru a te putea ridica la înălţimea aşteptărilor. În a doua parte a zilei, Luna trece totuşi în casa carierei, ceea ce te motivează să te ridici la înălţimea provocărilor. Ele pot constitui o oportunitate de a ieşi în evidenţă în domeniu şi-n ochii şefilor.

HOROSCOP 9 decembrie – Rac

Se manifestă azi o zi în care lucrurile pe care ţi le doreşti nu sunt cele mai sănătoase pentru tine, iar cele de care ai nevoie nu sunt neapărat şi cele care îţi plac. Aşadar, te afli în faţa unei decizii greu de luat, la care trebuie să te gândeşti mult şi bine înainte să acţionezi în vreun fel sau altul. În a doua jumătate a acestei zile, Luna ajunge în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, ceea ce te ajută să-ţi faci ordine în minte şi să faci alegerea care te avantează cel mai mult pe viitor.

HOROSCOP 9 decembrie – Leu 

S-ar putea să apară azi tensiuni în raport cu partenerul de viaţă în legătură cu o chestiune de ordin casnic, domestic sau locativ. Ori poate că apare o dispută cu un membru al familiei de orgine pe seama vieţii tale sentimentale. Oricare ar fi situaţia, cert este că trebuie să dai dovadă de multă diplomaţie. În a doua parte a zilei, Luna poposeşte în casa raporturilor de putere din horoscopul tău solar, indiciu cum că trebuie să reglezi conceptul de autoritate în raport cu partenerul de viaţă, dar şi cu alte persoane din familie. Trebuie să existe echitate între voi.

HOROSCOP 9 decembrie – Fecioară

Comunicarea cu colegii de serviciu ar putea lăsa astăzi de dorit, în sensul în care nu păreţi să fiţi pe aceeaşi lungime de undă în legătură cu modul în care ar trebui abordate unele chestiuni de ordin profesional. Pe de altă parte, trebuie să iei în calcul şi faptul că este posibil să fi apărut pe parcurs probleme de comunicare care necesită a fi clarificate. În caz contrar, există riscul ca lucrurile să nu se amelioreze. Luna trece în a doua parte a zilei în casa relaţiilor, prilej cu care s-ar putea ca spiritele să se mai domolească puţin după-amiază.

HOROSCOP 9 decembrie – Balanţă

S-ar putea să te tenteze astăzi unele cheltuieli destul de mari, pe care nu le aveai în program. Fie că le faci pentru tine în scopul satisfacerii unui moft, fie au legătură cu un răsfăţ al celor dragi, al persoanei iubite sau copiilor, cert este că trebuie să te gândeşti bine dacă nu cumva te expui riscului de a nu putea să acoperi unele cheltuieli urgente dacă acestea apar după ce achiziţionezi tu ceva ce n-ai nevoie. Încearcă să respecţi deocamdată lista de cumpărături. În a doua parte a zilei, Luna trece în semnul muncii, prilej de randament crescut.

HOROSCOP 9 decembrie – Scorpion 

Există posibilitatea să apară azi tensiuni între tine şi unele persoane din familie. Oricare ar fi subiectul, cert este că la baza problemei se află diferenţele de mentalitate şi/ sau de personalitate care există între tine şi ei. În a doua parte a acestei zile, Luna trece în casa iubirii şi a copiilor, ceea ce înseamnă că, cel puţin în raport cu ei, lucrurile merg bine, ceea ce s-ar putea să îţi dea forţa de care ai nevoie pentru a ajunge la un oarecare consens în raport cu cei din familia de orginie cu care n-ai prea multe lucruri în comun.

HOROSCOP 9 decembrie – Săgetător 

În prima parte a zilei, s-ar putea să intri în contact cu tot felul de informaţii, dar trebuie să ţii cont de faptul că nu toate din ele sunt adevărate. Unele din ele s-ar putea să fie greşite din greşeală, iar în cazul altora, s-ar putea să existe unele motivaţii ascunse, care nu îţi vor bine. În orice caz, oricare ar fi situaţia, este clar că trebuie să asculţi întâi de vocea ta interioară. După orele prânzului, Luna ajunge în casa familiei din horoscopul tău solar, semn că sfârşitul zilei îl vei petrece alături de cei dragi într-o atmosferă pozitivă.

HOROSCOP 9 decembrie – Capricorn 

În prima parte a acestei zile, nu este recomandat să faci investiţii prea mari în proiecte de grup sau în planuri individuale de viitor, căci există riscul să te expui unor riscuri de care nu eşti conştient(ă) pe deplin. Aşadar, ar fi indicat să îţi iei un timp de gândire şi abia apoi să acţionezi. În a doua jumătate a acestei zile, Luna progresează în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce susţine negocierile, întrevederile profesionale sau interviurile pe care le-ai putea avea cândva de la prânz încolo. Vei obţine exact ceea ce ţi-ai dorit de pe urma lor.

HOROSCOP 9 decembrie – Vărsător

În prima jumătate a zilei, există posibilitatea să faci faţă cu mai mult greu decât de obicei aşteptărilor superiorilor de la locul de muncă ori responsabilităţilor cu care vin la pachet sarcinile profesionale ori statutul pe care îl ai la serviciu. În a doua parte a zilei, Luna intră în casa banilor din horoscopul tău solar, semn că te motivează o perspectivă financiară să treci peste această stare şi să îţi găseşti foarte rapid un oarecare echilibru la nivel mental, astfel încât să termini în timp util ceea ce ţi-ai propus, de fapt, să faci până al finalul acestei zile.

HOROSCOP 9 decembrie – Peşti

Nu eşti într-o stare prea bună de spirit. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, acest lucru s-ar putea să aibă legătură cu un eveniment care a avut loc sau care va avea loc azi, iar în al altora, de situaţii care s-au acumulat şi care ies la iveală pe baza unui factor declanşator minuscul. Oricare ar fi situaţia, este clar că ai avea mai mult de câştigat dacă ai încerca să priveşti partea bună a lucrurilor. În acest sens te ajută şi Luna, care intră după-amiază în semnul naşterii tale şi îţi conferă un plus de optimism şi bună dispoziţie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici