HOROSCOP 9 ianuarie 2022. Trei zodii sunt în centrul atenţiei azi. Unele relaţii le pot aduce multe beneficii

Săptămâna se încheie cu o conjuncţie între Soarele din Capricorn şi Venus retrogradă, semn că zodiile de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn) sunt astăzi în centrul atenţiei.

7104 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 ianuarie 2022. Trei zodii sunt în centrul atenţiei azi. Unele relaţii le pot aduce multe beneficii

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Berbec 

Conjuncţia Soarelui cu Venus se perfectează azi în casa carierei din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că, deşi este duminică, reuşeşti să obţii o realizare importantă în plan profesional. Ar putea fi vorba despre o apropiere de unul dintr superiori într-un cadru mai puţin formal sau poate că întâlneşti pe cineva cu un statut aparte în comunitate care-ţi deschide nişte uşi care ţi-au fost inaccesibile până în prezent. Profită din plin de aceste oportunităţi.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Taur

  Conjuncţia Soarelui cu Venus se formează astăzi în casa călătoriilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că este o zi favorabilă pentru ieşiri în natură, la munte sau la ţară. Aşadar, dacă nu ţi-ai făcut niciun plan pe ziua de astăzi, poate este o idee bună să iei în calcul o ieşire din jungla urbană şi să schimbi puţin peisajul. Te va ajuta să-ţi încarci bateriile pe săptămâna viitoare şi să schimbi perspectiva.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Gemeni

Conjuncţia Soarelui cu Venus de astăzi ocupă o importantă casă relaţională din astrograma ta generală, fapt pentru care această duminică este despre cei dragi. Dacă au existat tensiuni între tine şi ei în ultima perioadă, lucrurile vor intra pe un făgaş normal în următoarele ore. Încearcă să eviţi subiectele de discuţie care scot în evidenţă diferenţele de viziune şi/ sau de personalitate între cei dragi şi caută să le abordezi când atmosfera se detensionează vizibil.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Rac 

Conjuncţia Soarelui cu Venus de azi are loc în casa parteneriatelor din astrograma ta solară, semn că această zi ar trebui să fie dedicată vieţii de cuplu. Fie că ieşi la o întâlnire ca pe vremuri cu cel drag sau aveţi parte de activităţi împreună acasă, cert este că îţi prinde bine să petreci timp de calitate alături de persoana iubită, după o săptămână destul de grea, cu tot felul de provocări de ambele părţi.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Leu

Conjuncţia Soarelui cu Venus se perfectează în casa sănătăţii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să îţi rezervi timp pentru odihnă astăzi. Ai avut parte de o săptămână lucrătoare destul de grea, cu mult stres şi presiune, iar acum a venit momentul să ai mai multă grijă de tine şi de nevoile organismului tău. Altfel, vei începe săptămâna care urmează pe baterii de avarie, care nu îţi permit să faci faţă provocărilor.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Fecioară 

Conjuncţia Soarelui cu Venus se formează în casa iubirii şi a copiilor din horoscopul tău solar, ceea ce denotă faptul că se anunţă o duminică de pomină pentru aceia care aleg să şi-o petreacă alături de persoana iubită şi/ sau de cei mici. De asemenea, este o zi favorabilă pentru nativii(ele) single, mai ales în cazul în care au programate astăzi întâlniri romantice cu cineva special, alături de care vor să construiască pe termen lung.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Balanţă 

Soarele aderă la o conjuncţie cu Venus în casa familiei din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că ai parte de o duminică frumoasă alături de cei dragi. În unele cazuri, s-ar putea să fie vorba despre o masă cu familia extinsă, iar în altele, de o vizită la sau de la rude apropiate. În contextul de faţă, este important să profiţi la maximum de această oportunitate şi să petreci timp de calitate cu ei.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Scorpion 

Soarele face o conjuncţie cu Venus în casa comunicării din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea să ai parte azi de nişte întrevederi cu persoane importante din viaţa ta. Fie că este vorba de fraţi, surori sau rude mai îndepărtate, fie că te vezi cu un prieten vechi, cert este că îţi face bine să iei contactul cu persoanele cele mai apropiate şi să te bucuri de momente de calitate alături de ele.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Săgetător 

Soarele îşi dă întâlnire azi cu Venus în casa banilor din horoscopul tău general, ceea ce poate însemna că unii(ele) nativi(e) ai(le) semnului se întâlnesc astăzi cu oportunităţi de ordin financiar, cu toate că nu este o zi lucrătoare. Este drept că aceasta ar putea însemna că sacrifică o parte din timpul lor liber, dar în acelaşi timp, le cade bine în contextul actual în care bugetul a fost afectat serios de sărbătorile de iarnă.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Capricorn 

Soarele se întâlneşte azi cu Venus în semnul naşterii tale, ceea ce înseamnă că te bucuri de un plus de carismă şi încredere în forţele proprii. Pe fundalul acestui eveniment astral, este mai probabil să nu ştii ce invitaţie să onorezi decât ce anume ai putea face în acest final de săptămână. Cu alte cuvinte, toată lumea pare să îşi dorească să petreacă timp cu tine, ceea ce îţi oferă oportunităţi valoroase de a socializa.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Vărsător

Soarele realizează astăzi o conjuncţie cu Venus în casa subconştientului din horoscopul tău solar, fapt pentru care s-ar putea să nu simţi chair atât de mult nevoia de a socializa. Te bucură, mai degrabă, timpul pe care-l petreci cu cei dragi din familie ori singur(ă), căci îţi dă posibilitatea să fii mai atent(ă) la propriile nevoi şi la ceea ce aşteaptă cei dragi de la tine. Uneori sunt binevenite astfel de prioritizări în viaţa ta.

HOROSCOP 9 ianuarie 2022 - Peşti 

Soarele se întâlneşte azi cu Venus în casa vieţii sociale din astrograma ta generală, ceea ce înseamnă că se anunţă o zi propice pentru revederi cu prietenii. În cazul în care nu ai întâlniri cu gaşca în program, încearcă să vezi dacă poţi organiza ceva în ultimul moment. Vă va prinde foarte bine tuturora să vă vedeţi şi să schimbaţi ultimele impresii despre cum a fost petrecerea de Revelion sau sărbătorile de iarnă, în general.
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici