HOROSCOP 9 martie. Colaborări productive ajunse la apogeu. Aceste zodii realizează azi câştiguri

Luna din Gemeni creează azi un trigon armonios cu Marte şi Venus din Vărsător, prilej numai bun pentru zodiile de Aer (Gemeni, Balanţă, Vărsător) să socializeze şi să colaboreze în plan profesional.

11835 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 martie. Colaborări productive ajunse la apogeu. Aceste zodii realizează azi câştiguri

HOROSCOP 9 martie - Berbec 

Se arată azi o zi propice pentru nativii(ele) care lucrează în cadrul unui proiect şi/ sau care vor să îşi materializeze un vis în această perioadă. Cunosc astăzi persoane care îi/le inspiră sau poate că primesc un sfat sau o recomandare care le deschide ochii, care îi/le face să aibă mai multă încredere în viziunea lor. Au toate motivele din lume să aibă încredere în viitorul lor şi în reuşita obiectivelor pe care şi le-au propus, dar în acelaşi timp, trebuie să dea dovadă de spirit de iniţiativă şi de o viziune pragmatică ce ia în considerare şi riscurile aferente.

HOROSCOP 9 martie - Taur

S-ar putea să te numeri astăzi printre nativii(ele) norocoase care se întâlnesc cu oportunităţi de suplimentare a veniturilor şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. În cazul unora, ar putea fi vorba de un proiect suplimentar la locul de muncă sau de o activitate extraprofesională în domeniul lor de activitate. Este drept că timpul lor liber se reduce astfel, dar trebuie menţionat că o reuşită îi/le va ajuta nu doar să-şi rotunjească bugetul, ci şi să-şi consolideze renumele în faţa unor persoane care le pot asigura accesul la o poziţie mai bună la serviciu sau în comunitate.

HOROSCOP 9 martie - Gemeni 

Dispui astăzi de o mentalitate de învingător(oare), care te va ajuta să duci la îndeplinire tot ceea ce ţi-ai propus pentru astăzi. În cazul în care te afli într-un impas, s-ar putea să primeşti un sfat din partea unei persoane apropiate ţie, care are mai multă experienţă de viaţă. Există posibilitatea să fii refractar(ă) la început, să nu crezi că aceea este calea pe care ar trebui să o urmezi, dar până la finele zilei, îţi dai seama că s-ar putea să fie o soluţie viabilă în contextul în care te afli. Uneori ajută să priveşti situaţia dintr-un alt unghi.

HOROSCOP 9 martie - Rac

Eşti bine conectat(ă) astăzi la vocea ta interioară, ceea ce te ajută să găseşti răspunsul la unele întrebări presante, care te macină de multă vreme. Pe de altă parte, eşti mai sensibil(ă) decât de obicei la energiile din jur, la modul în care cei din jur interacţionează cu tine. Aşadar, poate că ar fi indicat dacă ai încerca să eviţi persoanele care nu te fac să te simţi bine sau lângă care nu eşti tu însuţi(ăţi). Încearcă să te pui pe primul loc şi ascultă-ţi instinctul în privinţa acelor situaţii de la care nu ştii la ce să te aştepţi.

HOROSCOP 9 martie - Leu 

Astăzi este o zi perfectă în care să discuţi cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi despre proiectele voastre comune, în care să dezbateţi strategii şi să disecaţi riscurile cu care v-aţi putea confrunta în următoarea perioadă. În cazul în care începi o colaborare astăzi, află că astrele prognozează un parteneriat lucrativ şi de lungă durată. Eşti pe aceeaşi lungime de undă cu cei cu care lucrezi, lucru care se vede şi din rapiditatea cu care faceţi progrese în direcţia obiectivelor comune. Dacă vă întâlniţi cu diferenţe de viziune, lasă orgoliul deoparte şi deschide un dialog.

HOROSCOP 9 martie - Fecioară

Te bucuri astăzi de un randament crescut în plan profesional, astfel că se prefigurează progrese importante în ceea ce priveşte obiectivele zilei. Ştii exact de unde să apuci sarcinile care îţi revin astăzi şi unde să le aduci, lucru care îţi permite să iei câte o pauză din când în când, să ai grijă şi de tine printre toate câte le ai de făcut. S-ar putea, de asemenea, să faci progrese şi în raport cu treburile de mâine, mai ales dacă ai o agendă plină şi există riscul să apară unele urgenţe pe deasupra. Profită la maximum de această productivitate.

HOROSCOP 9 martie - Balanţă

Se anunţă azi o zi foarte productivă pentru nativii(ele) care lucrează în domenii artistice, unde au nevoie de multă creativitate. Astrele le ajută să descopere soluţii ingenioase pentru problemele cu care se confruntă în această perioadă la serviciu. În cazul în care eşti în concediu, te bucuri de o zi superbă, fix aşa cum ai plănuit-o. Dacă eşti într-o relaţie la distanţă, s-ar putea să apară veşti bune în legătură cu o revedere care ar putea avea loc de curând. Nativii(ele) aflaţi(te) deja într-o relaţie se bucură de o atmosferă caldă şi plină de afecţiune alături de partenerul de viaţă.

HOROSCOP 9 martie - Scorpion 

Dacă ai trecut recent prin momente de tensiune în raport cu membrii familiei, lucrurile vor începe să reintre pe făgaşul cel bun începând de astăzi. Pari să fii pe aceeaşi lungime de undă cu cei dragi în ceea ce priveşte unele chestiuni de ordin casnic sau domestic care necesită să fie rezolvate cât mai curând. În cazul în care ai nevoie de un împrumut, este un moment bun astăzi să le explici celor dragi situaţia şi să vezi dacă nu cumva te-ar putea ajuta. S-ar putea să-i găseşti mai doritori decât te-ai fi aşteptat să îţi fie aproape la nevoie.

HOROSCOP 9 martie - Săgetător 

Comunici astăzi bine cu toţi cei cu care intri în contact, indiferent dacă sunt persoane de la serviciu sau apropiaţi. Ştii să vorbeşti pe limba fiecăruia şi să atragi reacţiile pe care le doreşti din partea lor. Caută să profiţi de acest context pentru a deschide acele subiecte mai sensibile, pe care le-ai tot amânat de o perioadă încoace. În felul acesta, veţi reuşi să ajungeţi la o strategie comună şi să vă puneţi pe treabă. În plus, este un moment bun în care să începi colaborări noi, să negociezi termenii unui contract sau să participi la interviuri de angajare.

HOROSCOP 9 martie - Capricorn 

Şansele sunt mari să te intersectezi astăzi cu o oportunitate de a-ţi rotunji veniturile. În cazul unor nativi(e), ar putea fi vorba de o activitate extraprofesională într-un domeniu cu care cochetează doar din când în când, dar în care şi-ar dori să fie activi(e) în viitorul apropiat. În alte situaţii, se prea poate să apară comisioane în domeniul lor de activitate, dar după orele de program. În orice caz, se vede că vrei să-ţi consolidezi bugetul, să fii pregătit(ă) în cazul în care te confrunţi cu o situaţie în care este nevoie să scoţi urgent din buzunar unele sume importante.

HOROSCOP 9 martie - Vărsător

Ai o stare de spirit bună astăzi, poate şi pentru că dispui de mai mult timp liber dintr-un motiv sau altul ori se întâmplă lucruri frumoase în plan sentimental şi/ sau în relaţie cu copiii. În cazul în care eşti single, dar îţi place cineva, s-ar putea să apară indicii clare că sentimentele sunt reciproce, că ar trebui să ai curajul de a face primul pas în direcţia acelui cineva special în cazul în care nu l-ai făcut deja. De asemenea, debordezi de creativitate, ceea ce te ajută să descoperi şi să implementezi soluţii originale la unele situaţii de viaţă.

HOROSCOP 9 martie - Peşti

Apreciezi astăzi mai mult momentele de solitudine sau pe cele petrecute alături de familia apropiată decât pe cele care te aduc alături de grupuri mari de persoane. Aşadar, se arată o zi potrivită pentru nativii(ele) care intenţionează astăzi să stea mai mult cu cei dragi, să se ocupe de sarcini domestice pe care le-au tot amânat. În plus, ajung să aprecieze mai mult prezenţa rudelor, poate şi dintr-un sentiment de nostalgie la adresa unor persoane care, dintr-un motiv sau altul, nu mai fac parte din peisajul actual. În felul acesta, se creează amintiri pe care nu le vor uita uşor.
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici