HOROSCOP 9 OCTOMBRIE: Aspect de Piramidă Minoră azi. Ce înseamnă el pentru tine

Luna din Rac formează azi o Piramidă Minoră cu Venus din Fecioară şi Uranus retrograd din Taur, motiv pentru care zodiile de Apă (Rac, Scorpion, Peşti) se vor simţi sprijinite de cele de Pământ (Taur, Fecioară, Capricorn). În ajutorul lor mai vine şi trigonul armonios al Lunii cu Mercur din Scorpion.

7838 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP 9 OCTOMBRIE: Aspect de Piramidă Minoră azi. Ce înseamnă el pentru tine

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Berbec

S-ar putea ivi astăzi unele oportunităţi de a spori economiile familiei prin intermediul investiţiilor. De asemenea, este posibil să rezolvaţi unele treburi casnice expeditiv punând mână de la mână şi ajutându-vă reciproc. Per ansamblu, te bucuri aşadar de o atmosferă plăcută în familie, care îţi permite să rezolvi tot felul de lucruri ajutat(ă) de cei dragi. Iar dacă aţi trecut recent prin evenimente mai puţin plăcute, vei simţi că, încetul cu încetul, lucrurile intră în normalitate. Profită de această oportunitate pentru a schimba atitudini sau comportamente în raport cu apropiaţii pentru a evita momentele de tensiune care pot apărea-n viitor.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Taur

S-ar putea ivi astăzi unele oportunităţi de a spori economiile familiei prin intermediul investiţiilor. De asemenea, este posibil să rezolvaţi unele treburi casnice expeditiv punând mână de la mână şi ajutându-vă reciproc. Per ansamblu, te bucuri aşadar de o atmosferă plăcută în familie, care îţi permite să rezolvi tot felul de lucruri ajutat(ă) de cei dragi. Iar dacă aţi trecut recent prin evenimente mai puţin plăcute, vei simţi că, încetul cu încetul, lucrurile intră în normalitate. Profită de această oportunitate pentru a schimba atitudini sau comportamente în raport cu apropiaţii pentru a evita momentele de tensiune care pot apărea-n viitor.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Gemeni

În cazul tău, s-ar putea ivi astăzi unele oportunităţi de câştig din nişte surse pe care nu le credeai lucrative. Asta îţi dă posibilitatea să te gândeşti la unele investiţii în spaţiul de locuit ori să aduni bani pentru ceva în domeniul imobiliar. Sau poate ţi se oferă şansa de a ajuta o rudă aflată la nevoie cu un mic împrumut financiar. În raport cu partenerul de viaţă şi/ sau copiii, te bucuri de o dup-amiază perfectă, în care vă bucuraţi de momente de calitate unii în compania celorlalţi. Favorizate sunt şi planurile după serviciu care implică hobby-urile tale personale.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Rac

Astrele te ajută astăzi să coagulezi oameni în jurul tău şi al ideilor pe care le ai, indiferent dacă este vorba de prieteni, de persoane cu care desfăşori deja proiecte ori cu care intenţionezi să implementezi pe viitor anumite iniţiative. Vă animă idealuri şi viziuni comune, iar asta îţi oferă un fundaţie solidă pe care să construieşti strategii de acţiune fezabile şi planuri pe termen lung sustenabile. În a doua parte a zilei, fă-ţi însă timp pentru familie. În mijlocul celor dragi, îţi vei reîncărca bateriile şi te vei simţi înţeles(asă) atunci când sprijinul lipseşte în alte domenii de viaţă.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE -  Leu

Pentru tine, aceasta este o zi a surprizelor plăcute. Pe de-o parte, s-ar putea să dai dovadă de un nivel de randament la care nu te aşteptai ori primeşti susţinere din partea unor persoane care nu s-au arătat până acum a fi de partea ta pe plan profesional. Tot pe neaşteptate, s-ar putea să apară unele oportunităţi de rotunjire a bugetului şi/ sau de valorificare a unor economii prin intermediul investiţiilor. Iar după o zi productivă ca aceasta, este un prilej numai bun să ieşi cu prietenii ori să te concentrezi şi pe alte proiecte, din afara locului de muncă.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE -  Fecioară

Astăzi s-ar putea să afli că eşti eligibil(ă) pentru o aprobare sau o autorizaţie, că ai fost acceptat(ă) la un stagiu de pregătire sau un curs important ori că vei întreprinde cât de curând o călătorie în străinătate sau departe de casă. Oricare ar fi vestea care te surprinde astăzi, cert este că astăzi intri într-o etapă a vieţii tale de pe urma căreia vei avea multe de învăţat, iar sistemul tău de valori şi principii se va schimba destul de mult. În plus, s-ar putea să te intersectezi cu unele şanse de câştig destul de importante pe plan profesional.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Balanţă

Reuşeşti să te mobilizezi astăzi în timp record în plan profesional, iar asta te ajută să faci faţă oricărei provocări cu care te întâlneşti în domeniul tău de activitate. Dispui de experienţa de lucru de care ai nevoie şi de rezistenţa fizică, respectiv la stres de care ai nevoie pentru a livra cele mai bune rezultate. Asta se datorează atât stăpânirii tale de sine, cât şi faptului că ai un tonus mental neobişnuit de proaspăt pentru acest moment al săptămânii. În a doua parte a zilei, sunt favorizate micile excursii în afara localităţii, la distanţe destul de mari de casă.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Scorpion

S-ar putea ca discuţiile cu prietenii şi/ sau partenerul ori persoanele cu care derulezi activităţi profesionale să îţi servească astăzi unele epifanii mult aşteptate. Ori poate că simpla interacţiune cu cei cu care desfăşori proiecte sau colaborări îţi serveşte astăzi unele lecţii importante de viaţă, care merită aplicate pe viitor. Cu toate acestea însă, starea ta de spirit nu excelează. S-ar putea totuşi să fie vina oboselii şi a stresului pe care le-ai acumulat în ultimele zile. Încearcă să îţi faci timp pentru odihnă şi relaxare, mai ales dacă nu poţi renunţa la unele din angajamentele făcute în acest weekend.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Săgetător

Te numeri astăzi printre nativii(ele) semnelor care trag tare la serviciu, în ciuda faptului că este vineri, iar majoritatea din noi nu mai are chef de lucru. Tu însă te mobilizezi de minune şi găseşti în interiorul tău resurse de care nici tu nu erai pe deplin conştient(ă) până astăzi. Spre seară însă, trebuie să te gândeşti şi la tine, respectiv la cei dragi - prietenii şi persoana iubită. Dacă timpul nu îţi permite să îţi faci planuri cu ei separat, ia în calcul posibilitatea de a organiza o ieşire împreună. Cu siguranţă vă veţi distra pe cinste în această seară.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Capricorn

Pentru tine, se anunţă astăzi o zi perfectă dacă ai posibilitatea să ţi-o petreci de dimineaţă cu persoana iubită. De asemenea, se anunţă o colaborare eficientă pentru nativii(ele) acestui semn care formează un parteneriat cu cel drag ori intenţionează sau derulează deja o afacere de suflet cu cineva. În a doua parte a zilei, te ocupi de unele lucruri practice, care nu suferă aşteptare. Este vorba de unele treburi presante la serviciu sau de unele provocări de care trebuie să te ocupi urgent, fără ca acestea să figureze pe agenda ta de activităţi. Procrastinarea nu este o opţiune pentru tine.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Vărsător

Astăzi te organizezi în timp record, iar asta îţi vine în ajutor pe mai multe planuri. La nivel profesional şi financiar de exemplu, îţi permite să treci peste provocări la serviciu şi să te sustragi unor cheltuieli care pot fi evitate. În planul vieţii de familie, îţi permite să te achiţi în timp util de îndatoririle casnice pentru a-ţi face şi alte planuri pentru a doua parte a zilei. Dacă nu ai idei în acest sens, află că astrele favorizează timpuld e calitate cu partenerul de viaţă. Ai putea, de exemplu, să organizezi o ieşire în oraş în această seară.

HOROSCOP 9 OCTOMBRIE - Peşti

Şi tu te afli astăzi printre nativii(ele) care au parte de momente frumoase alături de persoana iubită şi/ sau de copiii în prima parte a zilei. Iar dacă nu, încearcă să îţi faci timp pentru hobby-urile tale, mai ales dacă le-ai neglijat în următoarea perioadă în favoarea planului profesional sau a unor aspecte ce ţin de viaţa de familie. În a doua jumătate a acestei zile, s-ar putea să apară şi unele şanse de câştig, care te ajută să pui câte ceva deoparte pentru weekend, să îţi suplimentezi bugetul pentru unele achiziţii care nu erau pe lista de cumpărături actuală.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici