HOROSCOP DUMINICĂ, 26 NOIEMBRIE. Berbecului i se testează prietenia, certuri la orizont pentru Taur. Bani neaşteptaţi în dreptul Scorpionului

Horoscopul zilei de duminică, 26 noiembrie 2023, potrivit portalului de profil horoscope.com.

10131 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP DUMINICĂ, 26 NOIEMBRIE. Berbecului i se testează prietenia, certuri la orizont pentru Taur. Bani neaşteptaţi în dreptul Scorpionului

HOROSCOP Duminică, 26 noiembrie. Berbecului i se testează prietenia

Horoscop 26 noiembrie - Berbec

O prietenă poate părea supărată pe tine şi s-ar putea să nu recunoască acest lucru. Dacă întrebi ce este în neregulă, probabil că ea va spune „Nimic”. Folosiţi-vă intuiţia pentru a deduce ce o deranjează şi apoi încercaţi să reparaţi situaţia, într-un fel. Poate vrei să-ţi reevaluezi prietenia. S-ar putea să nu fie prea comunicativă. Termenul „cunoştinţă” i s-ar putea potrivit mai bine decât cel de „prietenă”.

HOROSCOP 26 noiembrie - Taur

Emoţiile ar putea creşte odată cu energiile astrale de astăzi. Prietenii tăi s-ar putea să se lovească unul de celălalt şi chiar să intre în certuri. Stai departe de asta! Cel mai bine este să vă concentraţi pe rezolvarea problemei şi să eliminaţi motivul tensiunii decât să încercaţi să o controlaţi. 

HOROSCOP 26 noiembrie - Gemeni

Unii oameni cu care petreci mult timp ar putea intra într-o dezbatere asupra unor concepte spirituale sau metafizice. Acest lucru vă poate face pe dumneavoastră şi pe toţi ceilalţi să vă simţiţi foarte inconfortabil. Nu este momentul să încerci să mediezi. Ambele părţi implicate sunt prea ataşate de punctele lor de vedere. Schimbă subiectul!

HOROSCOP 26 noiembrie - Rac

Dezacordurile şi temperamentul fierbinte ar putea împiedica finalizarea unui proiect important. Este posibil să existe un detaliu al planului asupra căruia unii oameni pur şi simplu nu pot fi de acord. Cel mai bine este să încerci să-l reprogramezi decât să încerci să-i aduci pe toţi din jur la acelaşi punct de vedere. Toată lumea este prea tensionată pentru a asculta raţiunea. Rămâneţi obiectivi!

HOROSCOP 26 noiembrie - Leu

Prietenii sunt o parte importantă a vieţii tale. Pe măsură ce îmbătrâneşti, vei descoperi că devin şi mai mult. Astăzi vă puteţi lărgi cercul de prieteni cu unul sau mai mulţi. Poate te vei alătura unui grup cu interese similare cu ale tale. Poate vi se va prezenta cineva cu care simţiţi o legătură imediată. Oricare ar fi, această persoană sau persoane vă vor îmbogăţi foarte mult viaţa.

HOROSCOP 26 noiembrie - Fecioara

Emoţiile tale îţi pot tulbura intuiţia astăzi. S-ar putea să nu captezi gândurile şi sentimentele celorlalţi aşa cum o faci în mod normal şi te poţi simţi dezavantajat. Aceasta este doar o situaţie temporară. Astăzi va trebui doar să te bazezi pe logică. Acest lucru ar putea fi de ajutor, până la urmă. Intuiţia este cea mai utilă atunci când este combinată cu intelectul.

HOROSCOP 26 noiembrie - Balanţa

Urmăriţi temele care vă interesează. Oricât de ezoteric sau ciudat ar fi, oferă-ţi luxul de a urma un interes care s-ar putea transforma într-o pasiune. Este posibil ca studiile tale să te conducă să te alături unui grup de oameni cu gânduri asemănătoare. Unii dintre ei pot deveni prieteni pe viaţă.

HOROSCOP 26 noiembrie - Scorpion

Răspundeţi la telefon şi deschideţi toate e-mailurile astăzi, deoarece banii vă pot veni dintr-o sursă neaşteptată. Aceasta ar putea fi o adevărată excepţie care îţi va schimba total viaţa. Cu aceşti bani ai putea să începi o afacere sau să oferi familiei tale avantaje pe care nu ai visat niciodată că ţi le-ai putea permite. Ar trebui să fie o zi grozavă.

HOROSCOP 26 noiembrie - Săgetător

Călătoria în tărâmuri îndepărtate este o posibilitate. În timp ce eşti pregătit pentru o schimbare, nu sări la prima oportunitate care apare. Ceea ce vi se oferă este un angajament pe termen lung, dacă nu chiar unul pe viaţă. Gândeşte-te de două ori înainte de a spune da. Cu toate acestea, chiar dacă spui da, nu vei regreta decizia ta.

HOROSCOP 26 noiembrie - Capricorn

Aşteptaţi-vă să primiţi nişte veşti fabuloase astăzi. Îţi vei primi, în sfârşit, răsplata. Poate fi o promovare, o creştere, un nou proiect provocator sau o combinaţie a acestora. Ai putea primi veşti bune şi în departamentul de romantism. Cu siguranţă ai făcut eforturi, unele dintre ele supraomeneşti. Acum, vei fi recompensat. 

HOROSCOP 26 noiembrie - Vărsător

Este timpul să vă perfecţionaţi cunoştinţele de calculator. Tehnologia este aici pentru a rămâne, aşa că aţi putea la fel de bine să o îmbrăţişaţi decât să îi rezistaţi. Mintea ta este dornică să absoarbă informaţii noi. Aceasta înseamnă că puteţi învăţa aspectele mai complicate ale tehnologiei informatice. Odată ce aţi făcut-o, vă veţi bucura de a naviga pe site-uri web, de a face cumpărături online şi de a le trimite e-mail prietenilor din apropiere şi de departe.

HOROSCOP 26 noiembrie - Peşti

Viaţa ta de acasă ar putea să crească astăzi. Vizitatorii vor trece pe neaşteptate, oaspeţii se vor muta înăuntru sau ieşi, sau muncitorii vor învălui locul făcând reparaţii. Este un pic haotic, desigur, dar şi oarecum incitant să ai atât de mulţi oameni în casa ta. Doar pentru că ziua este agitată nu înseamnă că nu va fi satisfăcătoare şi distractivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici