HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023. Lună Plină azi. Patru zodii au parte de revelaţii

Săptămâna se încheie apoteotic cu o Lună Plină în semnul Leului. Astfel, zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător) au parte de unele revelaţii importante.

30123 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023. Lună Plină azi. Patru zodii au parte de revelaţii

HOROSCOP Duminică 4 februarie 2023. Lună Plină azi. Patru zodii au parte de revelaţii

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Berbec

 
Luna Plină de astăzi leagă casa preocupărilor personale de cea a angajamentelor luate faţă de proiecte comune, astfel că s-ar putea să-ţi fie greu să te împarţi în mod egal între ele. Aşadar, provocarea astrelor pentru tine este aceea de a încerca să descoperi cum ar fi cel mai bine să gestionezi pe viitor aceste două sectoare de viaţă. Dacă încerci să îţi foloseşti mai productiv timpul, cu siguranţă vei reuşi să faci acest lucru.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Taur

 
Luna Plină de azi se manifestă plenar în casa familiei din horoscopul tău general, cu menţiunea că s-ar putea să simţi unele presiuni din partea sectorului profesional. Poate că te confrunţi cu stări de oboseală din cauza locului de muncă sau nu reuşeşti să te distanţezi de ceea ce experimentezi la serviciu atunci când eşti cu cei dragi. Aşadar, trebuie să ai mare grijă cum abordezi aceste două domenii de viaţă în viitorul foarte apropiat.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Gemeni 

Luna Plină de azi se face simţită în casa comunicării din horoscopul tău solar, ceea ce înseamnă că se pune accentul astăzi şi în zilele care urmează pe modul în care te înţelegi cu cei din jurul tău. S-ar putea să observi că, în ultima vreme, ai intrat în tot felul de dezbateri care nu s-au terminat bine, astfel că se recomandă să ai mai multă grijă cum gestionezi discuţiile care evidenţează diferenţe de viziune.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Rac 

Luna Plină de azi se perfectează în casa banilor din astrograma ta generală, astfel că sectorul financiar este unul care merită din plin atenţia ta în zilele următoare. Aşadar, dacă lucrurile nu au stat prea fericit pentru tine din acest punct de vedere, gândeşte-te ce anume poţi face pe viitor pentru a îmbunătăţi starea de fapt pe acest plan. Poate că ar fi indicat să schimbi ceva la modul în care te raportezi la buget.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Leu 

Luna Plină de azi se manifestă plenar în semnul naşterii tale, ceea ce îţi oferă un impuls de energie şi încredere în propria persoană. Pe de altă parte, trebuie să te concentrezi şi pe modul în care te raportezi la relaţiile cu cei din jur, mai ales în cazul în care te-ai distanţat de anumite persoane din viaţa ta sau ţi se pare că unele relaţii importante pentru tine nu au mai evoluat prea mult.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Fecioară

 
Luna Plină de azi se face simţită în casa subconştientului din horoscopul tău solar, astfel că se deschide o perioadă de câteva zile foarte favorabilă acelor nativi(e) care intenţionează să se concentreze asupra (re)stabilirii echilibrului lor interior. Este posibil să fi avut parte de curând de o perioadă mai complicată pe partea de sănătate sau la serviciu, iar acum ar fi un moment bun să îţi descoperi calmul şi puterea de a merge mai departe.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Balanţă 

Luna Plină de azi se perfectează în casa planurilor de viitor şi a vieţii sociale din astrograma ta generală, motiv pentru care s-ar putea să apară oportunităţi de face progrese în ce priveşte iniţiaitvele persoane sau cele comune. Recomandarea astrelor pentru tine este aceea de a încerca să găseşti modalităţi prin care poţi să îţi pui amprenta personală pe cele din urmă, să îţi arăţi modul original de a face sau de a vedea lucrurile.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Scorpion

 
Luna Plină de azi se formează în casa carierei din astrograma ta solară, astfel că se anunţă o perioadă importantă pentru ascensiunea ta profesională, dar şi pentru vizibilitatea de care te bucuri în plan profesional. Pe de altă parte, s-ar putea să fie nevoie de un nivel similar de implicare şi pe plan familial, astfel că trebuie să îţi faci timp să stai mai mult şi cu rudele, să îţi repecţi cu fermitate angajamentele gospodăreşti.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Săgetător 

Luna Plină de azi se face simţită în casa filozofiei de viaţă din horoscopul tău general, astfel că se deschide o perioadă importantă pentru nativii(ele) care au trecut prin evenimente majore în ultima vreme şi care trebuie să ajungă la o concluzie în ceea ce le priveşte. S-ar putea să apară şi critici, dar dacă nu le iei în nume personal şi încerci să te alegi cu ceva de pe urma lor, va fi bine.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Capricorn 

Luna Plină de azi se perfectează în casa relaţiilor şi a banilor din horoscopul tău solar, astfel că multe din discuţiile acestor zile cu partenerul de viaţă şi/ sau cu cei cu care lucrezi s-ar putea să vizeze modul în care veţi uza în perioada următoare de fondurile pe care le aveţi în comun. Este important să nu te expui la riscuri doar ca urmare a influenţei pe care ceilalţi o exercită uneori asupra ta.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Vărsător 

Luna Plină de azi se formează în casa parteneriatelor din astrograma ta generală, astfel că relaţiile pe care le ai cu ceilalţi sunt de o importanţă majoră în perioada care urmează. Încearcă să vezi cum te-ai raportat la ei în ultima vreme şi dacă există unele lucruri care nu au mers bine, încearcă să schimbi ceva la atitudinea ta. S-ar putea să ai parte de mai mult succes dacă dai dovadă de mai multă toleranţă.
 

HOROSCOP Duminică 5 februarie 2023 - Peşti

 
Luna Plină de azi se perfectează în casa muncii şi a sănătăţii din astrograma ta solară, astfel că nu vei duce lipsă de energie şi randament. Pe de altă parte, trebuie să te asiguri că şi echilibrul interior există, mai ales în cazul în care ai parte de mult stres în această perioadă. Aşadar, trebuie să te asiguri că există o balanţă în permanenţă între sectorul profesional şi starea de bine pe care o ai.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici