HOROSCOP Duminică, 7 august – Zodiile vâslesc contra curentului. Este nevoie de eforturi mari pentru a-şi pune planurile în aplicare

Venus din Rac face un trigon armonios la Neptun retrograd din Peşti, iar Marte din Taur trimite un careu tensionat lui Saturn retrograd din Vărsător. Zodiile Fixe (Taur, Leu, Scorpion, Vărsător), cu excepţia parţială a Scorpionilor, ar putea avea parte de o zi în care tot felul de întâmplări le taie din avânt şi le pune la încercare ambiţia.

9617 afișări
Imaginea articolului HOROSCOP Duminică, 7 august – Zodiile vâslesc contra curentului. Este nevoie de eforturi mari pentru a-şi pune planurile în aplicare

Sursa Foto - NASA

HOROSCOP 7 august – Berbec

Alături de familie, ai parte de momente frumoase în prima parte a zilei, dar s-ar putea ca unele planuri avute cu prietenii să nu evolueze aşa cum ţi-ai dorit. Aşadar, se anunţă o zi cu suişuri şi coborâşuri pentru tine, care riscă să nu evolueze într-o direcţie potrivită. Încearcă să iei lucrurile aşa cum sunt, să nu te alarmezi prea tare. În caz contrar, starea ta de spirit ar putea fi afectată şi nu-n bine.

HOROSCOP 7 august – Taur

Din câte se pare, te bucuri astăzi de multă veselie în compania prietenilor. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă, iar reîntâlnirea cu ei te revigorează. În a doua parte a zilei, însă, există riscul de a atrage atenţie negativă în direcţia ta într-un fel sau altul. Ai grijă aşadar la atitudinea pe care o adopţi şi la declaraţiile pe care le faci. Altfel, nu poţi decât să îţi asumi reproşurile acide care ar putea veni.

HOROSCOP 7 august – Gemeni
Stai bine astăzi cu bugetul, iar în cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea să apară chiar oportunităţi de câştig, cu toate că este duminică. Pe de altă parte, nu stai prea bine cu starea de spirit. Poate că te supără ceva astăzi sau ai acumulat în ultima vreme unele supărări pe care nu ai apucat să le procesezi pe îndelete ori să le discuţi cu persoane apropiate. Încearcă să te detaşezi de ele puţin.

HOROSCOP 7 august – Rac
Ai o stare de spirit bună şi acest lucru se vede din felul în care gândeşti, în care priveşti lucrurile care ţi se întâmplă în această perioadă. Pe de altă parte, nu poţi să nu te temi în legătură cu modul în care vor evolua anumite chestiuni care ţin de viaţa socială, de relaţia de cuplu sau de un proiect în care ai investit mult. Încearcă să separi motivele reale de îngrijorare de cele închipuite.

HOROSCOP 7 august – Leu
Astrele îţi activează astăzi latura introspectivă, dar acest lucru nu este unul neapărat rău, mai ales dacă ai avut parte de o perioadă intensă din punct de vedere emoţional în ultima vreme şi ai de procesat încă unele lucruri. Pe de altă parte, ai grijă să nu le internalizezi, să te asiguri că nu le laşi să afecteze modul în care te raportezi la cei din jurul tău. Nesiguranţele personale nu-şi au locul în relaţii.

HOROSCOP 7 august – Fecioară

Ai lângă tine persoane care te înţeleg şi care au o viziuni similare ţie, iar ori de câte ori petreci timp cu ele, cum ar fi cel de azi, de exemplu, prinzi aripi şi priveşti înainte cu încredere. Pe de altă parte, s-ar putea să nu stai tocmai strălucit cu energia, să fii nevoit(ă) să renunţi la anumite angajamente pentru a te putea reface. Încearcă să îţi acorzi mai multă atenţie, să nu te neglijezi.

HOROSCOP 7 august – Balanţă
Dacă lucrezi astăzi, s-ar putea să te surprindă până şi pe tine nivelul de randament de care dai dovadă. Pe de altă parte, în plan sentimental, lucrurile par să nu meargă aşa cum ţi-ai dorit. Este posibil, de exemplu, să se nască din nimic conflicte cu persoana iubită şi/ sau cu cei mici. Nu lăsa în astfel de cazuri să te domine primul instinct, să cedai unele poriniri pe care vei ajunge să le regreţi.

HOROSCOP 7 august – Scorpion

Eşti într-o stare bună de spirit astăzi, iar acest lucru se vede din modul în care comunici cu cei dragi şi te bucuri de lucrurile mărunte care ţi se întâmplă astăzi. Pe de altă parte, există chestiuni ce ţin de gospodărie care s-ar putea să conducă la unele tensiuni între tine şi partenerul de viaţă, la care s-ar putea alătura şi alte persoane din familie. Caută să încurajezi la un dialog calm cu persoanele dragi.

HOROSCOP 7 august – Săgetător
După o perioadă relativ tensionată în familie, astăzi se mai domolesc spiritele şi se vede că faceţi progrese. Pe de altă parte, s-ar putea să îţi fie greu să menţii unele obiceiuri de sănătate pe care ţi-ai promis că le vei respecta. Încearcă să rezişti tentaţiilor, cu toate că îţi dau târcoale cu încăpăţânare. Dacă vei căuta motivaţie interioară în acest sens, o vei găsi şi te va ajuta să le faci faţă cu brio.

HOROSCOP 7 august – Capricorn
Comunici astăzi foarte bine cu cei din jur, dar mai ales cu partenerul de viaţă. Sunteţi pe aceeaşi lungime de undă şi acest lucru se vede din modul în care abordaţi subiectele sensibile. Pe de altă parte, trebuie să fii atent(ă) la cheltuieli, să nu te întinzi mai mult decât te ţine plapuma. În caz contrar, există riscul să începi săptămâna viitoare cu o gaură destul de mare în buget, pe care o vei simţi.

HOROSCOP 7 august – Vărsător
Bugetul cu care începi ziua de astăzi s-ar putea să fie mai mare decât de obicei, ceea ce îţi oferă o oarecare liberate la cumpărături. Pe de altă parte, s-ar putea să nu fii în cele mai bune relaţii cu unele persoane din familie. Este important să te asiguri că nu laşi lucrurile să evolueze la voia întâmplări. Ia iniţiativa unui dialog deschis şi problemele se vor rezolva înainte să vă strice ziua de duminică.

HOROSCOP 7 august – Peşti

Te numeri şi tu astăzi printre nativii(ele) care încep ziua cu o stare de spirit de invidiat. Pe de altă parte, există riscul să apară unele veşti care întorc situaţia în direcţia propusă, care te provoacă să vezi partea negativă a lucrurilor. Indicat ar fi să nu te alarmezi încă, întrucât există posibilitatea să apară schimbări, iar situaţia să se schimbe în bine. Trebuie să ai răbdare şi să nu cedai primului impuls de acum.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici