HOROSCOP 9 ianuarie 2021. Cod roşu de conflicte pentru aceste zodii. Ele riscă să strice relaţii importante

Mercur din Vărsător aderă azi la un careu cu Marte din Taur. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) sunt pasibile de conflicte aprinse la locul de muncă, dar şi în raport cu apropiaţii. De asemenea, li se recomandă să nu vorbească înainte să treacă prin filtrul raţiunii ce au de spus.

15122 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 ianuarie 2021. Cod roşu de conflicte pentru aceste zodii. Ele riscă să strice relaţii importante

HOROSCOP 9 ianuarie 2021. Cod roşu de conflicte pentru aceste zodii. Ele riscă să strice relaţii importante

HOROSCOP 9 ianuarie - Berbec

Dacă ţi-ai făcut azi planuri cu prietenii, este posibil ca acestea să nu se fructifice de fapt. Ba mai mult, s-ar putea să te regăseşti în situaţia în care ai făcut cheltuieli importante ca acestea să aibă loc, ceea ce înseamnă că dezamăgirea este şi mai mare. Poate nu este vorba de ceva premeditat, care ar trebui să îţi dea de gândit cu privire la relaţia voastră. Dar nici nu ignora situaţia dacă este recurentă.

HOROSCOP 9 ianuarie - Taur

Dacă lucrezi astăzi, se conturează riscul unor discuţii în contradictoriu cu superiorii. Nu scapi de riscuri nici dacă nu mergi la serviciu astăzi, în sensul că apar alte situaţii care te pun într-o lumină nu prea plăcută, care îi pot face pe ceilalţi să te vadă într-o manieră care nu îţi reflectă deloc personalitatea. Aşadar, este foarte important să îţi analizezi într-o manieră obiectivă comportamentul, să îţi ajustezi atitudinea dacă aceasta nu este cea potrivită.

HOROSCOP 9 ianuarie - Gemeni

S-ar putea să nu fii într-o dispoziţie prea bună astăzi. Este greu de spus dacă sunt de vină evenimente punctuale, care se întâmplă astăzi sau aduni de ceva vreme motive de supărare care s-au manifestat astăzi. În orice caz, este clar că ai nevoie de timp pentru tine, că nu prea simţi nevoia să socializezi şi să te prefaci că totul este bine. Mai apar şi zile în care tu trebuie să fii prioritatea principală.

HOROSCOP 9 ianuarie - Rac

Unele relaţii de prietenie, colaborări sau proiecte nu par să evolueze în direcţia pe care ţi-ai dorit-o, iar asta-ţi dă nişte motive de îngrijorare astăzi. Fie că realizezi pe parcursul zilei unde se îndreptă ori se întâmplă azi ceva care pune bomboana pe colivă, este clar că nu eşti mulţumit(ă) şi că trebuie să faci ceva. Nu te grăbi totuşi să iei decizii pe termen lung, căci s-ar putea să nu fie cele mai inspirate.

HOROSCOP 9 ianuarie - Leu

Raportul de forţe între tine şi partener nu pare a fi în echilibru astăzi. Încearcă să derulezi fillmul evenimentelor şi să vezi dacă este ceva care persistă de mai multă vreme sau dacă este mai degrabă vina unui eveniment singular, ale cărui repercusiuni pot fi reparate printr-o discuţie deschisă cu persoana iubită. S-ar putea să nu fie nevoie decât de o mică schimbare de atitudine pentru ca lucrurile să reintre pe un făgaş normal, armonios.

HOROSCOP 9 ianuarie - Fecioară

Oboseala îşi spune astăzi cuvântul. Poate nu eşti conştient(ă) de faptul că bateriile tale au ajuns la cote de avarie, dar dacă urmăreşti modul în care te comporţi în anumite situaţii, vei vedea că nu este cel cu care eşti obişnuit(ă) şi pe care îl aşteaptă ceilalţi din partea ta. Din acest motiv, caută să te priveşti cumva din exterior şi dacă nu îţi place ce vezi, dedică ceva mai mult din timpul tău odihnei.

HOROSCOP 9 ianuarie - Balanţă

S-ar putea contura azi nişte momente de tensiune între tine şi persoana iubită şi/ sau cei mici. Nu se poate spune cu claritate de la ce vă luaţi, dar poate că nici nu contează prea mult acest lucru. Situaţii ca acestea trebuie întâmpinate cu un dialog transparent, prin care să le transmiţi celor dragi care sunt aşteptările tale de la ei şi să le arăţi că îţi pot împărtăşi ce nevoi doresc să le satisfaci.

HOROSCOP 9 ianuarie - Scorpion

Unele chestiuni de ordin locativ, domestic sau casnic s-ar putea transforma într-un motiv de discordie în raport cu partenerul de viaţă. Aveţi idei diferite despre ce-ar trebui făcut pentru a le depăşi, iar cum orgoliile pot fi supradimensionate astăzi, există posibilitatea să se ajungă la ceartă. Încearcă să laşi de la tine, să înţelegi punctul de vedere al persoanei iubite. S-ar putea să realizezi că nu exist atât de multe diferenţe de viziune între voi.

HOROSCOP 9 ianuarie - Săgetător

Dacă lucrezi astăzi, există posibilitatea să apară probleme de comunicare între tine şi colegii de muncă. La fel de posibil este să te confrunţi, de fapt, cu dificultăţi în operarea aparaturii sau a programelor pe care le utilizezi pentru a-ţi desfăşura activitatea profesională. În orice caz, este clar că trebuie să depui eforturi mai mari pentru a te putea concentra la ceea ce ai de făcut. Altfel, eşti pasibil(ă) să comiţi erori greu de reparat.

HOROSCOP 9 ianuarie - Capricorn

Cheltuielile sunt ceva de care ar trebui să te ţii departe astăzi, mai ales dacă bugetul tău de sfârşit de săptămână nu este prea consistent. Încearcă să te limitezi la cumpărăturile de bază şi nu exagera prea mult. S-ar putea să găseşti tot felul de motive pentru care ai nevoie de articolele la care râvneşti, dar nu ceda acestei tendinţe de a raţionaliza. Consultă-te cu apropiaţii mai bine înainte să faci vreo investiţie prea mare.

HOROSCOP 9 ianuarie - Vărsător

S-ar putea să apară azi nişte tensiuni între tine şi unele rude apropiate, datorate cel mai probabil unor diferenţe de viziune între tine şi cei dragi cu privire la o chestiune de ordin domestic, casnic sau locativ. Oricare ar fi motivul, este clar că trebuie să purtaţi o discuţie despre lucrurile care vă deranjează unul la celălalt, mai ales dacă este vorba despre situaţii punctuale, recente, care te-au nemulţumit în privinţa reacţiei din partea lor.

HOROSCOP 9 ianuarie - Peşti

S-ar putea să apară azi unele veşti nu tocmai bune, care te pun pe gânduri. Dar înainte să le iei de bune, poate este cazul să consulţi şi alte surse, să pui întrebări. De asemenea, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) la reacţii, la vorbe şi gesturi care te lăsau indiferent(ă) în alte contexte. Încearcă să nu le exagerezi proporţiile, căci nu există motive pentru care să crezi că cineva are de fapt alte intenţii.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici